Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény Simson A kis srác viszont nem szívbajos..........ezzel a vacak futóművel ugrálni.......
simson teszt

már az új mezben, de gatyába kell tűrni mert leér majdnem térdig
fireball
xr400r2003

köszönöm szépen a segítségeteket!
még egy kérdésem lenne!:)
melyik lenne az enyémhez jó? mert te kettö xl500r-t irtál le! (az enyém egy Honda Xl 500r 1983-as) ez a (PD02) DR8ES vagy (PD02) 85 ig DR8ESL?
KöTöMö-t szeretnék mert könnyebb,erősebb,jobb futómű + unom a szopós helyeken a rugdalást

De az XR egy fasza gép akkor is
na ja a csikorgás......
mivel halványlilafingja sincs az embernek miből van a tárcsa aztán válasszon hozzá megfelelő betétet......
mondjuk a betétekhez sincs mellékelve mihez való...
Nem ismerem,viszont a Ferrodo, amit írtál nekem csikorgott. Ami nekem bevált idáig,az a Lucas.
amúgy ez a szinter trw jó lehet?

sajna nincs az a betét nálunk amit legutóbb vettem így ismét keresgélni kell valamit ami jól fog gyengéd húzásra
megvolt..... de valahová felszívódott a kukából.....
Köszi,akkor megpróbáljuk az e-mail-t.......mondjuk a telefon egyszerűbb lett volna.
én ezen értekeztem vele:
kopaszkak1@citromail.hu
nem beszéltem vele, pont akkor nem volt semmi hangom

tárcsát még nem tettem fel még nem döntöttem milyen fékbetétet vegyek, lehet kipróbálom azt a 5ezres ferodót a buynlimitről
Szia ini!
Haver folyamatosan hívja a kopaszt,de nem tudja elérni......kéne neki féktárcsa,meg lánckerék az XR 650-re. A hirdetésében lévő szám valós,azzal a sok ötössel?
Megvan a városi
xl 500(I) DR8ESL
XL 500R (PD02) DR8ES
XL500R (PD02) 85 ig DR8ESL
XL500S (PD01) DR8ESL
NGK
vagy szervízkönyv
az ngk oldalán ha kiválasztod a motort,kidobja mi a gyári gyertyája
hali!
meg tudná nekem valaki mondani hogy egy xl 500-asba milyen hő értékű gyertya kell?(vagy a legjobb lenne ha a gyári gyertya számát tudná meg mondani!) mert nekem van egy olyan problémám hogy ha normálisan megyek a motorral akkor semmi baja de ha elkezdem neki húzni akkor egy pár kör után durran egyet és meg áll!:( utána el sem lehet indítani csak ha le hűlt teljesen!(én a gyertyára tippelek!szerintem kevés a hőértéke!) a választ előre is köszönöm!:)
én sörösrekeszen ülök ha faragok
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Nem kapok Honda XL 250-hez vezérmű lánc vezetőt, feszítőt tudtam beszerezni használtan. A régi pálcájára ha szegecselek valami anyagot az mennyire lenne jó?
És mégis milyen anyag lenne az ideális? Bakelit, Ferodol?
multifunckiós
erre már nem tudok mit mondani......
én is azon szoktam szerelgetni, de van óvodai kisszékem is
tegnap este arra tettük a borospoharakat
nemtudok a mez előéletéről semmit,ugy kaptam 1 rokoontól,h van 1-2 cucca ami megmaradt a crossos multjából,ideadta 1 éve,de 1szer se volt rajtam,szval nemtom:D
az emelőnek meg 5k az ára,ha annyiért nem kell senkinek,akkor elfér a garázsban,tök jó rajta ülni szerelgetés közben,2 magassági opcióval,be lehet állitani a megfelelő magasságot
holnap megyek haza,lövök róla fotót,aztán feldobom ide
Minden ember a sajat hibajabol tanul lesz vmi szar 50 es a tobbi penz meg mehet a buntetesemre...