Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiderült....az indítórelé a szar....ha van vkinek megvenném...xl 600
nem volt gyors de legalább szarul csinálta....
olyan előtolással szedte ki hogy a belső része recésebb mint a reszelő
másik akkuval is ugyanaz a jelenség....van valakinek kölcsönbe, a hiba kizárás ereéig egy indítóreléje?....sőt ha fölösleges és az a hiba át is venném némi ellenértékért
en ugy tom csak a xl eken van ketto a xr en nem
Csodaval hataros hogy kesz lett!mar kezdtem azt hinni hogy bio esztergajos es hagyja hogy a viz es a levego rozsdat formalva ragja at magat a vason ezzel kikepezve azt a 2db lyukat
Engem lehet hogy érdekel . Mekkora a torka ? Ebből nem kettő szokott lenni a 600- asokon ...
elkészült a kutyacsonton a két furat
mondja a csávó hogy majd lemarja formára a hétvégén
mivel idén akarnék menni a motorral inkább elhoztam úgy ahogy van
legalább lejjebb kerül a súlypont van vagy egy kiló a vas
télen leveszem aztán kikönnyítem valahogy
kivételesen itthon vagyok egész hétvégén, szombaton összerakom vasárnap kipróbálom
csak nem fog esni egész nap.....
Ez baráti lenne,de amúgy 50-60 ezer.
megint le volt kötve estére az akku...és amikor visszateszem ég az üres lámpa, de ahogy vmi nagyobb fogyasztót kapcsolnék rá(lámpa) megint semmi....most estig megint lekötve hagyom megnézem még1x...aztán kipróbálom másik aksival, de nem hiszem h az a gond...1 hónapos
Szép napot kollégák. Mi a helyzet erre felé?
2 kép a kicsikéről.
sziasztok! eladó a XR-em, ha érdekel netán valakit. :)
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nekem akkor csapta ki a biztosítékot mikor lent bal oldalt a gyújtás dekninél meg volt törve a kábel rengetek
eladtam az XR em,és beszámitottam az árba egy XL 600at,és nállam is kb ez a jelenség,hogy egyből kilövi a főbiztosítékot(am az a "henger alakú baszás" az önindító relé :D )
de nekem nem kell gyujtás se rá,összedugom a csatlakozót egyból kilövi,de még nem jöttem rá,hogy hol zárlatos a rendszer,majd még méregetem.ugy látszik XL betegségXD
Mennyiért lehet beszerezni egy ilyen síktolattyús,gyorsítós karbit?
Ja,mákom volt
Helló,az a kérdésem van most cserélek xl600r ben dugót, lehet valamekkora játék a csapszeg és a hajtókar felső lyukja közöt? valamekkora gondolom kell hogy kenje az olaj, mert az új csapszeg épp egy picit játékos benne nem szorúl válaszotokat előre is köszi!

átalakítás nélkül passzol a gyári helyére?
Ma kipróbáltam a kehin síktolattyús,gyorsítós karbit az XR-en.
Hazudnék ha azt mondanám,hogy ijesztő de azért határozottan erősebb a gázreakció pedig nagyon spontán.
Az is igaz,hogy sosem mentem gyári karbis XR-el,mert az enyémen alapban is domi karbi volt .
De eddig tetszik,kicsit még finom hangolom.

Van egy makulátlan,gyári XR 600R karbim
18000.-
Köszönöm a segítséget midenkinek,ma szétszedtem és a lánc az tuti hogy kuka darabos mit a ló..... és lóg a fogaskeréken.A feszítőt meg megnézetem hozzáértővel.Aztán másik lánc és mehet össze.
Szép jó estét mindenkinek
Olyan kérésem lenne hogy nem tud valaki nekem 1 robbantási ábrát linkelni XL 600 hátsó rugóstagjáról?
nagyon megköszönném
mert felkéne töltenem olajal..
tegnap xl 600al hazaérkeztem, leállítom, kis idő mulva indítanám újra és az akku mellett a kis henger alaku baszásnál amire rámegy a pozitív kábel, a 20A bizti ki volt égve...biztos vmi történt....kicseréltem...ráadom a gyújtást...megint kiég.....kicserélem, ráadom a gyújtást, nem ég ki de ugyanúgy semmi elektomos nem megy.....lekötöttem az akkut...ma vissza, elfordítom a kulcsot és pár másodpercre működött aztán megint se kép se hang de a bizti nem égett ki....?szellemek?
Alig használt Berik sisak SÜRGŐSEN eladó!Ár megegyezés szerint!
elvan kopva a feszítő tengelye,és nem bir szorítani a racsni,azért lazul meg,és ugrik át,nekem is volt ilyen. feszítő csere
Felrakod a láncot,a vezlánc fogaskeréken a két jel pont síkba legyen a hengerfejen lévő tömítőfelülettel és ha alul a lend keréken a "T" jel nagyon el van csúszva a deknin lévő jelöléstől akkor már elég nyúlott. És hiába rakod el egy fogat az alsó és felső jelölés akkor sem lesz egy vonalban.
En ugy tudom hogy ha kiveszed a lancot,elere forditod es hajlik nagyon akkor megnyult..de nem tom biztosan hogy hol hallottam..de lehet hulyeseg.
Viszont a vezlancfeszitodet nezd meg nem e ott van gond