nektek menyi most az xr4 biztosítás?
nekem a múlt évi kb17ezer volt most meg 7ezer sincs b2-ben
fura mód most nem a k&h a legolcsóbb, allianznál kötöttem újra
ma én is hondás találkozón voltam xl600 & xr400
volt por, meleg, sör,döntögetés, kormányzás, izmozás
szóval betonoztunk.............
nem volt olyan jó, nem csináltam ilyent vagy 5 éve
Én megtapasztaltam nem kell feltétlen nagy tempó :S ezeknek a gépeknek azért van ereje szal akár lassú tempónál is szétzúzza magát az ember ha szarul jön ki . Persze Csizma sokat segített volna de pótlom a hiányosságokat. Amúgy "poén" múltkorában indulás elött mondom tegyek e könyökvédőt sose lehet tudni alapon, persze nem tettem na mit üt oda az ember ilyenkor ?...
Tegnap indulás előtt mondom húzzak térdvéddőt, mondom úgyis laza kör lesz hát persze hogy megúsztatom stílusosan az orrát a gépnek és letérdeltem a fekvő motor mellé mintha imátkoznék...
Konklúzió, többet nem indulok el se könyök se térdvéddő nélkül
Amúgy hangulatra olyan volt mintha ott hasítanék a csapáson én is, kell egy GoPro nincs mese
Van még több is mint 15 Szívesen felrakom,de azért több az olyan videó köztük,ami inkább túrázgatós.
Mondjuk azért van még mutatványom is..........az erdőben egy picit csúszott
Így is belinkeljem?
Majdnem Én is arra a sorsra jutottam mint Te.........mármint sérülés:) Előtte jobb kéznél ott volt a vastagabb tesó .......mondjuk a tempó nem volt nagy.
Tegnap mi is kimentünk 47 km lett a vége a napnak, cirka 2 hét kihagyás után még szétment lábbal is nagy élmény volt bár nem tudtam mindenhol úgy menni ahogy szoktam meg szerettem volna de akkor is megváltás volt már nagyon hiányzott. Az is nyilvánvalóvá vált az adrenalin nagyon jó fájdalomcsillapító . Mindenesetre amíg nem jön meg a csizma valszin nem erőltetem a dolgot (annyira), gyógyulgat már de még odébb van mire rendbejön
társasággal nekem is gondom van mindig.
mivel nem szeretek rohanni, meg a nagyon szenvedős részeket sem kedvelem
van bennem némi félsz, amikor 6 hétig ül az ember egy fotelban golyóig érő gipszben, és naponta böködi a hasát akkor elgondolkozik hogy hová is sietünk
tegnap ment az asszony is az xr-el eddig nem mert menni vele mert nem ért le a lába, kifejezetten tetszett neki, bár kettesbe még nem is kapcsolt fel a kertben tekergett pár kört a fák körül
ami meglepett hogy alig húzta a gázt aztán csak dobálta a gép a füvet, mondjuk lehet olyan 60 kiló felé....
elég széles vigyor ült az arcán
Nem mondok én ilyesmit
Erős a 450 is mint az állat,meg aztán nem tőlem kell tanácsot kérni.Kicsi vagyok én ahhoz.
A tartósságot pedig más mércével kell mérni egy verseny technikánál.Amúgy ha lelkiismeretesen van szervizelve akkor nem hullik.Szerintem a sok sóher miatt terjedt el ez.Jó oil,tiszta légszűrő,üzemóra szerinti cserék és nincs baj.Persze ez nem olcsó,de hát ez egy ilyen műfaj.Az XR olajában nincs 500km de most ledobom,mert így leszek nyugodt.
Na,jóccakát!
Egyszer úgyis összejön.
Amúgy ennek a Rackának már láttam több videóját is......nagyon ügyes,érzi a vasat.
Azt mondod enduróra jobb egy 520/525,mint egy 450?
Egy jobb futómű,meg néhány plusz lóerő sosem jön rosszul,és az 525-ben megvan minden......csak ugye a tartósság
Hogy utálom ezeket a dobálós/gurulós köveket,nem nehéz elszállni rajtuk. Jól csinálták,Én biztos tatásabban mennék rajta