Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mondj te 1 árat
Köszi de 10 rugóért nem kell
Jó állapotban lévő Hondám eladó. Új dugó-gyűrűvel, új gyújtásalaplappal, új kuplunglamellákkal, friss Castrol Power 1 Racing motorolajjal+ szűrő. Csak berugós, de nagyon könnyen indul. Oldaltámasza van. A gyárin kívül a rajta látható farokidommal. Elől-hátul állítható gázos telókkal. Elől-hátul nagyon jó állapotú tárcsafékekkel+szinte új betétekkel. Elől szinte új hátul használtabb gumikkal, ACERBIS kézvédőkkel. Most még van egy pici baja a kuplungnak de az javítás alatt van. Még bejáratós Kb 140 km-ert mentem vele. Többet telefonon vagy e-mail-en!

http://www.kepesmotor.hu/honda...
igen, bár én nem igen állítottam rajta, nekem jó volt úgy ahogy állt, bár azóta fogytam 10 kilót, lehet már pattognék vele mint kecskeszar a deszkán
rugó feszítésén állítottam kicsit csak
Azzal a kis műanyag tekertyűvel az alján lehet állítani a csillapítást ?
hát nekem is, de már örülnék ha nem lenne
Nekem is ilyen van
ja és XL 600 R ből való
bontóba asszem 14ért láttam
10+posta
csillapításával nekem nem volt bajom, a rugón van festékleverődés
Mi lenne az ára
1 képet kérnék róla , posta ok?
Van hátsó telóm eladó
hát ja, de ez van,majd meg gyógyítják:D végülis már semmi bajom,csak akkor aznap voltam kicsit gatyán
xl 600-tól megválnénk
valaki
Főleg ha fiatal és thai ,
Ilyen fiatalon tényleg nem öröm
Akkor én még elég jól tartom magam
Hehe,nem Te vagy az elsö,nekem már 2x sikerült hasonlót müvelni
Szép jó estét mindenkinek !
Mai nap eredménye......
addig meg nincs annyi penzem hogy eladom a xlt es rogton hozhatom a xrt nem akarom eladni.....motor nelkul nem birnam ki
Jaja. Hát, olyan 80km, pont a megye másik vége, de azért lehet hogy megnézem, mert valszeg ismerősé, Előszálláson laktunk elég sokat.
szerintem ebből még lehet alkudni bőven
meg kell nézni aztán meglátod, ha nincs messze annyit megér, már akkor is ha csak álló helyen ráülsz
csak ne lássák rajtad hogy lelkes vagy
Az barátinak tűnik. NSR is 4,5-5,5 között fogyaszt, viszont nem nagyon megy. Igazából csak soft terepre re, amúgy kap utcai gumikat és go
hát kb annyi lehet
4,5-5,5
legalábbis ami havernak van, mindig kevesebbet tankol mint én
Szép kis dög, meg alacsony súlypontúnak tűnik, viszonylag.
MTX-szerű kialakítás (japán csővázas)
Fogyasztás tényleg 5 liter körül alakul?
MSN-re felvettelek, köszi!