Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Lenne itt egy eladó XL600. Motorja nem csörög zörög, pöccre indul hidegen melegen. Felforított WihitePower villa, öninitó+ berugókar, Ktm idomok. 160eFt
na grat akkor a cseréhez amugy van egy XL 600am is,ha érdekel,amit beszámítottam 1 motornál,az is eladó,ha érdekel:D 130ezer ft,1 rugásra indul hidegen melegen,gyönyörüen jár a block,minden müködik ,külsőleg nem a legszebb,de ennyiért szerintem nem pénz.
igen összejött,azért köszi,és nem kizárt az se hogy a közeljövöben kell mégis,mert nagyon xl/xr buzi vagyok ahhoz hogy ne legyen másik
Üdv mindenkinek, a jövőben egy 600 as xr vásárlásán leszek, és egy olyan kérdésem lenne azzal kapcsolatosan hogy vételkor mire kell figyelni egy xr-nél. Bár nagyjából ismerem a típust de gondolom akinek ilyen motorja van vagy volt többet tud nálam. Aki tudna segíteni annak megköszönném a hozzászólását.!
png-t nem szeresse a fórum
aki vagány keresztben megy le a hegyről........
nah összejött a csere?
szárazon nagyon szar lett volna...
szárazon annyira csúszik a murva hogy alig lehet menni, ráadásul úgy porol hogy alig kap levegőt az ember
de eső után lett volna igazán jó, de így esőben is elvoltunk
tizenpár kilométeres erdei lejtmenetben, majd fél órát vertünk a "biztonságosan" motorozókra
kezdek fanatikussá válni...... ha így folytatódik el kell adni a motorom és venni valami intrudert helyette
nem természetes az hogy 60-70-el szaggat az ember az erdei utakon
bár volt olyan állat aki majdnem állóra gyorsult ilyen tempó mellett is
Esőben élvezetes a motorozás ... Látom eléggé fanatikus a banda . Gratula .
joo lehetett a kep alapjan
ez volt az egyik kedvenc
elől-hátul satufék és lecsúszni 30al
hihetetlen jó volt ez az erdélyi túra
esett az eső szinte folyamatosan, szarrá átázva csizma színültig vízzel
de ennek ellenére nagyon jót verettünk
sok képet nem csináltam, de van pár jó majd válogatok
okés
még nem tudom,mert közben lehet elcserélem egy yz250re. de 1-2 napon belül jelzek!ha nem megy el a sárkány akkor mindenképpen
köszi
hali
nah érdekel a kerék?
Szép napot mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy Xl 600 hátsó gátlóba mennyi olajat kell tölteni
ha valaki meg mondaná annak postázok 1 sört
Ejha, egy igazi szaki. Köszönöm
Ha mindet a vázba öntöm gondolom abból sem lesz gebasz.?
A blokkba úgy tudod beönteni,hogy a szelepdekni tetején van 4 nagy csavar ahol a szelephézagot is lehet állítani és az egyiket kicsavarod.
Figyi én a blokkba nem találtam meg hol lehet beönteni, csak a vázba
blokkbol nem engedted le.....blokk aljan a kuplung felol kell lenni csavarnak es ott is lekell engedni
Köszönöm szépen a válaszokat!

Az olajat leengedtem egy leeresztő csavarnál + az olajszűrőnél is folyt ki, de vissza csak kb1,5l fért. Járatás után sem fért bele több. Van itt valami trükkje ennek az olajcsere dolognak?
A gyertyakulcsot beszerzem, köszi a méretet.

Köszi még egyszer!
Dobtam mail-t!
hát jah,ilyen ez
utana kerdezek!a tarcsafek jobb lenne elore mint a dob..eleg surun hasznalom..csak ugye hogy fel tudjam rakni telot is cserelni kell
Azt nem tudod. hogy kb mennyibe van?