Igen nagyából ismerem ezt a környéket anno rengeteget motoroztunk még a simsonos időkben (szentimre és környéke meg tabdi és páhi környéke meg még kitudja merre :] ) lent szoktam tölteni az egész nyarat persze motort is vittem :], elég nagy a motoros kultúra arrafelé azt bírtam, szinte minden faluban volt anno kisseb nagyobb csapat aztán néha elég szép létszám szokott összejönni nagyon jó hangulat szokott lenni. Most is mikor lent voltam nem volt olyan nap, hogy ne hallotam volna motorokat montam is unokatesómnak felénk ilyenkor már fél hadosztá yard ki lenne rendelve :]
Sziasztok! Segítség kellene! S.O.S. Xr600R motorom most lett kész. Hengerfelújítás, dugó-gyűrű... Sajnos lezúzta a lábam, ezt inditási tudatlanságom okozta. Inditási tanács kellene erre a dekompresszoros szörnyetegre(90 kiló vagyok úgy ledobott mint a szél)! Meg megköszönném ha valaki leírná a karbi beállítását is lépésről-lépésre!
Előre is köszönöm! (csak még rendezek 1 berugókart, mert letört a lábamba :):):)
akkor pont felénk jártál.........
akasztóról érdemes szelidre elmenni, itt-ott még van mocsár
bár már egyre kevesebb, igaz a legutóbbi eső még nem száradt fel teljesen
ha homok kell soltszentimre és kisizsák között "hegyek" vannak homokból
Menj le vele lábon :]]]]] Én pont a múlt hétvégén voltam az alföldön unkatesóméknál 4 napot (Akasztó, Csengőd) láttam olyan helyeket hmmm jó lett volna ha ott van a moci Lehet dombok nincsennek, de én szeretek a pusztában is motorozni abból meg nincs hiány az alföldön
Elhiszem, de egyszer próbáld ki , nekem special bejött, még ha fáradt is vagyok igencsak kitisztítja az ember fejéből a sok hülyeséget amit napközben megél... Utána meg tök jót lehet aludni :]
Sajnos én is csak hétvégente jutok motorközelbe. Kecskeméten lakom, de a gép falun pihen... Miért kérdezted h mennyire vagyok Fehérvártól? Van valami ötleted karburátortesztre?
Kecskeméten, szóval ez így rosszul hangzik. Gondolkodom másik karbin, találtam 2 embert aki alsó blokkal adná 15ért, de ha látatlanba bevásárolok, és azzal is gány lesz, adtam a szarnak egy pofont.
A membrán megkeményedve nálam sincs, csak a pálca felőli oldala néz ki furán, rücskös idomtalan, nem tudom így működhet e. Mondjuk azt hiszem, alul kell jónak lennie. A legjobb megoldás az lenne, hogy feldobni rá próbára egy másikat, hogy azzal hogy szerepel... Ha lesz időm még egyszer nekiesek, és megcsinálom amiket tanácsoltatok!
hali.
a vezérlés főtengelyen levő fogaskereke ékkel van biztosítva elfordulás ellen? mert nagyon ganyus,hogy elnyirta,na de majd holnap ha kiderül ha lekapom az oldaldeknit.ha ez a baj,hol érdemes venni ilyen éket,vagy inkább esztergáltatni kéne,valami kemény anyagból,nem?
Ha szépen kipucolod és nincs kilyukadva vagy kikeményedve a membrán akkor még még van esélyed hogy működni fog de azt nem szabad elfejteni hogy ez már elég régi darab sanszos hogy szét van kopva a tolattyú és a súbertű is.
Előre is köszönöm! (csak még rendezek 1 berugókart, mert letört a lábamba :):):)
akasztóról érdemes szelidre elmenni, itt-ott még van mocsár
bár már egyre kevesebb, igaz a legutóbbi eső még nem száradt fel teljesen
ha homok kell soltszentimre és kisizsák között "hegyek" vannak homokból
aztán dugni is fáradtan a legjobb, még az is lehet hogy motorozni is
a vezérlés főtengelyen levő fogaskereke ékkel van biztosítva elfordulás ellen? mert nagyon ganyus,hogy elnyirta,na de majd holnap ha kiderül ha lekapom az oldaldeknit.ha ez a baj,hol érdemes venni ilyen éket,vagy inkább esztergáltatni kéne,valami kemény anyagból,nem?