a tankban van a csapnak a szűrője de azon kívül van-e szűrőd.az enyémen 2+szűrő van.a gyertyát sima 17-es kulcsal meg kell tudnod nyitni.ha nem akkor elmész valameik autós vagy motoros boltba és 700ft-ért adnak egy gyertyakulcsot.vagy nem húz átt esetleg valahol a gyertyapipa vagy a pipakábel.
tervben van.... viszem a laptopot is hátha kevés lesz a 4+1 giga
múlt év ősszel sajna nem sok motorozás volt, akkor is esett szinte folyamatosan
most is esőket jósol, viszek is 2 esőruhát
hy!
Valaki elmondaná ha esetleg van képe rola azt fel is dobhatná ideaz xr 400 kormányzárárol,hogy hogyan van mert ugye slusszkulcs nincsen hozzá de kormányzár meg van rajta,akkor hogyan müködika kormányzár,van hozzá egy küln kucs vagy valami pecket,kell kihuzni vagy bedugni?vagy hogyan van az?
Heló Orion! Elég keveset vagyok itthon mert kamionozok, ezért még sajna nem jutottam el odáig, de ha lesz időm azonnal intézkedek. A sebesség váltóról tudsz esetleg valamit, mert nekem a 3.ba rángatott olyan mintha meglenne kopva a fogaskerék vagy nemtudom a többi sebességbe nem volt gond. Tudsz valami infót hogy mennyibe lehet megcsinálni? bontottan érdemes ugyan....
Na megyek is aludni, mert este 11kor indulok szlovákiába, majd péntek este jövök addigis minden jót!
nézz már körbe az apróhirdetésben.........
egy rakat ember bontogat ilyen (és persze másmilyen) blokkokat
ha meg új kell akkor honda meghozza neked. ha nem aranyárban de ezüstárban
cimbinek van itt az xl600
fel kell készíteni a hegyre, 15ös első lénckerék helyett 14es lett feltéve neki
aztán ha már neki kicserélem én is beteszek egy 14est most nem lábon visszük
aztán feltűnt hogy az egyik lánckerék így a másik úgy van feltéve
mondjuk a 600asnak sokkal vékonyabb a perem nem is feküdne fel a lemezke
amúgy meg ha lenyugszom csak ténérét teszek a seggem alá, de a régebbi 1vj típust mint ami neked van
majd meglátom mennyire lesz motoros a gyermekem, ha érdekli akkor az övé lesz a 400as, bár 12 évesen még nemigen mutat nagy izgalmat a motorozáshoz
Gyertyát nézted?
Benzin szűrőd van?
Jó motorozást
péntek-szombat motorozás
elég messze van a cél kb 400km, aztán a vége felé igen fos utak vannak
múlt év ősszel sajna nem sok motorozás volt, akkor is esett szinte folyamatosan
most is esőket jósol, viszek is 2 esőruhát
köszi!
Jó utat!
bedugod, elfordítod, benyomod, elfordítod, kihúzod
eccerűűűűűűűűű
na persze ha megvan a kulcs
Valaki elmondaná ha esetleg van képe rola azt fel is dobhatná ideaz xr 400 kormányzárárol,hogy hogyan van mert ugye slusszkulcs nincsen hozzá de kormányzár meg van rajta,akkor hogyan müködika kormányzár,van hozzá egy küln kucs vagy valami pecket,kell kihuzni vagy bedugni?vagy hogyan van az?
ilyen 1-2 fokokat ír éjszakára, szerencsére nem kell sátorban aludni
Na megyek is aludni, mert este 11kor indulok szlovákiába, majd péntek este jövök addigis minden jót!
egy rakat ember bontogat ilyen (és persze másmilyen) blokkokat
ha meg új kell akkor honda meghozza neked. ha nem aranyárban de ezüstárban
fel kell készíteni a hegyre, 15ös első lénckerék helyett 14es lett feltéve neki
aztán ha már neki kicserélem én is beteszek egy 14est most nem lábon visszük
aztán feltűnt hogy az egyik lánckerék így a másik úgy van feltéve
mondjuk a 600asnak sokkal vékonyabb a perem nem is feküdne fel a lemezke
amúgy meg ha lenyugszom csak ténérét teszek a seggem alá, de a régebbi 1vj típust mint ami neked van
majd meglátom mennyire lesz motoros a gyermekem, ha érdekli akkor az övé lesz a 400as, bár 12 évesen még nemigen mutat nagy izgalmat a motorozáshoz