Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerősöm árulja:
xl600
patent gép
INI kolléga is eléggé messze lakik meg kb mindenki aki ide írkál ahogy nézegettem az adatlapokat .
Köszi a tippeket meghálálnám eggy jó hideg sörrel csakhát eggy kicsit messze laksz
Nekem is 6 hónappal hamarabb meg volt a manual az XR-hez mint a motor!
Latom ini kezd el fogyni a turelmed az ujoncokhoz:-D en is jo sokat kerdeztem eleinte! A legjobb otletek:user manual,sajat magad csinald lassan ovatosan megfontoltan es ami nagyon para azt megkerdezni!
Van kereső is a fórumban
Hol lehet találni ilyen manuált ? Lehet hogy volt már róla valamikor szó csak nincs kedvem 865 hszt visszaolvasni
én mindig szerzek egy manualt a megvett motorról
volt hogy előbb volt a manual mint a motor
aztán nézegetem olvsagatom
utána persze kérdezgetek ezt-azt
meg úgy mindent mert defektes az agyam és kipotyog sok minden
Azt a hsz-t pont kihagytam boccs
Köszi az infót ha valami nem sikerül vagy nem teljesen eggyértelmű akkor inkább kérdezek elöbb minthogy valamit elbasszak .
,
Azon átsiklottam mert különben belinkelem
kb 10 hsz-el előbb írtam le
ilyenek miatt megy el a kedve mindentől az embernek...
Ugyan nekem XR-em van de olyan nagy különbség nem igen lehet.Ha meg igen úgy is kijavítanak

Szóval a váz alján,elöl lennie kell egy ferdén álló csavarnak.
Azon keresztül jön le a vázból.
A blokk bal oldalán a váltó alatt szintén van egy remélhetőleg imbusz csavar,ott jön le a blokkból.
A szűrő pedig a blokk jobb oldalán van egy kis kör alakú dekli alatt amit három imbusz fog.Ott is fog jönni oil.
Az olaj nagyon kényes téma,mindenki másra esküszik
Nem a márka a fontos ha nem a gyakori csere.
Nekem most Castrol 20w50 Actevo van benne.
De gyakorlatilag az összes ismertebb márkát használtam már a gépeimbe.
Bármit csinálsz a gépen azt lassan és odafigyelve csináld mert egy lazán hagyott csavar haza is vághatja a technikát!
Sok sikert!
Ja meg még ott van ugye a repsol de azt az eggyik kolléga nem nagyon sztárolta itt eggy pár napja szoval el kéne már döntenem csak nem tudom
Hali
Jövőhéten le kéne cserélnem az olajat csak még nem tudom hogy mit vegyek castrolt vagy motult ? szűrő már megvan meg még eggy kérdés lenne hogy nagyvonalakba magyarázzátok el hogy hol is kéne leengedni az olajat
ez nem is rossz ötlet
ha gondolod pár szóval leírom a folyamatot, de gondolom magadtól is rájössz ha odakerülsz
a fortélyokat úgyis csak egy nagyobb pizza mellett mesélném el
Hát ha bovdenes a kuplungod, akkor a motor olaj a kuplungolaj is egyben szal nem kell külön cserélni.
Kocsin mindent megcsinálok, motorokhoz hülye vagyok, ez az első.
én a hondától rendeltem, és otthon csináltam
lehet rendelni máshonnan is olcsóbban is
nem akarlak lebecsülni, de ha a nívópálcát rövidnek ítélted akkor szerintem ne is kezdj hozzá
Abból gondoltam h olajos mert írják hozzá az olajat. A gumitömítéseket hol lehet beszerezni? Ebay? Honda? Otthon megoldható a tisztítás/csere?

Köszönöm
olajos a kuplungja?
fékolajat cserélhetsz, de ha meg akarod tartani akkor érdemes szétszedni az egészet és kitakarítani
meg akár kicserélni a gumi tömítéseket, nem olyan vad összeg, már ha nem hibátlan...
köszönöm a segítségét mindenkinek.
A közeljövőben cserélem az olajat, olajszűrőt, légszűrőt. A fék és kuplungolajat is cseréljem szerintetek?
Ezen az oldalon sok hasznos feltöltési menyiségeket találtok kocsikhoz/motorokhoz
http://www.mol.hu/hu/autozzon_...
nem tudom........
de valószínűnek tartom, meg sem látszik állítólag.......
mondjuk kívülről a gyertya se igen látszik
a gyertyamenet javítás a heli-coil féle cuccal volt?