ha beindítod egyből látni mi van vele, ha feketén füstöl akkor többet kap a kelleténél
gondolom nincs a kipuffban semmi szűkítés aztán adták neki a naftát rendesen
valami hegymászó gép lehetett akkora hátsó lánckereke van mint egy sombrero
ha odaadja 400ért akkor az nem nagy pénz, enyém majd duplája volt, aztán ettől szarabbul néz ki
hát alapból nem is gondoltam ilyen megoldásra,csak felajánlották h számoljam be valami kisebb összegért,és ak igy belementem,de am teccik az XL,olyan nagy tank,de feelinges:D
én is erre tippelnék, viszont kérdeztem és azt mondta nem eszi...de ez nem olyan dolog amit le lehet tagadni, nyilván ha pöfékel mint egy 2t hagyom a picsába, azt meg nem nehéz észre venni. majd rákérdezek erőszakosabban is, hátha megtörik, ha van miért megtörnie. meg persze nézek másikokat is, hátha...
majd meglátjuk hogy alakul...ez lenne az a bizonyos kormos motor. Az árat nem kell nézni, mondjuk azt hogy 100al olcsóbb(igaz nem kellett sokat győzködni). Tudom hogy hülye kérdés, meg sablon, meg értelme se sok van hiszen ugyanazt látjátok mint én(2kép meg kis szöveg ) de mégis érdekel, hogy szerintetek milyen? ...csak az a korom ne lenne ott..
Most kezdjek hízelegni?
SZAR VAGYOK sajna
Van egy rész és képtelen vagyok felmenni
Valaki esetleg?
Látom Én,hogy nem kis dombocska
van egy fényképem távolról, de így is elég meredeknek tűnik
Faxa!
De kipróbálnám ezt a kis dombocskát
,
gondolom nincs a kipuffban semmi szűkítés aztán adták neki a naftát rendesen
valami hegymászó gép lehetett akkora hátsó lánckereke van mint egy sombrero
ha odaadja 400ért akkor az nem nagy pénz, enyém majd duplája volt, aztán ettől szarabbul néz ki
Ledobott Honda XL 125-200 vezérmű láncot vennék.
Akinek van kérem az adatlapomon található elérhetőségre írjon.