Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom a képet felrakni. Okés Ini.Meglessz.
nem megy ez neked
kép jpg, vagy gif legyen
A  képet elfelejtettem!
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a keretezett részben található kis perselyek mi célt szolgálnak? Nekem csak 1 van meg belőle sajnos. Anélkül tud ,,élni" a motor egy darabig még nem veszek bele?
Köszönöm!
Ugy tudom hogy ha a szelepszárszimering a hibás akkor fordulatnál nem kellene hogy füstöljön,ha gázadáskor füstöl akkor az olajlehuzó gyürü a hibás, nekem legalábbis ezt mondták,
az én kis hondám alapjáraton nem , csak gázadáskor illetve terheléskor füstöl csak azt nem tudom hogy a .. csába mikor 5 ezret ha mendtem a teljes generál óta.
de prox, és füstöl is ugyan úgy...érdekes hogy néha igen néha nem...tegnap hidegen nem füstölt, ma igen, de mikor melegedett elmúlt...aztán most már mivel kezd fel idegelni, végig nyeltem neki, hátha elhagyja, és füstöl ugyan úgy, néha...de már lassan nem is érdekel..betudom annak hogy 2t..
amúgy van baj a prox szelepszárszimeringekkel? Azt tudom hogy az új prox vezérműlánc jobban hajlik oldalra mint a használt did...meg a hengerfejpakolás is ultra gagyi minőség...többet nem mondok..fogjuk rá arra hogy prox?
Képesmotoron találtam, 2O rongy az ára, de annyiét egykis 
ajándékot is kérek.így kész lessz a pénteki motoros talá
lkozóra! 
Hello!A nicasil az sokkal jobb honnan szerezted és mennyiért?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a nicasilos hengerek hogy bírják? Olyat veszek most az xr600-ra és érdekelne hogy jobb-e mint a hüvelyes? Véleményeteket előre is
be fog férni a 18as kerék?

ha sikerül a projekt akkor érdekelne engem is a kivitelezése
Sziasztok.
Ki szeretném cserélni a motoromon (xl600 ml) a 17"-os kereket 18"-os ra (gumit is jobban lehetne kapni hozzá mert a 17-es re elég problémás+a hasmagasságon is javítana).De az enyémen fordítva vannak a küllők (az agyba vannak a küllőanyák).Tehát szükségem lenne egy dobfékes agyra+egy 18"-os ráfra.Esetleg nincs valakinek elfekvőben?Az xr 600-as nak mekkora a kereke?Úgy tudom a régebbi darabok dobfékesek.
nekem se fogy olaj pedig vezlanc feszitonel is folyik kicsit legalabb is nagyon lassan.....nem banom hogy kormol....igy megy jool most
A szelepszárszimering esetleg nem prox?
helló Eladó Lámpa Xl Re Vagy Ki Mire Akarja Égő Nincs Bene Égő Ennyi Hibája Van Nem Repedt 5000Ft Idomal Egyűt
kezembe akadt a honda szervízfüzete
250cc felett 2 év gari van a motorokra, xr-szériára 3 hónap cr-szériára meg semmi
nem semmi......
Akkor neked szerencsés az asszonykád mert legalább árnyékba van a feje
múlt évben "legizdultam" 110-re
aztán mindenki cseszegtetett hogy úgy nézek ki mint egy hulla
most 120 vagyok csupa izom meg sörhas aztán békén hagynak
Jól be tömegeltél barátom Azt mondják a férfi és a disznó 100 kg-nál kezdődik én ehhez tartom magam
36 év folyamatos zabálás után voltam 140 kiló, nej meg 70 aztán nem ült le a ténéré segge
mondjuk megtoldtam a rugót egy műanyag karikával
Én 170 cm és 105kg hála a 11 év testépítésnek ketten vagytok annyi mint én egy magam a csajom 165cm 53kg de a domi rugója jól ebír még kettőnket is
A rugostag szar...asszonyka 152cm magas es 43kilo...en meg 165magas es 60kilo..de a rugostagba csak a rugo jo...
Minek másik rugó túl nehéz az asszonykád?
Papirok hijjan csak a hatarba uttalan utakon jarhatnank.ha lenne papirom vennek egy papirosat meg egy supermoto szettet es mennenk ketten a vilagba...az jo lenne
a nők mossanak, főzzenek, takarítsanak
ne motorozgassanak