Mégmégméééég!
Ilyen hétvégi videók jöhetnek ezerrel!
Tisztára mint egy videójáték :) Kétszer végignéztem...
Azért néha hiányzik a kis endurom...
Ezt a mostanit a városban elő sem veszem. A kis Fürgével meg mentem mindenhova.
Szóval csak nyomjátok ide, hadd nézzük!
Hát ha ott szív akkor totál fordítva van vezérelve mert töltésnél a kipufogó szelep van nyitva és ha a szívónál fúj ki akkor kipufogásnál meg a szívót nyitja. mondjuk így tuti üzemanyag takarékos
Ma összeraktam a vezérlés az xl600 on ugy hogy lefele álljanak a vezérmű bütykök, de miután berugóval átforgattam a motort azt tapasztaltam hogy a szívó oldalon fújta a levegőt a kipuf oldalon meg szívta ilyenkor mi a szakszerű eljárás? rakjam ösze úgy hogy felfele álljanak a bütykök ?
Igaza van MuZ-nek! Ilyen gumival vettem az első XR4-et,és első motorozás után úgy hajítottam ki,hogy csak úgy porzott! A legkisebb gázadásra úgy keresztbe csapta magát kanyarodáskor,hogy alig győztem összeszedni a motort,és egy kisebb dombra is alig lehet felmenni vele. Egy jobb gumival könnyebben megtanulnál endurózni..........de ha megpróbálod
köszi az infot!
igazábol jutányosan jutok hozzá és ami fent van 3mmeres profilmélységgel..no annak semmilyen tartása nincs mire ez elfogy a motorrol addigra konyitok a dolgokhoz motorozás terén..arra jo ez!nem igazán vagyok bátor a vassal mert néha nem gyözöm össze szedni amikor megindul valamerre!igy inkább ovatos vagyok vele!kanyarokban meg aztán föleg! Talán tul idösen kezdtem hozzá a motorozásnak igy van bennem félelem érzet!vagy nem tom de merész nem vagyok az biztos annál ami rajta van csak jobb lesz!remélem...
Igen onnan,aztán visszajöttünk a menedékházig és bevetettük magunkat az erdőbe,komoly helyeket találtunk.Mentünk erdei úton,fahúzáson,hegyoldalon.Jól esett.
Andrushh!
Nekem ilyen van az utcai kerekemen,nagy reményeket ne fűzz hozzá terepen!Oldaltartása gyakorlatilag semmi.
Köszi Babodtól nagyon messze van,ezek Bp. környékén vannak inkább. Viszont egyszer megnézném Babodot,sokan mondják,hogy jó hely,csak nekünk elég messze van.
Colt frankók a vidik ezt mind babod környékén lőttétek, vagy merre jártatok ? csak mert relative nincs messze tőlünk :] egyszer akár "ütközhetnénk" bejövősek ezek a terepek.
Ilyen hétvégi videók jöhetnek ezerrel!
Tisztára mint egy videójáték :) Kétszer végignéztem...
Azért néha hiányzik a kis endurom...
Ezt a mostanit a városban elő sem veszem. A kis Fürgével meg mentem mindenhova.
Szóval csak nyomjátok ide, hadd nézzük!
Nem csodálom hogy behu,besza a fotós kolléga
Azt mondta "pár ütemet kihagyott a motorja"
de ha nincs sár akkor jó, aszfalton csak kicsit zúg
olyan hamisan futkosott körbe..........
Közben feltettem multkori vidinket youtube-ra 720p ben ha már a sportmotor szénné kockázza a HD vidiket :S
http://www.youtube.com/watch?v...
Bocsi a minőségért telefonos vidi
igazábol jutányosan jutok hozzá és ami fent van 3mmeres profilmélységgel..no annak semmilyen tartása nincs mire ez elfogy a motorrol addigra konyitok a dolgokhoz motorozás terén..arra jo ez!nem igazán vagyok bátor a vassal mert néha nem gyözöm össze szedni amikor megindul valamerre!igy inkább ovatos vagyok vele!kanyarokban meg aztán föleg! Talán tul idösen kezdtem hozzá a motorozásnak igy van bennem félelem érzet!vagy nem tom de merész nem vagyok az biztos annál ami rajta van csak jobb lesz!remélem...
Igen onnan,aztán visszajöttünk a menedékházig és bevetettük magunkat az erdőbe,komoly helyeket találtunk.Mentünk erdei úton,fahúzáson,hegyoldalon.Jól esett.
Andrushh!
Nekem ilyen van az utcai kerekemen,nagy reményeket ne fűzz hozzá terepen!Oldaltartása gyakorlatilag semmi.
Érden van és zsir uj ráadásul a gyári méret! 4.60-17
Nem tudom meddig tart ki a szerencsém?!
tanmese a szar gumiválasztásról.......
május elején csak azért esik a hó, hogy ne nagyon izzadjunk
link
víz most alig van benne ősszel nagyobb volt
sajna elég ósdi géppel készült
link