A programmal nincs baj,az hasít,csak az MP4 formátumot kifejti,majd újrakódolja a program,és ez sok idő. Mindegyik program így csinál az MP4-el. Amúgy köszi
Küldök neked egy nyers,nem konvertált videót. Na majd azon láthatod,hogy milyen minőségű igazából a felvétel
A told a cuccot.hu segítségével küldöm az adatlapodon lévő e-mail-re.
Szivessen! Várom a videóid!
Sajnos Az élvezhetö minöségű videó nagyon ritka,A Colt videói tükörtiszták az lcd-n is, remélem a tieid is olyanok lesznek,
Széles Utat!
Köszi szépen,de programjaim vannak(pl: sony vegas, pinnacle studió stb),nem az a baj. Mp4 vágásához/konvertálásához vagy sok idő,vagy atomerős gép kell. Az Én core2 duo-s laptopom órákig szarakodik vele,ezért nem vágom őket.
Sziasztok!
Van Két progi ami szinte mindennel megbirkózik, a convertálásra a
FormatFactory, progit használom, bármit átconvertál akár avi vé, na és a képméretet is alakitja amire bállitjátok, akár két videót össze is füz, a videó vágásra,
RealPlayer, a megoldás ingyenes egyben letöltö és trimmelö is képkockánként is lehet a hosszt változtatni,/ itt megtalálhatjátok, http://f2.info.hu/Osszes.html /
kibírja
először az udvarban került egyet, majd úton ment egy kicsit ma meg eltéptünk a templomromig
amióta lejjebb tettem a seggét leér a lába aztán tud vele menni
már pedzegeti hogy el kellene a robogót cserélni valami jobbra
asszony már megy folyamatosan akár 5km-is a xr4-el
simsonnal utol sem értem
kezdi megérezni az endúrózás ízét, bízom benne ez nem csak az első perecelésig tart
Nem vágom a videókat,mert utána újrakonvertálja az összes szerkesztőprogi,és az nagyon sok ideig tart........mondjuk egy jó erős gép biztos hamarabb megcsinálja. Ezt az MP4-et már nem olyan egyszerű vágni,mint az avi-kat. Úgy szoktam időzíteni a videókat,hogy ne legyenek hosszabbak 15 percnél
Egy küllődarab,és szigetelőszalag tartotta hazáig
És köszi!
boldorkukacfreemailponthu
a p2 266os gépen tök jól hasított
kell?
A told a cuccot.hu segítségével küldöm az adatlapodon lévő e-mail-re.
Sajnos Az élvezhetö minöségű videó nagyon ritka,A Colt videói tükörtiszták az lcd-n is, remélem a tieid is olyanok lesznek,
Széles Utat!
Ha az életem múlott volna rajta akkor sem tudtam volna megmondani,hogy az a kis fehér baszás micsoda
peti1966!
Köszi a tippeket már leszedtem egy pár progit
Van Két progi ami szinte mindennel megbirkózik, a convertálásra a
FormatFactory, progit használom, bármit átconvertál akár avi vé, na és a képméretet is alakitja amire bállitjátok, akár két videót össze is füz, a videó vágásra,
RealPlayer, a megoldás ingyenes egyben letöltö és trimmelö is képkockánként is lehet a hosszt változtatni,/ itt megtalálhatjátok,
http://f2.info.hu/Osszes.html /
mindenki jól jár, mindenki boldog
csütörtökön délután indulunk hegyet mászni, remélem ott nem lesz hőség......
így lesz 2 motorom is
először az udvarban került egyet, majd úton ment egy kicsit ma meg eltéptünk a templomromig
amióta lejjebb tettem a seggét leér a lába aztán tud vele menni
már pedzegeti hogy el kellene a robogót cserélni valami jobbra
simsonnal utol sem értem
kezdi megérezni az endúrózás ízét, bízom benne ez nem csak az első perecelésig tart