Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

havernak van xl600 az gyárilag jóval lejjebb van mint az xt600
haver lehet olyan 170 felé, de lehet még kisebb és leér a lába róla
mondjuk most hogy így leültettem az xr-t arról is leér neki
Miben gondolkozol?
A kiput nem bótoljuk el
,
Hát, én elsősorban nem terepezek vele.
Valószínűleg ez a kulcs. Terepre van egy 125-ös CR-Hondám, 2001-es, köszöni jólvan
Olyan motort szeretnék, ami a magyar utakon megállja a helyét, és nem ijed meg egy kis tereptől sem. Persze nem ugratásra és motocrossra gondolok, hanem földúton való áthaladásra.
50-esben volt ilyen kategóriám, Gilera Sioux 50, de sajnos nyilván az nagyon kicsi.
passzold el az XL-t,meg gyűjts hozzá kicsit,aztán tudsz venni 1et
Ha neked csabito a 140-150 kilos motor akkor en mit sirankozok a 130 kilos mocimra h nehez!?
Meg van tegnap mi csorgott hatul meg mitol lett a gepnek mtz hangja...ossze borult aa furulya es elkopkodte a gyapotot!de ujra hegesztettem es megtomtem. Ujra!igy jobb
Olyan 140-150 kiló önsúlyokat írogatnak, ami elég csábító.
A V2-es Ducatival az volt a gond, hogy magasan volt a súlypontja, és olyan 180-190 kilós önsúlya volt. No meg a 178cm-emmel és a 70 kilómmal nem bizonyul ideális motornak.
XT-től az egyetlen félelmem, hogy nem ér le róla kényelmesen a lábam. Mentem már XT600-al, kellemes volt, de nem csak menni kell vele, hanem megállni is
Néha autópálya, de inkább főút-mellékutak, terepből csak könnyű endurozás, tehát földút.
Köszönöm a válaszod!
iggen faj a fogam egy ilyenre
ha lenne penzem mar mennek is erte
olyan nincs hogy utcára és terepre is jó
mennyi utca mennyi terep? milyen terep? mennyire utca az az utca? pl autópálya?
meg azt6án emberfüggő a dolog. ismerek olyan 60 kilós emberkét aki ténérével terepezik.........
amúgy az xl600 egész jó gép ilyen vegyes használatra, ha fel bírod emelni akkor semmi gond
250-300 felé ki lehet fogni jobb állapotú, rendszámos, önindítós egyedeket
könnyebbek kb dupla árban vannak
Bocs, ez kimaradt: CSAK MAGYAR RENDSZÁMOS!
Kw nem számít.
Sziasztok!
Nagyenduro vásárlásban töröm a fejem.
Utcára kellene, de mégiscsak enduro.
Volt már Cagiva Elefant Ducati V2 350-esem (túl nehéz...), XL500S-em (nagyon szerettem), MTX 125, meg satöbbi.
600cm3 körül kellene, rendszámos, utcára és terepre egyaránt jó,
kis fogyasztással és jó alkatrészellátottsággal.

Lenne rá cserébe 125-ös 2001-es CR-em DOMA sportrezóval és RENTHAL kormánymerevítéssel, új hátsó fékpofa, új gumik, új himbák, stb...
Vagy akár egy RedRose 50 chopperem 1998-ból, vagy egy NSR125-ös Hondám frissműszakival...etc.

Valaki-valamit?
Legalább tanácsot, hogy mégis milyet keressek?
Köszi!
itt is vadászni kellett a sarat,de erre a tócsára ráakadtunk,itt mindig áll a viz iszap volt..de olyan,hogy végigmentem benne, végén elakadt,és haver drz jével tudtuk kihuzni végül,de úgy hogy a drz -n már füsölt a gumi annyira húzta
EXC 400assa volt ma kint ismerösöm...probálta már a motorom aszfalton ott tetszett neki..ma kiprobáltam én az övét haát ég és föld...bejött nagyon az övé..mondom neki hogy na akkor probálja ki itt az enyémet Ment vele egy sima kört nem gyorsan,azt mondta tetszik neki mert nagyon nyomatékos..aztán mondtam neki menjen egy kicsit gyorsabban probálja ki rendesen..
Elkezdte turni neki végig mindenhol visszaért a dombra ahol álltam leállitotta és csak ennyit mondott: "Bazz ezzel nem keveset kell küzdeni nem egy kezes bárány!"
EXC után nehéz is volt neki meg hát nem a legujjabb fejlesztésü telok vannak alatta...
De azért ma megint utol értem a pályán
nekem most van csak igazán! Hosszu hétvége végre itthon jo idö!De csak bohockodok itt a pályán..A tura jövöhétre van tervezve vasárnapra!Ha minden jol megy!
Holnap még rendberakom a kiput mert széttört benne a perforált csö és elköpködte az összes gyapotot...igen szar hangja van igy meg zörög a 2 csödarab...mintha 2 lábast ütnék össze amikor megyek
http://www.krosszmotor.hu/moto...
én meg várom a kutyacsontot már 2. hete..........
bár most időm se nagyon van
itt csuma száraz minden!voltam ma kint egyik KTM-es cimbivel van video is ha sportmotor feltöltötte akkor hozom ide!2db 10 másodperces XL reptetés!egész jol megy:D van 2 másik video ugyan itt pár honappal ezelötti..ahoz képest..
találtam 1 kis iszapot tegnap
Hűtővizet?,
Léghűtéses. pedig a füst fehéres eskü xd
teljesen jó lenne
az a kutyacsont mozog kb oda-vissza 20 fokot nem forog 10ezres fordulaton

jó esztergályos........ 2 hete fúr ki nekem 2db 24es lyukat, aztán még el sem kezdte
ha meg céghez viszem be elkérnek érte 2 tank benzint
egyszer egy dt lendkerék lehúzót csináltattam 3500at kértek el érte, mondjuk az kész lett kb 2 óra alatt és kaptam róla számlát is
az a vicces ebben hogy fater esztergályos volt, csak már nyugdíjas, aztán a volt főnöke nem kedveli mert nem ment vissza nyugdíjazás után melózni
na mindegy majd elkészül, lehet jó sem lesz aztán rakhatom vissza vagy csináltathatok másikat
lesz pár túra tesztüzemnek

japók sem 2 hét alatt tervelték ki a felfüggesztést
Bronz szilent kb sose kopik el csak zsírozni kell rendessen