mult vasárnap eljött 1 gyerek megnézni az XL t,és nekiállt problémázni,hogy lepusztult a külseje,és 90et ad érte de 90ezerért szimót veszel,nem egy 600as endurot,ami 1 rugásra indul... szerintem az a 120ezer nem olyan sok érte,na de mind1,majd valaki elviszi ennyiért:D
Egyébként kész lett a gépem. Rávarázsoltam egy 650-es dominátor hengert új wössner dugó+gyűrűvel. Nagyon preciz és megbizható akit ajánlottál!
Köszönöm
Azért én kiváncsi lennék ha ezt a szöveget benyomattatnám az ügyvédemmel a városi bíróságon mi lenne a reakció.:D:D:D
Hát ez ha igaz akkor beszarok!
De jó lenne
Érdekes
EZT MINDEN AUTÓS OLVASSA EL, DŐLNI FOG! JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN! Egy 70 km/h Max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon : "Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec- ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei." Hoppá! A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent! Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi előírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember előtt, vagy mögött kell becsatolni! készítette/Forrás: Kecskés Norbert
ha papiros tuti nem adja oda 70 pénzért
250 alatt én még nem láttam rendszámos dr-t
sőt nagyon rendszám nélkülit sem
xr-re rátolna egy 500ast akkor én cserélnék vele
Egyenlöre nincs ára mert mint látjátok a hirdetésben árat nem adott meg...arra gondoltam eladom az XL-t olyan 90-100környékén ha elviszik aztán ezt meg veszem olyan 70körül...vagy nem tom mit kér érte
Csatlakozom az előttem szólóhoz de fenntartva a jogot,hogy esetleg más
Általában a gyújtáselektronika szokott megdögleni
De mivel nem indul így pofátlanul olcsón kell adnia
Sziasztok! Keresek egy Honda Xr 600-as motorhoz tankot, ami nem túra tank. A motorhoz az xl tankja is jó. Akinek van, az jelezzen. Köszönöm. A képen lévő motorhoz kellene az eredeti tank.
Ezen nem lepődöm meg! Ehhez a típushoz és évjárathoz szinte semmit nem találok. Viszont most már megvan az öregebbé és a fiatalabbé is! Azért nagyon köszi, hogy foglalkoztál vele!
Nekem van XL600 as tank+ ülés.
Megvan a Gőte!
akkor örülünk a jó gépnek
Köszönöm
Hát ez ha igaz akkor beszarok!
De jó lenne
Érdekes
Na ki találja meg a gőtét az utolsó képen?
250 alatt én még nem láttam rendszámos dr-t
sőt nagyon rendszám nélkülit sem
xr-re rátolna egy 500ast akkor én cserélnék vele
Általában a gyújtáselektronika szokott megdögleni
De mivel nem indul így pofátlanul olcsón kell adnia
Véleményeket várnék erröl! Beállitási gond esetleg valami nagyobb hiba lehet sztetek?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
400-as van