Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olajnívó mint a nevéből is adódik olaj szint ellenőrzésére szolgál továbbá azon a nyíláson töltöd fel olajjal a motort. (ini által leírtak alapján tudod ellenőrizni az aktuális olajszintet)

Olajhűtő nincs!

A kollegák által írt olajak ajánlottak. Márkát tekintve kinek mi (Motul, Repsol, Castrol, stb...)

Xl600R 2.2L környéke 1 olajcsere. Ajánlott venni 3L-t és akkor még marad is későbbre :]

Sok sok hasznos infó van a fórumban kulcs szavakra nyugodtan keress rá a keresővel ;]

Üdv körünkben
2,4 L olaj kell bele kb.....dobjal fel kepet a geprol
olaj az kering....vazba van olajhuto es a vazba ontod az olajat is es onnet kering korbe korba vazbol a motorba motorbol a vazba....erted?....palcan kell lenni jelolesnek min max es aszerint kell lennie a olajnak ha megnezed
SZERINTED HA GOND LENNE AKKOR NEM TETTEK VOLNA BELE A JAPÓK HOSSZABBAT?

picit olvasgass a témában, ezeknek nem a blokkban tárlódik az olaj hanem külön olajtartálya van és ebben van a nívó
megelőzöm a következő kérdéseid:
beindítod jár alapjáraton 10 percig, majd leállítás után fél perccel megnézed jó-e a szint
olajcsere
a blokk alján/oldalán keress egy nagyobb csavart(azt hiszem inbusz van az xl-en) tekerd ki meg az olajtartály alján lévőt is (előtte kartelvédőt szedd le mert a tartócsavart kell)
aztán utána kiszedheted az olajszűrőt
vegyél bele kifejezetten 4t motorokhoz való olajat sima ásványi is jó 10w40 20w50 és köztes verziói szerintem a 20w50 a jobb választás
a mennyiséget lesd ki a manuálból mert nagyon nem emlékszem rá de olyan 3 liter felé kell
értem, az nem gond h a motor felett van vagy 30 centivel és kb 15 centis a nívó?
az a motorban az olajszintet mutatja oda kell onteni az olajat....10w40 vagy 20w50 nes olajat tegyel bele ha csereled
Megértem:))
kedves xl tulaj
ez az írásod nagyon fájt......... nem is tudok most válaszolni erre, előbb regenerálódnom kell
Sziasztok
Tulajdonosa lettem egy 86-os XL600R-nek, és tök nem értek hozzá. Pár dolgot szeretnék kérdezni.
A kormány tövében van egy műanyag olajnívó, ez mit mutat? Az olajhűtőben az olajat? Ha igen ezt érdemes cserélni? Ez az olaj teljesen külön van a motorolajtól? Az olajhűtőbe milyen és mennyi olajat tegyek? A motorba milyen és mennyi olajat tegyek.
Előre is köszönöm a segítségeteket
sziasztok lenne egy kérdésem Honda XL 600 r nek az első kerék tengelye mekkora?
Csak ma este lesz vihar!holnapra ujra fasza idot mondanak!a hullamok meg nem zavarnak!
Nincs itt semmi csak dög meleg, megint nem lesz egy csepp esső sem hogy rohadna meg :] pedig egy jó kis délutáni felhőszakadásban motorozás a legjobb ilyenkor
viharban tök szép is a balaton
Szajbaszexualt meleg...de utalom...holnap szabi irany siofuck!
jaja....mar nemtom hol olvastam de igy van
Na ez komoly ? :] mert akkor megvan oldva a gondom :] manuálban vagy elnéztem vagy akkor nemtom
omli ha jool latom akkor neked pd03 mas blokkod van es azoknal nem 0.12 hanem 0.10 es a kipuf es a szivo 0.05.... pd04nel van 0.12
Nekem ha most kiürül a tank Racing megy bele :] Autónál bevált kíváncsi vagyok motor hogy viseli :]
OMV nekem nem vált be autónál :S....
átkúrtak a túratankkal, azt mondták 24 literes aztán csak 22.....
Lepton tegyél bele 100 as oktán számú benzint én csak azzal járok ég és föld a különbség a 95-ös höz képest.Én az OMV-t ajánlom
sziasztok valakinek nem kell 18" Gumi Trial Mintázatú Jó állapotú nem kő kemény recék vannak még puhák
A gyújtás az alaplapon fix , de az elektronika fordulatszám függvényében állítja . Szokott olyan hiba lenni , hogy elromlik az elektronika , és valamelyik állásban marad , tehát nem változik ! Stroboszkóppal könnyen ellenőrizhető . Szelephézag miatt nem lehet kopogó hangja .
Persze,csak gondoltam szólok.:)
nem rajtam múlik. továbbítottam a dolgot
amúgy én simán megvenném téblábolósnak, túrázni meg egy 600ast
csak elég ócskán állok anyagilag

egyre jobban hiányzik egy 600as endúró, minden bajom van amikor hallok egyet elporolni felénk