Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki, hogy 86-os XL 350-esbe mennyi olaj kell, és hogy ennél a típusnál ugye nincs külön olajtartály?
Ezen a képen elvileg egy 98-as XR 250-es van. Ha így néz ki a Te motorod váza is,akkor megegyezne az XR4 -vel.
2 kerék olyan mint a 400as kereke?
ha igen érdekelne
Szia! Engem érdekelne a vázvédő,ha stimmelne az XR4-re. Képet tudnál feltenni róla? Vagy esetleg küld el a colt72@freemail.hu -ra.
10000ft benzincsappal+tanksapkával +üléssel
17" gumiból nem igazán lehet válogatni,Bontott akármilyet nem rakhatok bele mert lánckereket kellene venni ( nem akarok új láncszettet)
Mi történt ? Megszorult ? Képet tehetnél fel ! Mennyi az ára egyben ?
helló, megint:) ,
nem múlt el a füst az xr-en Inkább úgy döntött a persely, hogy érzelmes búcsút vesz a hengertől, a dugót persze megtartotta magának, főtengely, hajtókar Isten tudja milyen állapotban lehet . Ebből sose lesz már motor szerintem..ha valakit érdekel esetleg Honda xr250r (98) alkatrészek eladóak, értelmes ajánlat esetén megbontom..sok alkatrész megegyezik a 400assal, azt hiszem. Szinte minden új, vagy újszerű a motoron(kivéve ami megsemmisült a fent említettekben)-FMF rendszer, talon fogaskerekek, Iris o gyűrűs lánc, hebo enúrótáska, acerbis kéz-váz-blokkvédő, 90°% pirelli gumik stb stb

Ilyen az én szerencsém! Majd csinálok már egy galériát a Japán ipar remekeiről..valahogy önhibámon kívül mindig megszopom velük(kettétörő főtengelyek, széttörő főtengelycsapágy perselyek, meg ez..)..itt mondjuk icicpicit én is benne voltam..de ilyenre rémálmaimban sem gondoltam...
hali
tegnap pereceltem egyet egy nagyobb pocsojaba es pont a kipuf felet fektettem meg.....dekopresszorral rugdaltam at es csak ugy kopte a vizet .....fel orat biztos szenvedtem mire beindolt.....marhara ellehet faradni a sok rugdalasba ilyenkor jool jonne a onindito
Sziasztok segítség kellene nekem egy xl 600 hondának a vezérlését hogyan kell beállítani és a láncfeszítőjét
Nekem meg ilyenem van műanyag
Öt forint postával
Azt kérdezném hogy az XL600R gyári beállítása szerint a kardburátor levegő csavar hány fordulat-ra van kitekerve és aki megtudná mondani hanyas gyárilag a főfúvóka méret és a másodlagos karburátor fúvoka méret és még esetleg annyit : üzemanyag szint hány mm-re van az a csésze felső részétől lefele?Azért érdeklődnék mert az XL600R a 100km/h-nál nem akar többet menni.Dugulás valószínűleg nincs.Olyantól kérnék választ akik ismerik a gyári beállításokat, mert az interneten nem találok megfelelő adatokat.
Előre is köszönöm
Sorry,de kiganéztam magam alól a Beta vásárlással
ezt nem teljesen értem,hogy ez mire lesz jó. van 17colos meg 18colos hátsó kerékkel,akkor vegyél vmi bontott motorból egy komplett 18colos hátsó kereket,és akkor 1-1be belemegy a gépbe.
de am mért lesz jobb a 18as mint a 17es?
Talán 17" a gyári de én megpróbálom megcsinálni 18"-ra.
Ezért lenne szükségem hátsó agyra+18" felnire.
ja értem, nekem 17colos alapból,de a többinek meg talán 18colos,nem? ami nem ilyen erősitett felnis,nemtom melyik évjáratnál csinálták ilyenre
Szerintem a rúdon van:)
Nekem hátsó kerék kellene(ill:hátsó agy is elég lenne)18"-os kereket akarok csinálni az XL -be.
Szia menyibe tartod?És hova valósi vagy?
le is szarom
hali.velem nem küzdöttél semmivel
20asért árulom amugy,xr600 ba,xl 600ba 1az 1be belemegy,abba csináltam
szard le a szomszédot,nem tud tenni semmit ellene

felénk van egy emberke aki seregélyriasztó szarokat csinál
ez ágyúszerű durrogókat, és madárhangra hasonlító vijjogó-sikító valamit
reggel 6 tól vijjogtatja durrogtatja egész estig aztán mindenki tehetetlen
jegyzőnél is volt a nép aztán az sem tud mit tenni
szóval szard le a szomszédot...........
hát én nem stresszeltem rajta semmit,nem kér kenyeret itt a garázsba,majd elviszi valaki addig meg endurozgatok vele én,csak a szomszéd nem szereti a hangját,multkor a rendőrséget akarta rámhivni na de kapja be,azért mer 1szer elmegyek az utcába,és véletlenül nem alapjáraton,már jön ide okoskodni,leszarom
Érdekel ha olcsón adod!Veled (küzdök) az osztókörrel?
ezért szoktam telefonon alkudozni
nem kell annyit utazni, kevesebb stressz