Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóféle, és akkor ez a hd-s? honnan lett és mennyiért ha szabad tudni?
Ma lett felavatva ........kapott is egy pár kokit a faágaktól
király új kamera?
Elrontottam a címet, a DRZ 400S vs. XR 400R egy másik videó lesz............igaz,ez után következik sorrendben
Mai motorozás egy nagyon rövidke szelete. Sajnos a minőséget nagyon lehúzta a Youtube..........kevesebb,mint felére konvertálták át, és 960p-ből 720p lett
DRZ 400S vs. XR 400R
Mennyit mentél vele?
Miért halt meg?Ne légy szűk szavú,itt elfér!
Tényleg érdekel mert rohadt ritka,mindenki mond róla mindent de még senkinek sem volt.Eddig.
nagyon bika moci
503 cc
106 kg 61 le fogaskerékhajtás 50 es marzocci telók
gyors gázreakció olyan mint a ktm és husaberg 501 keveréke
kúrva jó volt míg meg nem hallt
Kösz,de nem nagy ügy.
Mesélj már erről a VOR-ról,nem sokat látni belőle,oszt amúgy meg érdekelne hiszen motor!
Amúgy élőben még nem is láttam.
Csáó üdv mindenkinek a sérülésedhez jobbulást kívánok!
Kedvcsinálónak egy kép
Jó csapatást, tele tankot, ócsó benzint mindenkinek!

Nem az a kunszt,hogy fel megy.Ha nem az,hogy milyen nyugodtan,magától értetődően teszi
Persze már megint én vagyok a gyenge pont
Azért élveztem
na mar magas fordulaton ugy nezki helyre jott....alapgazrol meg nem az igazi de meg majd probalok alligatni rajta
joo csak az van h ezt azelott nem csinalta
Ha felkeményedik, még óvatosan kb 1 - 1.5 cm-t nyomj le a berugón és ott rúgj rá :] nekem bevált illetve nálam ez volt a trükje az indításnak azóta gondtalanul indítom a gépet .

Elütöttük a péntek délutánt, nyomtunk egy 2 3 órás karcit mindenfelé egy kis szösszenet gyenge pillanatainkból :]
na mamo meg alig tudtam beinditani...ketszer beindult de kis ido utan leallt....annyit rugdaltam hogy izomlaz lett a labamba.....ja meg neha nem lehet atrugni csak masodikra.....raugrok es nem birom atrugni....nem ertem mitol lehet
Ma lett kész a puklungozás
Elég nyögve nyelős volt mert egyben nem volt annyi időm.
Ilyen egy órákat lopkodtam.Cserélgettem szimeringeket is,berúgónál,kuplung dekli alatt,kuplung működtető tengelynél.
Olyan patent lett,hogy háromszor fullasztottam le és kétszer indultam keréken lámpánál(kiskeréken) .
Mindegy,fasza a gép
lehetseges....mamo utanna nezek es ha nem lesz joo holnap kikapom megint es atnezem mer mamo nem lesz ra idom
Vidit nemtudom melóban megnézni mert nincs hang a gépen :] de ha hirtelen gázra megfuladd a hibajelenség, akkor benya levegő keverék arány a gond. Az enyémmel ugyanez volt mikor kitakarítottam szite teljessen be kellet tekernem a csavar és most kb fél vagy 3/4 fordulatot van kihajtva és így jó. Esetleg falsot nem szív valahol minden jól lett a helyére pattintva?
a tulfolyon vagy mi az egyik karbibol se folyik a benzin...hat nemtom hogy lehet rosszul osszerakni....a fo karbi es a sekunder karbibol is kulon raktam a alkatreszeket....nem piszkaltam semmit....mondjuk eloszor szedtem szett es raktam ossze de remelem nem kell megy egyszer kiszednem mer kurva szar munka es nincs kedvem megint szarakodni vele
holnap kiveszem a csapot es megnezem de kulon a benzin cson nekem nincs....nem is ferne ra
A csap és a karburátor között van egy benzinszűrő.Esetleg az tömődhetett el.
hali sokat kap belefullad a benzinbe jártam már igy mikor kisérleteztem nagyobb fuvokákkal .
valami a uszoszitel van, vagy nemjol raktad őssze
elogyujtast azt meg ma hogy?...ha ezt a jawamra irod akkor ertem de itt nem
próbálj meg egy kis előgyujtást adni neki.
pipakábelt azért próbáld meg kicsrélni.
pipa is nemreg lett cserelve....azert nemtom kiengedni mert nem ferek hozza annyira belul van....de ezekre nem gondolok mert alapjarat joo es csak azutan kezdte csinalni hogy kitis ztitottam a karbit