Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hallgatsz az okos szóra
ha úgy csinálnád ahogy mondtam akkor jövő év a spórolás és a jogsiszerzés éve lett volna utána következő sok év meg a gondtalan motorozásé
de ha eltolod a zsetont és esetlegesen napvilágra kerül pár utód akkor ezek elúsznak jó sok évvel
bohóckodni meg kell egy simsont venni
Mar megbantam h megvettem ezt a keewayt!nem azert mert keeway hanem mert 125os..utana olvasgattam es nagyonsok bukasi lehetoseg van..ugyhogy sztem el is adom...
3 ezerért engem is érdekelt volna az az emelő........ de nem mondtad hogy van

miféle füvekben hemperegtél te evvel a mezben? olajfoltot ki lehetett szedni, de a füvet nem hozza ki semmi

mondjuk így is tetszik a gyereknek, ma már abban megyünk ugratós videót csinálni
Engem lehet hogy érdekelne az emelő
esetleg képet tudnál róla felrakni ?
jut eszembe,valakinek nem kell fasza alu motoremelő egy 5ösért? nem házilag tákolt cucc,hanem rendes eredeti gyári.
meg egy w2 cross csizma 15ért?
Enduro híjján nemsokra használom ezeket a dolgokat
hogyhogy eladod az XR t? rossy46 keresett itt rendszámos endurot, kérdezz rá hátha neki,bár ő ha jól emlékszem,kevesebből akarja megúszni a dolgot
hello 350 es xl hez hol tudok szelepeket venni lehetőleg ujjakat?
Persze
az adatlapodon az e mail címre mehet privát?
NaNa latod ez lehetseges...
Tudod mikor hozzák be azt a törvényt?Majd 3000-ben.
Fölesz nekem van 1 eladó hengerfejem ha érdekel
Ha behozzak a 125ccm/B jogsi akkor siman lepapiroztatom..de addig marad ez a verzio..esetleges atalakitasokkal,pl kisebb legszurohaz
keresek honda xl 600 ('84) vezérműtengely végén levő vezérműlánc kereket, esetleg kolplett hengerfejet
Sünnel ,cigánnyal nem seftelek
Bár most cigány rakja a falamat,de ő az 1%-hoz tartozik(aki dolgozik )
Még áll
Egyszer beszéltem valakivel aki hallott valakiről akit elővették egy wartburg miatt, az illető leadta az adásvételit amin "valós adatok voltak" az illetőt sose többet nem zaklatták
Sajna lassan le fog járni ennek az illegál dolognak
Szerintem a sünöd is ezért vált meg tőle,de remélem neked sokáig nem lesz bajod
390.-
Az olaj tényleg most jár le(mondjuk én ezrenként cserélem).
Nem tudom nem kotyog,nem zörög
Tény,hogy én tényleg endurózom vele de meg is kapja a jussát
Ha irok egy masik adasvetelit vkivel
Be vedte de onnantol az o adasvetelie a tovabbiakban ervenyet veszti mert ugye az 50es motorok sehol nincsennek regisztralva..se okmanyirodaba se a gepjarmu nyilvantartasban!
O mondta hogy majd irjak ujat valakivel!na de ha massal iratok akkor ot is eloveszik!no de akkor mi van ha az elado kamu adatokat ad meg?minden kamu..akkkor az eladoval sokmindent nem tud kezdeni!velem sem mert en nem tudtam..max feljelent!vagy megbirsagol
hogy ő 125öst ir rá,és irj valakivel egy 50est? akkor bevédte magát szépen...
O mondta