Hát igazad van MUZ! Én is igy jártam gondolhatjátok rólam is, pedig minden nap benézek a fórumra, és nézelődöm, olvasgatok, ha van időm. Pedig Ti azóta nem láthattatok beírásomat, mióta alkatrészt kerestem a mocimhoz, a kutya nem válaszolt rá azóta sem, de mind1 is, ettől függetlenül jól haladok vele Mindenki adatlapját átfutottam már, hogy kinek milyen mocija van, csak ugy kiváncsiságból Köszönni pedig illik, amikor kérdezünk legalább, ezzel egyet értek !
Erdekes dolog ez Muz de egyebkent igazad van!en is csak egy ket kerdes erejere regisztraltam es megis itt ragadtam koztetek!jo a tarsasag jok a kepek linkek meg ugy alapjaiban az egesz!valoszinuleg sosem fogok egyikotokkel sem motorozni megis valamilyen szinten kotodom ide!naponta tobbszor bemezek van e hozzaszolas.alap es joggal elvart dolog h koszonok es ha keveset is de valamit mutatok magambol pl adatlapon..sosem tudhatja az ide tevedo mikor lesz ujra szuksege segitsegre es nem mindegy hogy a kerdesere kap valaszt vagy leszarjak mert nem tartja be a normal illemet
Olvasgatok itt nézegetem az alacsonyan repkedő XL-eket
s közbe az jut eszembe,hogy mekkorát változott a világ ,sajna nem előnyére.
Beszélgetünk itt,rakosgatjuk a linkeket,fotókat,videókat,szerelgetünk.
Néha beesik valaki kérdez valamit,segítünk,elmegy.
Beesik más kérdez valamit,néha ugyanazt,segítünk,elmegy.
Néha meg is köszönik,néha nem
De a legritkábban kezdik úgy,hogy "szevasztok Gipsz Jakab vagyok bivalybasznádról vettem egy XL/XR-t és beleér a dűzni a kartelbe,mi a f@szt kell ilyenkor csinálni?"
Az adatlapokról már nem is beszélve.
Lehet csak én vagyok ilyen nyűgös,de ha bemegyek valahová akkor köszönök és kérek
Akinek nem inge ne mossa ki!
Helló valaki tudna segíteni honda xr 400 kuplung felőli oldalon menet közbe meg alap járaton is valami szol de menet közben olyan kattogós a hangja 80 felet nagyon szol hogy mi lehet ez ami szol benne elöre is kösz
Én úgy szoktam ,hogy 1 liter a blokkba a többi meg a vázba. Leengedésnél azért kell két helyen mer az olajszivattyú nem engedi lefolyni a blokkba az olajat.
Csak 2 hülye kérdés az xl600R olajcseréjéről.
A manual azt írja h külön kell leengedni a vázból és a motorból, viszont csak a váznál kell beönteni.
Miért kell 2 helyen leengedni ha a vázból úgyis átfolyik a motorba?
nekem ma volt egy negyedgázos túrám
haver a drz-vel olyan félénk módon közlekedik hogy negyedgáznál jobban nem kellett csavarni........
annyira szar evvel a nagy tankkal menni hogy már tetszik
de még véletlen sem volt