van itt 1 srác,bali az a neve asszem, ő bont egy xl 600at,szerintem korrekt áron eladja neked az emlitett cuccokat
itt az msn cime:kelemennarko@hotmail.com
mondjad neki majd ,h én ajánlottam:D
A blokk külső méreteire lennék kíváncsi mert motor építésbe kezdek mert itthon egy verseny enduro vázam és az XL 200 blokkot néztem ki hogy bele fabrikálom és azért kéne személyesen is látnom mert vinném magammal a vázat és meg lehetne nézni hogy egyáltalán belefér vagy sokat kell módosítani rajta
Sziasztok eladó 600xl.Mivel sajnos nem tudom ki hasuóználni.Teljesen felúnjitot.Ár:250000.Ha valakit érdekel a hiogic@citromail.hu e-mail címre irjon.Vagy a 06705409858.számon hívjon.Ténnyleg jó kis moci.
Szia!
Milyen Méretre van szükséged?
nekem van 200 as és 125 -ös xl em is,Egyébként a manuál szerint minden megegyezik csak a furata más a hengernek,az én 200 asom 5 sebességes a 25-ös hatjához képest,
Szia hát sajnos az nem jó mert az 500-nak szerintem mások a méretei mint a 125/200 blokknak a blokkot szeretném leméregetni mert egy igen fura gondolat villant be a fejembe
Hát, ha már nem feszít rá a feszítő szerintem igencsak ajánlott cserélni, kerül amibe kerül. Ha szakad nagyon nem szép eredményeket tud produkálni, de elég ha átugrik pár fogat az sem egésséges ;].
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene a moci 1992 xr 600 r elnyúlt kissé a vezérműlánc de nem csörög cseréljem-e szerintetek, és mennyibe kerül egy lánc , és hogy állítom be a feszességét!
Előre is kösz!
nem hirdetem sehol,csak eszembe jutott,hogy az megmaradt,aztán mondom rákérdezek nem kell e valakinek,ha nállam maradt volna az XR em tuti beleteszem,és elviszem a gépet kecsóra pályázni,lehetett volna kenni neki biztos:D
szval valszeg meglesz még,ott áll a garázsba:D hacsak valaki itt a forumba megnem veszi addig:D
2.5coll,küllős,XR 600ba 1 az egybe belemegy,mert én is abba csináltam,csak aztán az XR t eladtam,minden átalakito megvan hozzá,gumi is van rajta,még elég jó állapotú,egyben egy 20ast gondoltam érte.
itt az msn cime:kelemennarko@hotmail.com
mondjad neki majd ,h én ajánlottam:D