Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint arra gondolok hogy hogy passzol a dolog, meg kell e faragni valamit stb...
Szeva masteron! Avass már be a részletekbe, ez így nem sokat mond! :)
Hello Lepton!Van egy eladó dominator karbim pattintsd fel rá azt
és még erősebb is lesz teljesen jó állapotban van.15.000 ft az ára.
Jó a téma! :) Nálam betyárul el van rothadva és öregedve ez a membrán.. Átlyukadva nincs, de nagyon furán néz ki, szóval nem tudom tökéletesen működhet e így. Lényeg a lényeg, ki akarom cserélni, de az ég világon sehol nem találok ilyet külön, rendelni sem tudok. Az egyetlen amit tehetek, hogy veszek egy használt karbit, és átteszem belőle a membránt z enyémbe. De mi van ha az is szar? Az is kb. olyan öreg cucc lesz mint ami az enyémbe van... Ez így zsákba macska is meg szopi is... :(
Ez 82es xl ezen meg szimpla van!az ujabbakon mar dupla
Ja értem én abban a hitben voltam hogy az 500-ason is dupla karbi van.Azért én vettem az enyémre egy mikuni tm 42-es gyorsító befecskendezős tuning karbit ettől állítólag gorombáb lesz de még nem volt időm rendesen behangolni de már igy is jóval jobban reagál a gázadásra alapjáraton.
Az lehet. . szerencsere nem szedek semmi ilyen szart!
a tudatmódosító szerből
lehet még most is nyomogatnád a spricclit
Volt eleg szivas az elejen ezzel a mocsadekkal!egy daeabig ment a totozas aztan hozza is mertem nyulni!de a blokkot meg mindig nem mernem szetszedni
Marmint mibol?
Nem tom en nem versenyeztem eddig senkivel!ezen egy szimpla keihin karbi van es ez bizony spriccel!csak azt irom amit tapasztaltam!nem tudok semmit errol a motorrol meg nincs osszehasonlitasi alapom sem!De amugy ez 500as nem 600as.azokon ha jol tydom mar dupla karbi van es mas elven mukodik!
vagy többet kellett volna szívni vagy kevesebbet
Nem 3adszorra nem nyomtam le addigra tudatosult hogy mire valo!
Hát akkor viszont nem értem hogy az én dominátoromon egy vákumos karbi van ami nem spriccel de még is jobban veszi a lapot mint az xl 600 asok mert már kettővel is versenyeztem de elég csunyán elmaradtak.Ezt nem leköpködésként irom de ugy tudom a spricces karbival jobban lehet gyorsulni.
Omlás nem jössz ki gurulni ?
csörgess meg lemegyek Hartingerhez
Még jó, hogy biztosra mész :] 3. is megvolt vagy akkor már kapcsoltál, hogy nem kéne ?
Aztan lenyomtam megint azt a pockot es megint lekopott
Igen az spricceli be de csak egy bizonyos gazadas utan!ezt onnan tudom hogy en sem tudtam mirejo addig mig lenem szedtem nezegettem meghuztam a gaz himbajat es pofan spriccelt!:-D
route66usa@citromail.hu
főtengely lenkerék kuplungok stb..
Szia Andrush!Az 500 -as xl-en nem befecskendezős a karbi.Vagy az az a vákum pupmpa ami rajta van az spriccel be benzint?
Kösz srácok, 1 hétre megint el vagyok látva feladatokkal! :)
Az uszoszint ellenorzest amit leirtam azt a konyv irja igy:-D
Szia!
A muanyag uszon nem tudsz allitani sehogysem!annak ugy tudod megnezni a szintjet hogy leszeded az uszohazat alul,fejre forditod es az uszo talpat megmered az uszohaz peremehez...ahova az uszohaz illeszkedik!ha zart allapotban ez a meret 18mm akkor az jo!
A pumpa amirol beszelsz bizonyos fordulat alatt nem funkcional!amikor kover gazt huzol kozvetlen a torokba spriccel benzint,pontosabban amikor nagy az igenybevetel nyit egy plusz utat a benzinnek!az lehet problema a magas fordulati hebegesnek!a masik fontos dolog hogy az egyik oldalon van a karbin egy 2csavarral lefogatott fedo!azt vedd le de ovatosan mert rugo van alatta!abban is van egy furat ami nekem el volt tomodve!azt csak nagyon vekony tuvel tudod ki piszkalni!illetve az etanolos aztatas is jo otlet!en csak ezek utan gondolnek gyujtasra,pl cdi box,de akar a gyertya nem megfelelese is okozhatja hogy magas fordulaton ki hagy!a blokkban levo gyujtas fix,es olajban fut nincs allitasi lehetoseg!ezeket tudom mondani!es termeszetesen tank,benzincsap takaritas
djkecsi@mailbox.hu
Devil! A motor blokkon kívül is van alkatrészed? Irj már egy mail címet! :) K