Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenkor nekem előkerül a fogkefe készlet aztán kefélgetek
van több féle is, meg a légpuskatisztító kefe is segíteni szokott
ettől már csak az volt idegőrlőbb amikor kitakarítottam az opel mind a 16 hidrotőkéjét hogy ne kopogjon
aztán kiderült hogy hajtókarcsapágyas
Ez egy keihin cvk 40-es ilyen van a klr 600-asokon.Sokban hasonlitt a dominátoréhoz mind a kettő vákum membrános karbi.
Ez a gyari karbi amugy!jo jatek ez...ne tudd meg mit szopatott ez a karburator...
Ilyen van nekem is csak sokkal sokkal jobb allapotban!ez tenyleg cudarul nez ki!itt sztem a rozsdaval van baj!a palcat probald megcsiszolni ovatosan,ne vekonyitsd el nagyon!ahova bele ul a membran talan azt is meg lehetne de elobb valami oldoszert probalnek ki mert nem tom milyen hatassal jar a mechanikai beavatkozas!de ahogy azt a membrant elnezem nem sok haszna van mar!esetleg ugy tudnad kiprobalni hogy feltoltod a karbit benzinnel es lenyomod azt a tut megnezni hog spriccel e!ha igen akkor sztem csak dzsuvas a karbid!akkor viszont darabokra kell szedni es hosszasan etanolba aztatni majd osszerakni beallitani!nem hiszem hogy belul sokkal jobban nez ki!illetve minden furatot tuvel megnezni!Na meg amiket elozo kommentekben leirtam
JUNak M10 van ez a karbi ?
és vágod amúgy m,i ez a keihin cucc? Sztem Neked is ilyen lehet... Valamiért azt gondolom, az eredeti a legjobb... bár most magam ellen beszélek, hisz szívok vele. Mellékelem az enyém, meg a szar membránomat.
ilyet találtam (én nem ismerem)
kép? Fekete müanyag van a tetején?mert akkor olyan mint az enyém
ma én is utánanéztem ennek a keihin karbinak, de ez valami egészen másfajta cucc. olyan túl kicsinek és egyszerűnek tűnik. Használt már ilyet valaki?
Szombaton tesztelem az uj gumit!kiváncsi leszek hogy igy jo gumival milyet harap a gépem!azzal a kopottal igen szar volt!nem is lépett ugy ahogy kéne mert kipörgött a kerék
aha azt mondta a gyerek hogy ha nem jo akkor visszaveszi vagy ad egy másikat!több db van neki!aztán mondtam neki hogy csak az uszo kellene azt mondta oké megbontja de akkor az 4ezer plusz a posta..hát mondom akko nem köll,megragasztom
garanciával?
bontottan nekem 12ért adtak volna ugyan ilyen keihin karbit garival hogy csak fel kell tenni és menni vele!Nógrádból
hát akkor új karbi kell.....
Nekem az 500ashoz nem tudtak semmit hozni fehérváron a Hondások...régi Diákat nézegettek egy uszoért és semmi..cikkszámot találtak de nem rendelhetö még csak utángyártott sincs
Én a helyedben mindenképp egy újabb karbiba gondolkodnék.
honda csernák - csak egy autókereskedés, ahonnan el is hajtanak az én kis membránommal... :)
na ennek még pl egyáltalán nem jártam utána... :)
kecskeméten van honda? yamahát azt tudom náluk voltam már
nekem ceglédről hoztak hondához cuccokat
Ma írtam nekik, de még nem nyögtek rá semmit...
honda nem tud hozni?
yamahások a régi 86os gépekhez is meghoztak mindent, persze aranyárban, de meghoztak
Ok, rálesek, de ez leghamarabb vasárnap fog menni... üdv
sziasztok!

nézzétek meg!

http://racing-bazar.hu/motorke...

akit érdekel írjon v. hívjon! készlet erejéig
A karbim méretei:hengerfej felől belső átmérő:42mm külső átmérő:48mm A légszürő felől a kölső 67mm A hossza:105mm
Mérd meg a te karbid és kiderül hogy rá lehet-e faragni.
Sziasztok, egy honda xl 600 - as hoz keresnék oldalidomot a nagy tankoshoz, tudna valaki segíteni ebben , megköszönném.