Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KTM= keine tausend meter

ennyit az előítéletekről....
A ktm egy igazi szabadidő motor mert ha van egy kis szabadidőd biztos hogy szereled
állítólag a nagyobb jobb
olyan mondta akinek mindkettő volt
hogy miért nem tudom, mert nem érdekelnek a ktm eszmefuttatások
ÓÓÓ! A próféta szóljon belőled
Félsz mi,hogy lecsapok rá
Remélem összejön.......még az is lehet,hogy begurulsz,azt veszel egy harmadikat
Most had ne linkeljem be
EXC 450,520,525 max. 700-ig
Melyik az? Minden nap nézem őket,csorgatom a nyálam
Ha titkos,ne válaszolj,nem haragszom meg
Van vagy két sárgaság ami tetszene de lóvéval a zsebben amúgy is nagyobb tud lenni az arcom
Megvan a kiszemelt gép,hogy ennyire levitted az árat? Nemrég még többet írtál minimum árra.
Szabad kíváncsiskodni?
lenne önindítója akkor vélhetőleg tudtam volna vevőt rá
mostanság nagyon el van kényelmesedve a nép
Ha tudtok valakit ne habozzatok szólni
Ti tudjátok,hogy hogy használtam de kapta is ami járt neki
Amit most kér az lassan egy lánc a fogaskerekek még egy láncot vígan elvisznek valamint az olaj is most jár le.Ennyi pénzért ezt már nem cserélném de oil szűrőt valamint bontatlan fékbetéteket adok.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_600r-5160688
Ennyi bizony,ebol latszik hogy oregszik a kis vectram!bontva 6ert kaptam meg!
opelnak ennyi a cucc?
sógor vectrájához néztünk radiátort, aztán egyik bontós ingyen adott egyet mert van neki egy hegynyi
azt mondta már dobálják az emberek után a cuccot mert hegyekben áll
igaz vettünk már ott benzinpumpát, tanksapkát(nem is egyszer) aztán felismert
köszi!
Szívesen,remélem hasznát veszed.
Elkezdtem telefonalni,ez a tengelycsonk a bardinal 20ezer..na hat az nem kel!hivtam milio 1bontot sehol sem volt!egyet talaltam nagytetenybe ami a varos masik fele en meg ott alltam a sztyeppen gyalog!az anyagbeszerzonk tudott kijonni ertem es elvinni a cuccert majd vissza!ekor mar del volt!mire ossze raktam addigra ketto ora es meg vissza kellett vini a sserszamokat csepelre!delutan negyed otre ertem le makora!napi fogyasztasom 2doboz cigi meg 3deci kola!enni se ettem mert semmi nem volt a kornyekemen,de en jobban elfaradtam mintha meloztam volna!Fasza volt
Nem is meseltem hogy jartam hetfon!
Hajnal 4kor elindultam fehervarrol makora!hallottam h valami neha megnyikkan a kocsin!na majd ha leertem megnezem..M7esen nem volt gond..M0 ason epp hogy elhagytam a szigetszentmiklosi lehajtot,kamion elozes kozben reccsent vmi hatul es elkezdett szitalni a kocsi segge!nehezen ossze szedtem,tudtam h csapagy igy el araszolgattam a kov lehajtoig ami 4kilometerre volt a dunaharaszti!kolega jott bevitt csepelre a cucaimat meg az utasom lehozta makora!el mentem csapaguert meg ki vitettem magam szerszamostol a kocsihoz ki raktak ott hagytak es elkezdtem szerelni..ez a lehajto pont olyan h csak gtartelep!szet szedtem a kocsit es a csapagy kozepe a tengelyen maradt!probaltam le utni de semmi!nehezen talaltam egy muhelyet kertem egy flexet megvagtam de igyse jott le!oda hegedt..ugy ossze sult a ket anyag h nem volt ax anyagok ott kulombseg!
Thanks
Én itt szoktam bowden-es problémáimat orvosolni (hosszabbítás, új sodrony), korrekt kis családi műhely, Monoron:

http://www.bowden.hu/
Sziasztok .
Kuplung bovdent hol tudnék venni xr 400 ra?
Köszi a segítségetek előre is !
szép lehetett,én is jártam hasonlóan tavaly télen az xr el,az is megszívta magást sárral kicsit
Mindenesetre köszönöm a segitséget van egy illető akinek a válaszát várom DRZ alkatrészekkel fogkalkozik és elvileg megegyezik a féknyereg az XR-el.