Igen,viszont a zsebem meg nem nagyon húz
Meg ez még a jövő zenéje.Egyenlőre XR-ezek
Nagyon szeretem és nagyon ügyes volt
Nagyjából 10X dobtam el és csak az alubetétes kézvédőt kell renoválni
Mindig pöcc(már ha megvan a holtpont) és azért nem megy rosszul
Bár most kapni fog előre egy 13-ast az 50-es mellé.
4,5-et evett Nekem is a Mikunival,még mielőtt megpiszkáltam,hogy jobban harapjon,de ez ugye 400-as
Tényleg hihetetlen,hogy ilyen erőgépek csak ennyit fogyasztanak
Úgy érzem egy kicsit húz a szíved a narancsokhoz. Én az 525-el összetörném magam,az tuti
Az enyém 8 körül ha verem (dominator karbi)a Ricsi 525-e kb. 4-4,5-et .A Rackáét nem merem leírni mert úgy sem hiszed
Viszont Robi forgatta a 450-et s az evett is rendesen.
Csak zárójelben,Racka azon az emelkedőn ahol én nem vihogtam,keréken ment fel
Miért mennyit eszik az XR-ed,meg a Ktm -ek?
Nekem az XR4 5-5,5l eszik ha hajtva van.A haver XR650R -je meg olyan 7-7,5l eszik. A 6kilós jóval többet fogyaszt?
Igen van igazad
Viszont kb. 2X annyit evett mint a két 525-ös KTM .Azokat nem kellett forgatni olyan kibaszott erősek
Meg fék,meg futómű.De az enyém meg nem törik mert nincs minek törnie.Ellenben nehéz de ugyanakkor megbízható s igénytelenebb
Szóval nem egyszerű a kérdés.De ha ezt akarom csinálni akkor kell majd váltanom
Négyen voltunk és a többiek is így mentek.
Amúgy nagyon jól remekelt az öreg
Párszor megmentett a 600ccm
Volt olyan sirató ahol az életemért küzdöttem,letekertem csutkára és megoldódott mert gázelvétel után szinte a nulláról sem fulladt meg csak kihúzott
Akkor ezek a srácok elég vakmerően mennek. Ha az ember nem a saját tempójában megy,nem esik jól.........ezt már tapasztaltam Én is.
De akkor azért jól viselkedett az "öreg"
Magam is meglepődtem de a technikás pályán tudtam velük menni,viszont a haladós részeken már halálfélelmem volt néha de még így is maradtam lefelé
Nem ritkán mentek 100 fölött az erdei utakon
Majd csinálok egy galériát s belinkelem.
ha ráülök kb 3-4 centit megy lejjebb
elég feszes most a rugója
majd kiderül milyen, lehet kicsit feljebb lesz téve ha mégsem jön be, de a tesztkör nagyon biztató volt
annyiból jó a dolog ,hogy egy fél délután alatt visszaalakítható gyári állapotúra, azért nem is vagdostam az oldaltámaszt hanem csináltam másikat
mondjuk csapágyat lehet kell szerezni a kutyacsontba, mert némileg megrokkant ahogy szedtem ki, szépen finoman
Nagyon lent van a segge,erre még ráülsz és akkora lesz mint egy szimó. Az enyém teljesen le van engedve,és még így is magasabb.............de ha neked így jobban bejön,akkor senkinek semmi köze nincs hozzá
Meg ez még a jövő zenéje.Egyenlőre XR-ezek
Nagyon szeretem és nagyon ügyes volt
Nagyjából 10X dobtam el és csak az alubetétes kézvédőt kell renoválni
Mindig pöcc(már ha megvan a holtpont) és azért nem megy rosszul
Bár most kapni fog előre egy 13-ast az 50-es mellé.