hát igen ez igy elég kellemetlen helyzet... és ha valakivel irsz 1 adásvételit,aki eladja neked 50esként,és elkapnak vele,akkor azt fogják elővenni,aki eladta neked 50esként,vagy ha te átirod monnyuk a csajod nevére 50esként,akkor meg téged vesznek elő... lehet jobb lett volna egy 50eset venni,igaz lassabb,de legalább nem kell attól félni,hogy hú mikor basznak meg a sünök,régen én is hajtottam 125/es gépet,kettőt is,de azért csak úgy tud az ember bátrabba,nfelszabadultan menni,ha tudja,hogy nemtud mibe belekötni a rendőrbá
jaaaaaaaaaaa vágom,aszittem motoros sztori...
engem a rend őrei 1szer büntettek meg 3ezerre,mert nem kapcsoltam fel a lámpát,aztán mikor indultam volna el,nagy hó,hideg tél volt ,délután de szürke téli nap, inditom a swiftet,hát nem indul,mondom a rendőrnek lemerült az akksi, megbikázom az oktáviáról de monta,hogy nem kell,majd ők betolják... hát télleg betolták, de aazért megért volna 1 felvételt,ahogy a 2 rendőr a 20centis hóban tolja a kocsit
Olyankor mi van ha az adasvetelin kamu a cim a nev es a szemelyi igazolvany szam is?nekem nem kotelessegem meggyozodni az adatok hitelessegerol!tegyuk fel piacon vettem...az elado reszerol ki volt toltve mar minden csak a vevo adatai hianyoztak?es az elado adatai hamisak?akkor mi van vajon?
hát jah adni kell a hülyét,h nem kötelességed tudni,hogy mekkora az a motor ,amit eladtál,te is ugy vetted,h 50es,és kész
amugy most hogy mondjátok,eszembe jutott,hogy amikor eladtam a cagiva mito -m,az is 50es papirokkal volt ( én azt is hittem mindvégig hogy 50es ), elkapták a srácot vele,mert elesett a rendőrök elött,és feljelentették azért mer 125ös a gép,de engem ott nem hivtak be,hogy mondjak valamit,bár nem is tudtam volna,hát én nem ééééértek hozzá,az volt a lapon ,hogy 50ccm es
Semmilyen opcio nem volt..elkerte a papirjaim rajta van h szekesfehervaron lakom erre megkerdezi h surun jarok makon?vicces fiu volt!faszt keresnek surun itt a vilagvegen?na mindegy elment aztan visszahozta a papirjaim hogy majd kuldik a feljelentest...gyanitom csekkje mar nem volt...
A srácot aki megvette tőlem a Suzukit még aznap elkapták amikor elvitte a gépet.Lett is belőle rendőrségi ügy.Engem behívtak.Persze én mit sem tudtam arról,hogy 125cc motorom volt.Sőt a rendőri társaság is nagyon kellemes volt.
nem volt olyan opció,hogy adjon egy csekket 10k ról, h átlépted a záróvonalat? azt meg ugy veszélyes használni,hogy még a z adásvételibe is ott áll,hogy nem 50es,akkor viszont azt is rajtad verik le,hogy mész vele, havert is elkapták 250essl papir nélkül ,50e
Hat az lehet!de azon gondolkodom lehet elkene adni aztan venni egy tenyleg otvenest!tegnap ugyis feljelentett a rendor itt makon zarovonal atlepeser....erre bir fogyelni..de a brazilokra arra nem...
ellenőrzéskor mond azt hogy rendőrtől vetted aztán ő azt állította gond nélkül lehet vele menni
sünök csak nem pakolják egymást seggbe........ mondjuk ha igen akkor te ott leszel köztük
engem a rend őrei 1szer büntettek meg 3ezerre,mert nem kapcsoltam fel a lámpát,aztán mikor indultam volna el,nagy hó,hideg tél volt ,délután de szürke téli nap, inditom a swiftet,hát nem indul,mondom a rendőrnek lemerült az akksi, megbikázom az oktáviáról de monta,hogy nem kell,majd ők betolják... hát télleg betolták, de aazért megért volna 1 felvételt,ahogy a 2 rendőr a 20centis hóban tolja a kocsit
én már egyből meghátráltam volna amikor meglátom az egyenruhát
Na,de a lányok is elég jó álltak hozzá.
amugy most hogy mondjátok,eszembe jutott,hogy amikor eladtam a cagiva mito -m,az is 50es papirokkal volt ( én azt is hittem mindvégig hogy 50es ), elkapták a srácot vele,mert elesett a rendőrök elött,és feljelentették azért mer 125ös a gép,de engem ott nem hivtak be,hogy mondjak valamit,bár nem is tudtam volna,hát én nem ééééértek hozzá,az volt a lapon ,hogy 50ccm es
Hogy áll az xr6 eladása?
http://www.sportmotor.hu/motor...
szerintem evvel a 125össel több ideget megeszel majd mint előtte az 500assal
mi volna az a legkisebb pénzösszeg amiért megválnál az xr-től ?
esedékes valami csere rajta mostanság (olajon kívül)
sünök csak nem pakolják egymást seggbe........ mondjuk ha igen akkor te ott leszel köztük
A kezdölapon kattints a négyzetre ha ott a pipa csak akkor enged keresni!