Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tankot úgy néz ki elvitték az XR-t meg nem adom el .
Kapott előre egy 13-as lánckereket,meg szerzek rá egy síktolattyús karbit és reszkethetnek a KTM-ek
srácok,készlett az XR em végre:) felujitottam a komplett vezérlést,lánc,feszítő,szelepek,szimeringek,meg multkor furatás+új dugó,nagyon fasza lett,olyan erő van benne,mint még sose:D
3.ba gázra,4.be kis kuplungal fel lehet venni kerékre,nagyon király:D nemsoká kész az SM szett is bele,már csak 2 gumi kell,aztán lehet vele bohóckodni a városba ,meg a kecskeméti gokartpályán:D
Szia! Meggondoltad magad,vagy már el is adtál mindent .......nem látom a hirdetéseidet.
persze tudom:
koyo bhm 1725
belső átmérő 17mm
külső átmérő 24mm
hossz: 25mm
voltam egy boltban érdeklődni, de ilyen egyik katalógusban sem volt
pedig azoknál a sz@rtól a repülőig van minden....

arra gondoltam aki himbafelújító készletet vett hátha megvan még a régi, vagy akár az új mert szerintem ez a csapágy az életben nem kopik szét, csak kissé nagyobb lendülettel ütöttem ki, és megsérült a csapágy széle és akadozik
szóval már 1 darabnak is örülnék, de akár jöhet 2 vagy 3 is
Tudod a méreteket?
Nálunk itt vannak qrva jó minőségű fekete fődek (legalább is a parasztok szeretik:-) Na,a múltkor mentem benne tízen kilométert és kuplungosra vágtam az XR-t.Igaz nem volt már tökéletes
nincs valakinél a sufniban pár csapágya az xr4 kutyacsonthoz?
jó lenne használt is
nem akarnék teljes himbafelújító szettet rendelni ahhoz a 2 csapágyhoz
Vizes agyag kb mintha jégre menne az ember tud meglepit okozni. A felázott erdei fekete föld se gyenge bár ott nagyából számít rá az ember de azért meglehet ott is lepődni
Azért én is szoktam földutakon motorozni ( hanem túl nagy a sár ) , és a 250-es is dobálja a valagát 3.-ba gázra . Jó játék amíg direkt csinálja az ember , de épp tegnapelőtt a 8 éves lányommal motoroztam ( van bukósisakja ) , és egy árnyékosabb részen úgy keresztbe csúszott a vas hogy éppen csak meg tudtam fogni . ( agyagos errefelé a talaj ) . Pedig 30-40 Km/h körül mentünk , de az első hátsó kerék is keresztbe megy , főleg váratlanul , az elég szar .
Na igen az sem egy elhanyagolhato szempont...
Meg a futófelületet ahol leadja
Hétfőn érkeztek az új cuccok
Köszönöm szépen a tankkal várj még 2-3 napot és addigra tudom hogy meg lesz e az XR:
Acerbis túratank,24 litre ,csapok nélkül(berohadtak )
Nektek 16 forint a képes motorra 18-ért teszem
Jol van na az autom 116lo..az megy..a motor csak 34gondoltam az nem sok!csak epp a suly aranyt nem vettem figyelembe
XR 600 R ülésmagasság 93cm,az enyémen
Bocsi,most jutottam el odáig
én meg nem hittem volna azt, hogy nem hitted
xt600al tudtam kapartatni többszáz métereket folyamatosan
xr4 is kapar de ott sűrűbben kell váltani
Sziasztok! Ha valakit érdekelne Honda XR600R-em eladó. Ha valakit érdekelne bővebben írjon ide, utána felvesszük a kapcsolatot! Szép napot széles utat!
Voltam ezzel így már én is
Nincs az az isten hogy meg nehezitsek az amugy sem konnyu motoromon
Engem sem zavar igazabol csak azt hittem ilyen nincs..ennyire nem eros!de megis!
köss fel hátulra pár mtz súlyt aztán az megfogja a kereket
Nemtom engem nem zavar ha kiforog :] ha meg valamiért haladni kell akkor egy gyors súlypont áthelyezés és kész nem kell végig ott üldögélni a motor végén még azt bírom nagyon mikor indul keresztbe, autónál is szeretem de motoron se egy utolsó élmény
Mondasz vmit taki!multkor mondtam h sztem csuszik a kuplungom...hat nem..en vagyok nagyon konnyu...amikor 4be nyelre rantom kiforog alattam a kerek...mondjuk erosen talaj fuggo!multkor cimbinek mutattam hogy miert gondolom h kuplungos,jott mellettem aztan mikor megalltunk akkor mondta hogy kiforog a kerek alattam.. hatrebb csusztam es mar nem is csinalta!csak igy meg kenyelmetlen..alig erem el a kormanyt