Ha tudtok valakit ne habozzatok szólni
Ti tudjátok,hogy hogy használtam de kapta is ami járt neki
Amit most kér az lassan egy lánc a fogaskerekek még egy láncot vígan elvisznek valamint az olaj is most jár le.Ennyi pénzért ezt már nem cserélném de oil szűrőt valamint bontatlan fékbetéteket adok.
opelnak ennyi a cucc?
sógor vectrájához néztünk radiátort, aztán egyik bontós ingyen adott egyet mert van neki egy hegynyi
azt mondta már dobálják az emberek után a cuccot mert hegyekben áll
igaz vettünk már ott benzinpumpát, tanksapkát(nem is egyszer) aztán felismert
Elkezdtem telefonalni,ez a tengelycsonk a bardinal 20ezer..na hat az nem kel!hivtam milio 1bontot sehol sem volt!egyet talaltam nagytetenybe ami a varos masik fele en meg ott alltam a sztyeppen gyalog!az anyagbeszerzonk tudott kijonni ertem es elvinni a cuccert majd vissza!ekor mar del volt!mire ossze raktam addigra ketto ora es meg vissza kellett vini a sserszamokat csepelre!delutan negyed otre ertem le makora!napi fogyasztasom 2doboz cigi meg 3deci kola!enni se ettem mert semmi nem volt a kornyekemen,de en jobban elfaradtam mintha meloztam volna!Fasza volt
Nem is meseltem hogy jartam hetfon!
Hajnal 4kor elindultam fehervarrol makora!hallottam h valami neha megnyikkan a kocsin!na majd ha leertem megnezem..M7esen nem volt gond..M0 ason epp hogy elhagytam a szigetszentmiklosi lehajtot,kamion elozes kozben reccsent vmi hatul es elkezdett szitalni a kocsi segge!nehezen ossze szedtem,tudtam h csapagy igy el araszolgattam a kov lehajtoig ami 4kilometerre volt a dunaharaszti!kolega jott bevitt csepelre a cucaimat meg az utasom lehozta makora!el mentem csapaguert meg ki vitettem magam szerszamostol a kocsihoz ki raktak ott hagytak es elkezdtem szerelni..ez a lehajto pont olyan h csak gtartelep!szet szedtem a kocsit es a csapagy kozepe a tengelyen maradt!probaltam le utni de semmi!nehezen talaltam egy muhelyet kertem egy flexet megvagtam de igyse jott le!oda hegedt..ugy ossze sult a ket anyag h nem volt ax anyagok ott kulombseg!
ennyit az előítéletekről....