Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jártam már ott, már emlékszem! :)

Ilyet találtam:

http://www.roadside.hu/index.p...

0,8 + 0,4 = 1,2!

Gyökérmód csak futárpostával lehet, megvenni...
Balatonpart :] Somogy megye, Buzsák, elvileg lehet venni készletet amiben van 0.12-es ami elég ritka van pár készlet itthon de 0.12-es persze nincs egyikben sem :]...
nálam a szervizkönyv 1000km-enként ajánlja a feszítő beállítását. Amúgy elvileg új van benne, szóval esedékes is lehet. Ilyen szelephézagmérő lapkákat honnan lehet beszerezni? Meg Te merre laksz egyébként? :)
Most lesz esedékes ha tudok felhajtani 0.12-es hézagmérő lapkát mert van mindenféle de olyan nincs :] Lánc elvileg autómata feszítős tudtommal az XL600-ban így ha az megszólal valszin lánc csere esetleg megéri megnézni a feszítőt nem e fáradt meg.
Én is ladás fórumokon olvasgattam utána a dolgoknak. :) Honda szelephézag beállítás, vezérműlánc utánfeszítést csináltál már magad?
Hát így távgyógyításban max tippelni tudok ennyire futja :] Igen a gyújtás elvileg fix, na most hogy a jeladó eltud e mozdulni megeshet, gyújtásnál nem kell sok, vagy maga az elektronika szórakozik, ez is lehet bár szerintem asz szimplán megpusztul vagy kihagy :] gyertya ?
Mindenesetre ha úgyis át kell nézni akkor le kell csekkolni mindent szelephézag vezlánc stbstb ha utánna is csinálja akkor jöhet a fejvakarás :]

Meg majd itt a nagy "öregeknek" ha valami beugrik, én csak 10 éves zsigulituningolós tapasztalataimból tudok következtetni :] de 4 ütem az 4 ütem
Nagyon jók a meglátásaid! Üresben nem csörög be, csak terhelés alatt, úgy ahogy írtad. Az a baj, h lehet előgyújtás valóban, de úgy tudom ezt hondáknál nem lehet állítani, gyárilag lövik be. Amúgy a meleg miatt is előjöhetett a dolog, most kezdte el kb 2 hete, mindig brutál melegben túráztam. A másik, h most vagyok 1500 km-es kisszervíz előtt, szóval lehet szelephézag is, vezérműlánc is...
Függetlenül mindentől, az általad leírt környezetben jelentkezik az előgyuszis csörgés is. Pont azért van jellegzetes hangja mert előbb robban el mint kéne. Ha felveszi a fordulatot nem csörög terheled csörög. Ha nem téped neki nem akkora a töltése a hangernek (nem megy annyi benya levegő keverék be összesűrítésre) ezért nem csörög amint leterheled és odatépedneki nagyobb hengertöltésnél egyből "megszólal". Persze lehet ez még vez lánc is, vagy akár hajtókar felső szem, vagy csapszeg kopás is bár annak szerintem folyamatosan lenne hangja. Kérdés, ha üresben pörgeted fel akkor is "becsörög" ? Mert ha igen akkor szinte biztos, hogy valami más lesz nem előgyújtás.
Dobtam egy mailt a cimedre,hátha érdekel,ha nem nem baj. :)
oké lesz amilyen lesz rakok fel képeket ha tetszenek akkor mond melyik kell azt posta vagy valami módon meg oldjuk
Molos 95.-ös benzint használok ólompótló kopásgátló adalékkal, sztem ennek így jónak kellene lennie...
Egyenletes gázon egyáltalán nem csörög. Csak addig csörög, ameddig húzatáskor nem veszi fel a fordulatot, vagy mert (helymenetben) durván túl van terhelve... Sokminden baja lehet, de ezt eddig nem csinálta. Így nem akarom használni, mert fájó hangja van. Nem lehet pl. hogy túl nagy szelephézag? eEhh az a baj, egyenlőre amatőr vagyok a témában
Terhelésen nagy gáznál csörög? Gyújtásvezérlés is lehet (nagy az előgújtás) már autóból kiindulva, lehet hogy elhalóban van valami vagy elmozdult valami. Előgyuszinál tipikusan csörgős hangja van autónak is motornak is. Az üzemanyaggal minden rendben? Nagy sürítésnél még lehet hibajelenség a rossz minőségű benya (kis oktánszám, vagy szimplán szar adalékos higított akármi) előbb elrobban mint kéne...

(ezek autós tapasztalatok, de négyütemű motor mechanikája ugyan az legyen az motor vagy autó tök mind1 :] )
ennek kurva erős hangja van, és csak akkor csinálja, ha teljes gázt húzok neki, vagy kettesben homokban hegymenet stb. Szóval ha túl van terhelve. :( Mindegy, egy szerelő biztosan tud rá mondani valamit.
fateromnak volt a 2t wartburgja ilyen
azon akkor megszakítókat kellett cserélni, szóval gyújtás baja volt
de az ilyen ciripelő gyenge hang volt
kőrös, az messze van. :( most találtam egy csókát kiskunfélegyházán, ha összejön, oda saját lábán földúton is el tudom vinni. :)
Olyanról hallottál már, hogy szépen jár a motor, de ha menet közben teljes gázt adok neki, csörög a blokk? Akkor csörren, amikor berobban az üzemanyag, tehát olyan mintha a szelepekkel lenne baj. Most vagyok az 1000km es szervvíz előtt, és azon gondolkodom, h megtanulom magam a szerelést...
ha tudsz valami nagyonfasza gumikat érdekelne ám
nem kell ingyen, de nagyon nagyon olcsón
fim endúró, cross, sáros terepre valót
meg éri de nekem sincs teljesen ingyen csak nem csillagos áron kapom meg őket ha valakinek kell enduro gumi sztem tudom azt is meg gyorsaságit is
kiskőrösön van
esténként vagy hétvégén ér rá általában
de vidd a natixhoz, ott legalább tudnak kérni, ha már bénák szerelni
Mondjuk az úgy nem drága
szeva köszi nem kell ha akarok tudok hozni több szár darabot ingyen meg most hoztam 2 db os continentalt meg michelin-t
szeva a hátsó marad mert az 17 es did felni tegnap proba kép haverom hozot gumit 2 db 120/70/17 es az egyik másik meg 60 as de 130 as ra gondoltam sztem fel megy rá meg osztom csak nem tudom mikor lesz 17 es első kerekem
Szia!

Téged mint motorszerelőt kérdezhetlek e? :) Betegeskedik a motorom, de nincs ötletem mi lehet a baja. üdv
Szeva Ini! Helyileg hol van ez a szerelő?
én is kipróbálnám,csak nincs idegzetem nekiállni.amugy a hátsó kereket hagyod?mert azért arra a girnyó felnire nem lehet valami széles gumit felrakni.
ha sikerült megcsinálni és viszonylag egyszerü volt akkor osszad meg velem is,mert én is megcsinálnám.