Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a keretezett részben található kis perselyek mi célt szolgálnak? Nekem csak 1 van meg belőle sajnos. Anélkül tud ,,élni" a motor egy darabig még nem veszek bele?
Köszönöm!
Ugy tudom hogy ha a szelepszárszimering a hibás akkor fordulatnál nem kellene hogy füstöljön,ha gázadáskor füstöl akkor az olajlehuzó gyürü a hibás, nekem legalábbis ezt mondták,
az én kis hondám alapjáraton nem , csak gázadáskor illetve terheléskor füstöl csak azt nem tudom hogy a .. csába mikor 5 ezret ha mendtem a teljes generál óta.
de prox, és füstöl is ugyan úgy...érdekes hogy néha igen néha nem...tegnap hidegen nem füstölt, ma igen, de mikor melegedett elmúlt...aztán most már mivel kezd fel idegelni, végig nyeltem neki, hátha elhagyja, és füstöl ugyan úgy, néha...de már lassan nem is érdekel..betudom annak hogy 2t..
amúgy van baj a prox szelepszárszimeringekkel? Azt tudom hogy az új prox vezérműlánc jobban hajlik oldalra mint a használt did...meg a hengerfejpakolás is ultra gagyi minőség...többet nem mondok..fogjuk rá arra hogy prox?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a nicasilos hengerek hogy bírják? Olyat veszek most az xr600-ra és érdekelne hogy jobb-e mint a hüvelyes? Véleményeteket előre is
Sziasztok.
Ki szeretném cserélni a motoromon (xl600 ml) a 17"-os kereket 18"-os ra (gumit is jobban lehetne kapni hozzá mert a 17-es re elég problémás+a hasmagasságon is javítana).De az enyémen fordítva vannak a küllők (az agyba vannak a küllőanyák).Tehát szükségem lenne egy dobfékes agyra+egy 18"-os ráfra.Esetleg nincs valakinek elfekvőben?Az xr 600-as nak mekkora a kereke?Úgy tudom a régebbi darabok dobfékesek.
múlt évben "legizdultam" 110-re
aztán mindenki cseszegtetett hogy úgy nézek ki mint egy hulla
most 120 vagyok csupa izom meg sörhas aztán békén hagynak
Papirok hijjan csak a hatarba uttalan utakon jarhatnank.ha lenne papirom vennek egy papirosat meg egy supermoto szettet es mennenk ketten a vilagba...az jo lenne
kép jpg, vagy gif legyen
Köszönöm!
az én kis hondám alapjáraton nem , csak gázadáskor illetve terheléskor füstöl csak azt nem tudom hogy a .. csába mikor 5 ezret ha mendtem a teljes generál óta.
amúgy van baj a prox szelepszárszimeringekkel? Azt tudom hogy az új prox vezérműlánc jobban hajlik oldalra mint a használt did...meg a hengerfejpakolás is ultra gagyi minőség...többet nem mondok..fogjuk rá arra hogy prox?
ajándékot is kérek.így kész lessz a pénteki motoros talá
lkozóra!
ha sikerül a projekt akkor érdekelne engem is a kivitelezése
Ki szeretném cserélni a motoromon (xl600 ml) a 17"-os kereket 18"-os ra (gumit is jobban lehetne kapni hozzá mert a 17-es re elég problémás+a hasmagasságon is javítana).De az enyémen fordítva vannak a küllők (az agyba vannak a küllőanyák).Tehát szükségem lenne egy dobfékes agyra+egy 18"-os ráfra.Esetleg nincs valakinek elfekvőben?Az xr 600-as nak mekkora a kereke?Úgy tudom a régebbi darabok dobfékesek.
250cc felett 2 év gari van a motorokra, xr-szériára 3 hónap cr-szériára meg semmi
nem semmi......
aztán mindenki cseszegtetett hogy úgy nézek ki mint egy hulla
most 120 vagyok csupa izom meg sörhas aztán békén hagynak
mondjuk megtoldtam a rugót egy műanyag karikával
ne motorozgassanak