Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a mi bosszant hogy jóval 100 fölött vagyok és 190 és még így is magas pedig a rugó meg sincs feszítve

akkor nézek valami rugót bele, vagy egy kisebb tagot, vagy a tököm tudja mit

vázon nem akarnék vagdalózást végrehajtani....
tényleg a 600as segédváza sokkal másabb? mert van egy bontott a képesmotoron
Megelőztél
Ezért mondtam az,hogy csak a rugó keménységével(amit Te állítasz be) tudsz játszani,hogy milyen magas legyen. Nekem úgy van állítva,hogy kicsit lejjebb megy a gép fara,amikor leveszem a bakról.
Mondjuk Én nem vagyok 100+ os kiló,hanem csak 80
Rugóstag hossza nem fog változni de gyengébb rugóval jobban beül így alacsonyabb lesz, lehet már saját súly alatt is ha meg ráülsz akkor tuti. A gátló csillapítása meg ugyanaz marad.
Az az állítócsavat kb hasonló funkció mint MZ telón az 1 személy 2 személy állítás, lágytól a pattogósig tudod állítani mennyire feszüljön ellen. Én special 2.5-en használom a 600-ast így pont jó nem pattog el a hátulja de nem is túl lágy Devil szavaival élven nem olyan mint a hajó .
alaphelyzetben nem nyomódik le a segge, tökmindegy hogy a betonon vagy a bakon áll

na de gondolom érted mire gondolok, beteszek egy kisebb rugót és keményre állítom akkor is akkora lesz a rugóstag hossza(ezáltal a motor magassága is) mint most
Szerintem nem pontos a gondolatmenet,mert amikor Te lábujjhegyen vagy a motoron,tehát nem érinti a hátsód,akkor sincs fent a motor segge teljesen,mert a motor saját súlya is lenyomja valamennyire. Attól függ mennyire,hogy mennyire van ellágyítva a rugód.
Az alsó állítócsavar csak a csillapítás mértékét határozza meg.
most akkor gondolkodjunk

a rugóstag maximális hossza állandó, tökmindegy milyen rugó van benne
max ha ráülök lejjebb menne ha gyengébb a rugó
de attól ha egyensúlyozgatnék lábujjhegyen akkor ugyanolyan magasságú lenne a motor segge, mivel nem lenne teher rajta

hanem

ami lent van állítócsavar, arra azt írja a könyv hogy valami kirugózás állító
ezen ha lehetne tekerni(most nem lehet, be van állva) akkor nem menne lejjebb a segge alaphelyzetben? ? ?
Igen! Bedugtam a mérőszalagot,és a két csavar középponti távolsága ennyi! Ha nem muszáj,nem szerelném ki a rugós-tagot

Szerintem csak a rugód más,főleg hogy írtad,hogy a gáztartály is ugyan olyan.
csavar középtől csavar középig 40 cm?
mert nekem is annyi fél centis eltéréssel, de megmérem pontosan holnap, nincs most sok időm, megyek éjszakára aztán előtte van egy csomó intézni valóm
de úgy néz ki kb egyező a hossz....
Ezek tök jók. Ha összejön egy pár órás videó, akkor megnézem egyszerre és le van tudva a motorozás. Rá sem kell üllni a gépre.
Sikerült megmérni a két csavar közötti távot(felbakolva/kirugózva),és úgy néz ki,hogy pontosan 40cm.
Hali
Ki mit tud honda MTX 125röl?hány lovas meg ilyenek...2T és 94'es
Igen persze jelen volt minden. Juteszembe, Ti a vezérmű lánc feszítőt hogy rakjátok be a helyére? :D
Minden Jelen volt? Főtengely is?
Köszi:D először úgy raktam össze csak baszott beindulni másodjára meg úgy hogy felfelé álltak a bütykök úgy meg beindult csak nem volt az igazi
Egy ksi jó hír így hétfőn :

"A múlt heti 4 forintos benzináremelés után ezen a héten 6 forinttal csökken a benzin ára.
A gázolajé árzuhanásba kezdett: szerdától tíz forinttal lesz alacsonyabb az ára, mint a múlt héten, amikor három forinttal csökkent - erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci források."
Halll mindenki! :) Aki tud segítsen! :) Ehhez a típushoz (81-82) keresek alkatrészeket. Ha netán lát valaki, vagy találkozott ilyenekkel jelezzen priviben! :)) Elöre is thx! :) Első lámpa spoiler, ülés, hátsó sárvédő lámpával, km óra, hátsó dob :))
Ha külső progival konvertálod nem fog látszani a romlás, ha a youtube konvertálja akkor előfordul sajnos :/
Köszi,akkor megpróbálom leszedni valahonnan,és teszek egy próbát.
Most egyenlőre egy Sony Vegas Pro 10-el próbálkozok,de nem nagyon tetszik,még bonyolult egy kicsit
Én most 960p-ben rögzítettem a videókat,és elég sokat romlott a minőség a YouTube-on is..........ott is 720p-re konvertálták át.
Ezzel tudsz vágni is konvertálni is amit akarsz :]. Amúgy ha megvágod és honvertálod 720p-ből 720p-be nem igen romlik a minősége :] 1080p ből 720p be sem romlik, sportmotor pl elég durván lerontja a képet 720p-s vidinél nem vágom miért :/
.....hust kap meg granulatot....de most beteg szegeny
ez kaukazusi juhasz...enyim ....amugy joo kutya...oknelkul nem tamad ha jool van nevelve es a csaladod akar elete aran is megvedi
Köszi,de nekem nem konvertálni kéne,hanem csak vágni,és összeilleszteni a részeket.Ez támogatja amúgy az MP4-et?

A probléma az,hogy a youtube-ra csak max. 15perces videókat lehet feltölteni,ezért kéne megvágni. Konvertálni nem akarnám,mert azt a youtube úgyis megteszi,és így duplán romlana a minősége a videónak.
Ez már nem is kutya! Valami génmanipulált cucc mivel eteted? Szomszédokkal ?