Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a helyzet hogy a motor darabokban van és dugó kell bele és fúrás vagy henger. A maga a blokk elméletileg fel van újítva csak elfogyott a pénz vagy az erő, hogy foglalkozzon vele a gazdája.Próbálok egyezkedni majd és kiderül mi lesz. Csak alkatrésznek nem akarok hozni még egy motort mert abból már van elég
siker?
Köszönöm ini
ha a pénz nem számítana akkor egy fe450-est vennék potom 2,5 milláért
de csak azért ám mert kék a felnije
Itt már idegből ment
De van igazad
Kíváncsiság de ha viszik,viszik
Taki azért cserélt mert a többieknek is DR 250 van.
De amúgy azt hiszem meg van még neki a DRZ is.
A hétvége után azt mondom,hogy ember függő egy egy sirató fal.
Levi(Meduza) YZ 125-el ment fel mindenhol,Balázs barátja egy ezer éves TSX 250-el jött mindenhová,ennek mindene szar volt de a srác csinálta.Szombatra teljesen megdöglött ekkor kölcsön kapott egy SX 125-öt,ezzel is jött mindenhová.Volt három KTM,2 db 525,egy 450. YZF 250-el elsőre ment fel Jaxy egy durva helyen de ő ott lakik.Az XR-el egy helyen nem mentem fel,de ott többen se.Volt olyan gyakorló kaptató ahová én mentem a legmagasabbra(de ez biztos véletlen volt )
Viszont jó motorral könnyebb és élvezetesebb
Az biztos,hogy 2T-vel nekem nem ment volna
Többször kihúzott a szarból a nagy dugó
Talán ha ráülne az ülésre ( leterhelné a hajtott kereket ) nem kaparna el ennyire .
hát amíg nem lesz jó a térdem nem akartam hogy itt álljon. kitudja milyen lesz. én szeretnék még terepezni, de ha a térdem nem fogja bírni akkor nem erőltetem. csak hát közbe mindig álmodozok, aztán kérdezősködök
szerintem nagyon kár volt azt a dr-t eladni.......
hát igen azt én is tudom. de hát még messze a motorvásárlás, addig még lehet meggondolom magam
taki volt a cserélős
de rajta kívül is láttam pár emberkét drz-vel úgy menni
volt aki az én gépem is felvitte pár helyre ahová én nem tudtam menni
szóval szerintem nagyobbrészt az emberen múlik
drz-t meg jól gondold meg, nagyon drága a hűtő hozzá
köszi csak nem takiról van szó..
nagyon vonzanak ezek az erdélyi túrák, sajna míg meg volt a dr-em, nem sikerült eljutni, pedig közel is lenne hozzám. na majd a következő motorral
láttam már nem egy emberkét drz-vel akrobata üzemmódban közlekedni.....
az egyik le is cserélte egy 250es dr-re a drz-t mert a drz-vel nem kihívás erdélyben hegyet mászni
szóval ez pilótafüggő, a motorban benne van
én az xr-el is ugyanolyan béna vagyok mint egy etz-vel
na látom hirdeted a gépet, kíváncsiság vagy könnyebb gépet akarsz? én drz(E)-t akarok, szted mennyire állja meg a helyét erdélyi hárdozásban? vagy inkább pilótafüggő?
Ez az új biztosítás rendszer amúgy tényleg jó pofa lett :] az évi 32000Ft helyett fizetek éves szinten 3200Ft-ot az autóra :]
Tavaly 24040ft/év,most 7380ft/év az Union-nál.
megtekinted ezt a bejegyzést: [10653] június 5. 13:08
ott a két xr egymás mellett
szóval minden megoldható

először én is kisebb rugóstagot akartam betenni, de nem akartam 50 ezret költeni
Köszi szépen! Motort szeretnék venni és Devilke88 XL 600 rm-jéről úgy mond leér a lábam Omli XL 600 r-je pedig ki van emelve egy kicsit úgy hogy nem névadó XR pedig nincs a környéken hogy kipróbálhatnám
Valami hasonlítási alap kellene. Esetleg azon gondolkodtam ha kicsit magas lenne az XL-ek központi rugója nem e kisebb és azt belerakni az első teleszkópokon is lecsúsztatni ugyanannyit és a súlyelosztás is maradni.
Milyen ötlet? Megvalósítható ?
Holnapra megmérem(csak ne feledjem ).De ha a magassággal van gondod kicsit lehet csalni a futóművön,ülést faragtatni kárpitossal.
Alacsony enduró nem sok van
Sziasztok!

colt72 ez egész estés videózást kíván

MuZ lenne egy olyan kérdésem az XR 600 r--nek mennyi az ülésmagassága és az XR 600 és az XR 600 r között lehet ülésmagasságban különbség ?
ezeket ismerem
ha lassú vagy elkapar, ha gyors akkor esetleg átugrod a kormányt

Nem nagyon lehet tatásabban menni mert akkor megállsz.
A videó nem adja vissza a szöget,meredek volt
Szerintem is
Racka jól tolja meg Ricsi is!
Na még egy kis panoráma.
http://youtu.be/J9fFSWEKtw0