Inkább nyomassák a bio üzemanyagokat, megmarad a belső égésű motor varázsa csak nem lennénk a kőolajhoz kötve... Csak ugye túl nagy a hatalma a kőolajjal foglakozó vállalatoknak. Én special el nem tudom képzelni az autót üvöltő torok hang nélkül ha letalpalom, vagy a mocit hangtalanul mikor odatépi neki az ember. Hang nélkül nem ugyanaz az egész.. egy hasonlattal élve ez olyan mint mikor jól elvan készítve egy étel csak mikor meg kóstolod érzed azt hogy egy csipetnyi valami hiányzik az adja meg az igazi ízét :]
Persze ez csak a saját vélleményem én is szeretek néha lájtossan menni de hiányozna a hangja mikor kiengedi az ember a gőzt :]
egyébként néha nekem is ég a pofám hogy miért ilyen hangos a gépem....de néha viszont kajak tetszik!mint valami böszme nagy dög és kiderül amikor elöbujik hogy csak egy 83as XL
én már öreg vagyok a hangoskodáshoz........
múlt évben gurultunk le a biharról, olyan 10km felé lehetett
tök állat volt csak a láncnak volt hangja meg a köveknek
lett volna több időnk akkor felmentem volna még vagy 3x....
erre csak azt tudom mondani hogy amig van foszilis energiahordozo a földön addig nincs semmilyen alternativa csak és kizárolag papiron,a tervezö asztalon!
az a vicc hogy van ilyen akku
talán a discovery-n néztem egy 2004es műsort, abban is ilyesmikkel kísérleteztek
olyan akku volt amit pár perc alatt fullra lehetett tölteni valami rettenet sok töltési ciklust bír
és nagyon jól tud leadni nagy áramot, sérülésveszély nélkül
2004 óta eltelt pár év........ és semmi sincs azóta
nincs az olyan messze hidd el!igazábol már csak egy olyan akksit kell kitalálniuk az okosoknak ami sok feszt tud tárolni! Gondolj bele...egyenletes nyomaték,nincs fordulathoz kötve!környezet kimélö is minden féle fajta szempontbol...mondjuk kiváncsi lennék 1-1 erdész arcára amikor a határt nézi távcsövével te meg suhansz a szántás mellett 110el tök csendben
én már nagyon várom az elektromos endúrókat....
milyen fasza lenne már, hangtalanul szaggatni a gyepet
de úgy gondolom én már a föld alatt leszek mire lesz ilyen
Sziasztok!
Nemrégen vettem egy Honda XL 125 gépet,de még szervizelésre szorul.
Azt szeretném kérdezni hogy hanyas (20/50 stb.) olajat tegyek bele?
Olvasgattam vissza pár oldalt, de csak nagyobb motorokhoz láttam ilyen infót és nemvagyok benne biztos hogy ehhez is jólenne-e :) Előre is köszi :)
Több ilyen ember kellene mint ti vagytok, ha van egy percem szabad egy nap akkor is benézek hozzátok mert valahogy jobb kedvre derít
'Embernek maradni mindenek felett' csak így tovább..
Megint "olcsóbb lesz a benzin" +8 Ft a gázolaj szintén +8 Ft.....
A reggeli "Nézdmár megvan repedve az első szélvéddő...." jelenet után, ez már csak hab a tortára...
Persze ez csak a saját vélleményem én is szeretek néha lájtossan menni de hiányozna a hangja mikor kiengedi az ember a gőzt :]