hétvégén eldöntöttem hogy akármi is van lejjebb veszem a seggét
volt amikor pár centi kellett hogy elérjem a talajt a lábujjaimmal
aztán kormányilag értem el
PowerDirector 8 tól felfelé, én special a 8-ast használom, vannak benne okos dolgok, pl youtube támogatás stb, beállítod a vidit vágás stb megadod a neved jelszavad elindítod a konvertálást és automatice feltölti a vidit is miután lekonvertálta. HD cuccal is megbírkózik szal mindent tud amit kell szerintem. :]
szerintem meg az egész rugóstag nem a gyári és hosszabb
tuti jó lenne ez ha ugrálnék meg röpködnék mindig
mert teljesen kilágyítva 120 kilóval sem koppan sehol sem
meg sem közelíti a kerék a sárvédőt........
a 1 csap közti táv érdekelne
enyém olyan pirosas vagy narancsos lehet, de tuti nem sárga
de ha kemény lenne a rugó akkor nem nyomnám le kézzel 10 centit a seggét
ha lesz időm lekapom a segédvázat aztán megmérek mindent, úgy is beszorult egy faág a rugóstag meg a blokk közé aztán nem férek hozzá
annyi biztos hogy nagyon magas és nagyon lágy
teljesen ki van tekerve a csavar, puha mint a 80 éves @
amikor betekertem félállásba akkor nem is ment lejjebb szinte semmit a súlyomtól akkor meg már elöl sem igen ért le a lábam
másik xr4től jóval magasabb, a rugó is más színű, de a gáztartály ugyanúgy néz ki
én sem találtam semmit...........
leszedtem valami progikat de nekem egyik sem jött be
igaz nekem 512ram van a gépben szóval lehet kicsit lassú is lett volna
hanem
a rugóstagod meg tudod nézni milyen hosszú?
elég zavaró hogy fent van a segge, valamit kell vele csinálni
van 2 szikla aztán már le sem ér a lábam, szamosban is majdnem eldőltem
lejjebb kell a seggét venni vagy 10 centivel
nem volt ennyire bundás, biztos valami román edition
de egy nagy dög volt, futott körbe-körbe a motor körül menet közben
mintha csak az alkalmat leste volna mikor dobjuk a vasat és már ugrik torokra
Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy programot,amivel MP4-et lehet vágni/összeilleszteni? Olyasmire gondolnék,mint a VirtualDub,de sajna az nem ismeri az MP4-et. Tudom gugli a barátom,de eddig nem találtam jól működő,és egyszerű programot
majd összeszedem a videókat aztán elküldöm vágásra, mert nekem ehhez nincs kedvem
képeket is majd összeválogatom, mert lett elég sok aztán java része nem is motorozós
Mi is cirka 20 perce értünk haza egy kisseb karciról ez a hétvége őrület volt minden hétvégém lehetne ilyen volt ma is minden vagy 5 kapott el minket az eső, a nap végefelé frankón olyan helyen jártunk ahol szerintem ember még nem, persze az utunkat álta egy kisebb patak amit naná hog át kell vágni, kisebb láncproblémákba futott bele Devil az átkelénél, szal toligálhattuk a gépet egy laza kilómétert sinek mentén, aztán az esőben sötétben egy kis mentesítő szerelés lánc csere, még jó hogy volt "szervízautónk" aki hozott tartalékláncot :] hazafelé meg már frankón sötét esső szétfagytunk de nagyon ottvolt ezt a hétvégét nem is tudtam volna máshogy lezárni péntek óta mentem szinte folyamatossan :]]]]
pénteken faca idő volt
sütött a nap ezerrel, ha megálltunk kabát nélkül sütkéreztünk, aztán megnéztük a bmw-n a hőmérőt aztán fél fok volt...........
de nem fáztunk, itthon 10 fok alatt meg rá sem ülök a motorra mert le akarok fagyni
mi egy ismerős faházában lakoztunk smida nevű faluban
simán fel lehet menni a csúcsra
félútig az úton mentünk utána meg össze vissza....
bár van ott több "út"
gs800 felment akkor mindenki. mondjuk többet volt az oldalán mit a többi öt motor
van fenn egy meteorológiai állomás, ott van valami medveölő kutya, alig tudtuk lerázni, nagyon hamisan kerülgetett minket.. de végülis nem evett meg senkit
hétvégén eldöntöttem hogy akármi is van lejjebb veszem a seggét
volt amikor pár centi kellett hogy elérjem a talajt a lábujjaimmal
aztán kormányilag értem el
tuti jó lenne ez ha ugrálnék meg röpködnék mindig
mert teljesen kilágyítva 120 kilóval sem koppan sehol sem
meg sem közelíti a kerék a sárvédőt........
2 csap közti
ilyen színű a rugó:
enyém olyan pirosas vagy narancsos lehet, de tuti nem sárga
de ha kemény lenne a rugó akkor nem nyomnám le kézzel 10 centit a seggét
ha lesz időm lekapom a segédvázat aztán megmérek mindent, úgy is beszorult egy faág a rugóstag meg a blokk közé aztán nem férek hozzá
annyi biztos hogy nagyon magas és nagyon lágy
amikor betekertem félállásba akkor nem is ment lejjebb szinte semmit a súlyomtól akkor meg már elöl sem igen ért le a lábam
másik xr4től jóval magasabb, a rugó is más színű, de a gáztartály ugyanúgy néz ki
leszedtem valami progikat de nekem egyik sem jött be
igaz nekem 512ram van a gépben szóval lehet kicsit lassú is lett volna
hanem
a rugóstagod meg tudod nézni milyen hosszú?
elég zavaró hogy fent van a segge, valamit kell vele csinálni
van 2 szikla aztán már le sem ér a lábam, szamosban is majdnem eldőltem
lejjebb kell a seggét venni vagy 10 centivel
de egy nagy dög volt, futott körbe-körbe a motor körül menet közben
mintha csak az alkalmat leste volna mikor dobjuk a vasat és már ugrik torokra
Valaki nem tudna ajánlani egy programot,amivel MP4-et lehet vágni/összeilleszteni? Olyasmire gondolnék,mint a VirtualDub,de sajna az nem ismeri az MP4-et. Tudom gugli a barátom,de eddig nem találtam jól működő,és egyszerű programot
képeket is majd összeválogatom, mert lett elég sok aztán java része nem is motorozós
sütött a nap ezerrel, ha megálltunk kabát nélkül sütkéreztünk, aztán megnéztük a bmw-n a hőmérőt aztán fél fok volt...........
de nem fáztunk, itthon 10 fok alatt meg rá sem ülök a motorra mert le akarok fagyni
simán fel lehet menni a csúcsra
félútig az úton mentünk utána meg össze vissza....
bár van ott több "út"
gs800 felment akkor mindenki. mondjuk többet volt az oldalán mit a többi öt motor
van fenn egy meteorológiai állomás, ott van valami medveölő kutya, alig tudtuk lerázni, nagyon hamisan kerülgetett minket.. de végülis nem evett meg senkit