Na ujra gumivasarlasra adom a fejem!10rongy kornyeken ki mit ajanl ami beszerezheto Nagykoros,Kecskemet,Cegled varosokban?rendelgetni nem igen akarok..
szellőzőcső
ezeket ne tömd el vezesd lefelé hosszú csővel
van ilyen rajta vagy 4...... vagy a tököm tudja pedig most raktam össze 2 hete, csak már nagyon szabdalja az agyam alzheimer doki
aha értem akkor az nem nagyon folyásól be akkor semmit azt hittem valami benzin megy rá oda is akkor kössz a válasz és a cső hátra hova megy vagy csak ki van vezetve hátra felé és kész?
Helló! Valaki meg tudná mondani hogy xr600r-em hengerének két db kipufogókivezetésén mi az a 2 db kb 45fokos (a furat szöge) menetes furat benne csavarral? Nekem egyikbe bele volt csiszolva a csavar, a másikat meg behegesztettem ugy vittem sikoltatni. Remélem nem csináltam bajt hogy elzártuk a nyílásokat?
Köszönöm
esetleg torx-al próbáld
volt amit sikerült kiszedni vele
mindenesetre új csavarokat tegyél bele, de ne legyen hosszabb mint a csésze menete
simsonnal mennyit szoptam ezekkel a hosszan kinyúló csavarokkal...
Csavar: Dremel-lel, vagy más kis méretű köszörűvel a csillag csavarból csinálsz egyenes nyílásút, aztán hajrá egyenes csavarhúzóval. Nincs túl sok hely, de sztem kis átmérőjű koronggal meg tudod csinálni.
na kikaptam a karbit.....lenne par kerdesem....mit lehet csinalni azzal a csavarral a karbin?...szet van cseszve a feje es nemtom kiengedni....masik meg hogy lehet kiszedni a legszurohazat vagy mi az?...sehogy nem akar kijonni...
70 pénz az új tank.............
én kisebbet akartam mert elég lett volna 16-18 liter de a 16osra küldtek egy 60valamennyis ajánlatot mondjuk az piros lett volna
ez meg fehér........ motor meg piros........ na de rátapasztok valami papírboltos piros matricát aztán jólvan
nem költök többet drága matricára 7 ezer forintos cucc fél évet bírt a motoron, kapják be.........
Az nem rossz.
Az enyém 7 pénz volt de egyik csap sem jó rajta.
Tiszta szerencse,hogy volt itthon ilyesmi
Amúgy elég durván mérik ezeket.
Még fel sem próbáltam,de remélhetőleg júniusban leürül belőle pár lityi román benzin
holnap
most melózok aztán itt nincs fotógépem
ilyen univerzális tank, van felfogatás a 600-650 és a 250es típusokhoz
250es meg olyan mint a 400as
végül 20 pénzbe volt, meg egy xr első lámpa
tanksapka 2 benzincsap összekötőcső, kompletten, ajándék benzinszaggal
jokergumi, nézd meg a neten
kocsmával szemben van