hát nem lehetetlen hogy csak szelepszárszimering miatt füstöl, de nem túl gyakori hogy csak az a baj... sztem legalább gyűrűcserével is számolja, de lehet még rosszabb is a helyzet, szerintem
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem az urakhoz ,hogy ha a 4t füstöl és azt írják róla hogy szelepszár szimeringezni kell az menyibe kerül kb,vagy annak már nagyobb baja is lehet ?Érdemes ilyen motort venni ?Mi a véleményetek
Köszi a választ már utána érdeklődtem pár helyen de csak olyan van amivel ugyanaz a gond mint az enyémmel, lóg az egész. Ha régebbi motor lenne már rég találtam volna hozzá ehhez nincs túl sok alkatrész a bontóban.
kérdezd körbe a bontókat
télen kerestem dugattyút a munkahengerhez és valamelyiknek volt komplett de nem bontotta meg
de hogy melyik nem tudom
agyrágóbogár már nagyon széttúrta már a berendezést
Hali!
Honda XR400 2003-as évjáratú motorra keresek hátsó féknyerget, vagy esetleg nem tudja-e valaki melyik más típusú motorét lehet rátenni.
Az itt található Braking fékekből nem rendelt valaki vagy az ismeretségi körében nincs-e ez a típus, mert ha stimmelne az enyémmel egész jó áron lenne. http://www.parilla.hu/index.ph...
jahm, meg azt elfelejtettem leírni, hogy 5-ben mikor odahúzom neki jobban, akkor olyat csinál mint mikor a a kontrás bicikli kihagy. :D :S visszaesik a fordulat és lehörög. de ha mégjobban ráhuzok iylenkor akkor még gyorsúl. :S remélem ezt is vágjátok.. :S
sziasztok! segítséget szeretnék kérni, 1994-es Honda XR 600-al kapcsolatban.
az a gondom, hogy mikor visszakapcsolom gyorsan a fokozatokat, hogy megtudjak állni(pl. mert pirosat kaptam) akkor, amint üresbe tettem jár még pár másodpercet és leáll csak úgy...
ugyanezt csinálja mikor 2-be vagy laza 3-ban megyek mondjuk max 5percet vagy annyit sem. az alapjárat nem kicsi, pontosan be van az állítva. tudom, hogy versenyenduro és kell neki a hűtés, de az országúton azért megkapja.. és ott is leáll amint üresbe teszem. ezt csak úgy tudom kiküszöbölni, hogy üresben magasabb fordulaton tartom, csak ugye akkor meg már bekerreg váltáskor. ha tudtok létszi adjatok tanácsokat. köszönöm előre is :)
pár éve vettünk ott mindenféle vasakat, kerékagyat, stb, meg elhoztam egy harckocsilánccsapszeghúzót
(hogy mire kellett ne kérdezze senki, megtetszett..... azóta is a padláson úszik)
akkor is csak mérték aztán fizettünk
régebben voltak hibás zártszelvények tök olcsón csövek meg ilyesmik
most nemigen láttam értelmeset
Lenne egy olyan kérdésem az urakhoz ,hogy ha a 4t füstöl és azt írják róla hogy szelepszár szimeringezni kell az menyibe kerül kb,vagy annak már nagyobb baja is lehet ?Érdemes ilyen motort venni ?Mi a véleményetek
csináltam két képet, vélemények?
olyan xl edition lett
mégsincs kész
azt mondta a felesége hogy el kellett mennie, aztán már a 3. napja nem ért haza
faca brigád
palcsee@freemail.hu
97,87% hogy nála volt...... de nem tőlem van a cím
valahogy a szivemhez nöttek
télen kerestem dugattyút a munkahengerhez és valamelyiknek volt komplett de nem bontotta meg
de hogy melyik nem tudom
agyrágóbogár már nagyon széttúrta már a berendezést
de ez egy pd03 600r-es
van mit igazgatni rajta(szelepszárszimering..gyürüzés)de 90ért ez még mesél is!
Honda XR400 2003-as évjáratú motorra keresek hátsó féknyerget, vagy esetleg nem tudja-e valaki melyik más típusú motorét lehet rátenni.
Az itt található Braking fékekből nem rendelt valaki vagy az ismeretségi körében nincs-e ez a típus, mert ha stimmelne az enyémmel egész jó áron lenne.
http://www.parilla.hu/index.ph...
az a gondom, hogy mikor visszakapcsolom gyorsan a fokozatokat, hogy megtudjak állni(pl. mert pirosat kaptam) akkor, amint üresbe tettem jár még pár másodpercet és leáll csak úgy...
ugyanezt csinálja mikor 2-be vagy laza 3-ban megyek mondjuk max 5percet vagy annyit sem. az alapjárat nem kicsi, pontosan be van az állítva. tudom, hogy versenyenduro és kell neki a hűtés, de az országúton azért megkapja.. és ott is leáll amint üresbe teszem. ezt csak úgy tudom kiküszöbölni, hogy üresben magasabb fordulaton tartom, csak ugye akkor meg már bekerreg váltáskor. ha tudtok létszi adjatok tanácsokat. köszönöm előre is :)
Ezennel visszaléptem az xl klubba!
örül a fejem mint állat!
ez az uj vas
(hogy mire kellett ne kérdezze senki, megtetszett..... azóta is a padláson úszik)
akkor is csak mérték aztán fizettünk
régebben voltak hibás zártszelvények tök olcsón csövek meg ilyesmik
most nemigen láttam értelmeset