Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze így is lehet(lehetne) élni
De ehhez nekem hiányzik pár milla
Na ma motoroztam a "Tempot motorozunk" haverral....
Kezdtük a helyi 1 nyomos cross pályán...intett hogy menjek,én meg vissza hogy menjen ö elöl...elindultunkaz EXC 400al a pályán aztán az egyik asztalon ugráltunk kicsit kb 10 méter hosszu asztalt ugy ugrottam át hogy a végén ért le a hátso kerekem...hát ez neki nem nagyon ment...
aztán elmentünk kicsit turázni,ott is hagytam elöl menni nyeltem a port egy darabig de ott voltam a seggébe végig...aztán rá elöztem nyelje ö is egy kicsit
2órát mentünk aztán a végén meg emlitette hogy jövöhéten is mehetnénk együtt jön egy pár haverja is...na ennyit a "Mi tempot motorozunk" szólásárol!
bodajkon lakik egy országos nagy cimborám
az állomásfőnök fia( 20 évvel ezelőtti állomásfőnök)
ugye milyen bosszanto amikor lenne rajra mit csinalni es nincs ra idod? en fehervaron lakom,de a motor anyosnal van es nem mindig jutok ki oda!
Bodajk.Az a baj idén még nem motoroztam mert szét van szedve az eleje és nincs még kész az uj futómű és az uj karbit is be kéne állitanom, de nincs rá időm az a baj hogy a motor lent van vidéken faternál én meg pesten.
Itt merre laktal?en is kimennek de meg nem jitottam el odaig!pedig biztosan jo reszek vannak arra!a nyaron mindenkepp megejtem,ha kell akkor egyedul..de el fogok menni
Én is arra fele szoktam motorozni a lőtéren Várpalota Veszprém Bakony szeretem azt a környéket.Ott laktam Sz fehérvártól 15 km-re.
En messze vagyok meg a nyugdijtol de en sem szeretem a szqguldozast!en ugy gondolom hogy az enduro a technikan kivul a termeszetrol is szol!en is jobban kedvelem a nezelodos tempot!az ugy jo sztem!versenyezni ott a palya!multkor kicsit gyorsabban mentem egy ismert utvonalon aztan a kanyarban osszefutottam egy lada nivaval!lepergett minden hirtelen...de aztan elfertem!szuk erdei utakon nem szivesen szaladnek bele nagy tempoval egy kirandulo csoportba!tudnek karokat okozni...
ezeket a tempós motorozásokat én sem kedvelem, mipicsának rohanni?
ezeket a kirándulós nézelődős túrákat kedvelem, 60as tempóknál ritkán megyek gyorsabban, néha meg-meg tépi az ember aztán annyi
nekem nem motorozás az hogy megyek 110el az úton és csak a nyomot figyelem, meg azt hogy mibe ne akadjak fel
úgy megyek mint a nyugdíjasok, csak kevesebb remegéssel
Lennének partnerek csak ök egy kicsit lekezelöen viselkednek....vagyis még sosem motorozam velük falkába mert mindig azt kapom hogy háát ök tempot motoroznak nem biztos hogy tudnám követni öket ök meg nem szivesen várnak senkire..na hát ilyen szájizzel meg motorozzon velük a hóhér! ugy gondolom hogy senki nem egykeréken jött ki anyubol,mindenki elkezdte valahol...Én most kezdem/kezdtem már alakulok de nem vagyok olyan szinten,söt még a közelében sem mint aki már évek óta nyomja...
Szoval ez van..
de jo is lenne igy mozogni a világban!
Székesfehérvártol 10kmerre Urhidárol szoktam indulni!
mivel egyedül vagyok igy csak a környéken szoktam nem merek messzebb elmenni!De köszárhegy nádasdladány felé onnan pikk pakk átlehetne menni a palotai hegyekbe csak egyedül nem merek...nem azért mert megfognak hanem ha esetleg megfekszem...
lenne hova elmenni!innen igazábol bárhova el lehet jutni!csak egyedül nem ildomos...Veszprém várpalota Csór a másik irányba pákozd velencei hegység!
Lenne hova menni csak nem egyedül...ez az én legnagyobb problémám
nem tudsz beleszólni?
ha meleged van akkor irány norvégia, ha fázol irány afrika, ha zavar az eső akkor meg kell célozni a szaharát
szóval..........
Andrushh merre szoktál motorozni fehérvárnál?
Nem vagyok sem türelmes,sem nyugodt gyerek de az időjárást jól tolerálom
Úgy sem tudok bele szólni akkor meg mit vergődjek ,
Szóval úgy szeretem ahogy van
Amúgy meg endúróznék(ha tudnék)vagy mi?
látom akkor nem csak én utálom a léhütöket....
ha jol tudom már táppénz alatt is ki lehet valakit rakni!
én most pár hétig nemigen motorozok
nappal térdkezelés éjjel meló 2 hétig
utána össze-vissza túlórák
már kezd kilenni a tököm egyik munkatársammal már nem dolgozik 2 hónapja
fasza idöt mondanak jövöhétre is meg hétvégére!Tegnap itt hatalmas vihar volt éjjel fehérváron!meg ma is esett az esö!de én jol szorakoztam Vittem magammal metszöollot a pályára mert belogtak az ágak aztán amikor kész lett egy jot motoroztam
Na majd Csíkcsicsó után kiderül,hogy milyen és mennyi festék kell a bringára
Medúzáék meghívtak bennünket magukhoz Azt mondja megmutatják a hegyeket
Csütörtökön megyünk,"ha az a magasságos aki a maga képére engem is megteremtett" úgy akarja
az kemény! Mondjuk ilyen sporthoz teljesen felesleges tulspirázni a motor szinét....ugyis lesz olyan hogy nem adja ki és akkor tök mindegy milyen festék van rajta...fujhatod ujra... Én is gondolkodtam még az elején hogy milyen legyen..de aztán ilyen maradt...gyári szin relative jo állapotban!ahoz képest hogy 29éves a paripa
gyakorolni kell.....
szimón is volt vagy fél centis festék mire tudtunk vele vagánykodni rendesen
kb minden tavasszal ment rá egy újabb réteg festék, tankon volt vagy 2 liternyi gitt
egyik évben dacia kék volt az valami rettenet szín volt, aztán azt mondták rá hogy delfinkék
volt egy festő ismerős az fújta mindig olyan festékkel ami épp kimaradt valami autóból....
Gyakorlás teszi a mestert vagy mi fene
Itt felénk elég sok homokos terület van ,na ezeket imádom eső után(most is esik )
Nem vagyok egy nagy spíler de néha bejön a következő:tempóról ,blokkoló hátsókerékkel beesek a kanyarba,közben rugdalom lefelé a váltót,a kanyar közepén rábaszom a kuplungot és széles vigyorral a képemen eltávozom
Ez így nagyon profin hangzik(a profik így is csinálják)nekem sajna nem mindig jön össze ,szépen,tisztán
szeretem persze meg mostmár ugy vagyok hogy meg is marad!Menet biztos elsö rugásra indul sárba hoba fagyba,bivaly erös tetszik az hogy bármilyen körülmény között fullad le elsöre el tudom inditani,még akkor is ha egy sziklaszirten egyensulyozok és a berugáson mulik hogy eldölök vagy sem!
az igazat megvallva nem merek a biztosbol a bizonytalanba nyulni...jártam már jo szarul....jo kis 8lovas honda Diomat cseréltem egy jo szar 50es DT-re....hatalmas hiba volt
én nem szedem szét..max a szerelö..megveszek mindent télre aztán átviszem a blokkot meg az uj alkatrészeket és rakja össze!A szimering csere ota nem nyulok hozzá!
Sokat nem csuszik csak 4-5ödik sebességbe és csak nagyon hirtelen gázadásnál...amugy nem veszek rajta észre semmit sem 1 ben sem 2ben még 3ban sem