A tankot úgy néz ki elvitték az XR-t meg nem adom el .
Kapott előre egy 13-as lánckereket,meg szerzek rá egy síktolattyús karbit és reszkethetnek a KTM-ek
srácok,készlett az XR em végre:) felujitottam a komplett vezérlést,lánc,feszítő,szelepek,szimeringek,meg multkor furatás+új dugó,nagyon fasza lett,olyan erő van benne,mint még sose:D
3.ba gázra,4.be kis kuplungal fel lehet venni kerékre,nagyon király:D nemsoká kész az SM szett is bele,már csak 2 gumi kell,aztán lehet vele bohóckodni a városba ,meg a kecskeméti gokartpályán:D
persze tudom:
koyo bhm 1725
belső átmérő 17mm
külső átmérő 24mm
hossz: 25mm
voltam egy boltban érdeklődni, de ilyen egyik katalógusban sem volt
pedig azoknál a sz@rtól a repülőig van minden....
arra gondoltam aki himbafelújító készletet vett hátha megvan még a régi, vagy akár az új mert szerintem ez a csapágy az életben nem kopik szét, csak kissé nagyobb lendülettel ütöttem ki, és megsérült a csapágy széle és akadozik
szóval már 1 darabnak is örülnék, de akár jöhet 2 vagy 3 is
Nálunk itt vannak qrva jó minőségű fekete fődek (legalább is a parasztok szeretik:-) Na,a múltkor mentem benne tízen kilométert és kuplungosra vágtam az XR-t.Igaz nem volt már tökéletes
nincs valakinél a sufniban pár csapágya az xr4 kutyacsonthoz?
jó lenne használt is
nem akarnék teljes himbafelújító szettet rendelni ahhoz a 2 csapágyhoz
Vizes agyag kb mintha jégre menne az ember tud meglepit okozni. A felázott erdei fekete föld se gyenge bár ott nagyából számít rá az ember de azért meglehet ott is lepődni
Azért én is szoktam földutakon motorozni ( hanem túl nagy a sár ) , és a 250-es is dobálja a valagát 3.-ba gázra . Jó játék amíg direkt csinálja az ember , de épp tegnapelőtt a 8 éves lányommal motoroztam ( van bukósisakja ) , és egy árnyékosabb részen úgy keresztbe csúszott a vas hogy éppen csak meg tudtam fogni . ( agyagos errefelé a talaj ) . Pedig 30-40 Km/h körül mentünk , de az első hátsó kerék is keresztbe megy , főleg váratlanul , az elég szar .
Sziasztok! Ha valakit érdekelne Honda XR600R-em eladó. Ha valakit érdekelne bővebben írjon ide, utána felvesszük a kapcsolatot! Szép napot széles utat!
Nemtom engem nem zavar ha kiforog :] ha meg valamiért haladni kell akkor egy gyors súlypont áthelyezés és kész nem kell végig ott üldögélni a motor végén még azt bírom nagyon mikor indul keresztbe, autónál is szeretem de motoron se egy utolsó élmény
Mondasz vmit taki!multkor mondtam h sztem csuszik a kuplungom...hat nem..en vagyok nagyon konnyu...amikor 4be nyelre rantom kiforog alattam a kerek...mondjuk erosen talaj fuggo!multkor cimbinek mutattam hogy miert gondolom h kuplungos,jott mellettem aztan mikor megalltunk akkor mondta hogy kiforog a kerek alattam.. hatrebb csusztam es mar nem is csinalta!csak igy meg kenyelmetlen..alig erem el a kormanyt
Kapott előre egy 13-as lánckereket,meg szerzek rá egy síktolattyús karbit és reszkethetnek a KTM-ek