Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan a nagy tank. elég méretes darab........
lehet menni messzire
köszi a segítséget.100% ban életmentő volt.
Szia!
Innét leszedheted a manuál ját,
http://www.manualedereparatie....
A képen kb. meglátod hogy is kell állnia
sziasztok.van egy xl125-ös motorom.de az előző tulaj elrakta a vezérlést.egy vezérműlánc beállítási képet tud-e valaki mutatni vagy lefényképezni vagy valami.sűrgős lenne.előre is köszi.ja és 82-es évjárat.
Huuu vazze ne is emlegesd!most betoltam 4 sört éhes vagyok mint az állat és hagymás májat emlegetsz?méééé kinzol?
kék erdöben jártam zöld ibolyát láttam....szoval holnap irány a szemészet
Ződ erdőben jártam,kék ibolyát láttam
meglocsollak gyorsan
szopjál le oszt jó van
Ha már húsvét :
Honda-val érkeztem
elég régen élveztem,
meglocsollak rendesen,
ne ellenkezz kedvesem!
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mennyibe kerül egy hengerfejtömítés XR600R-be? Esetleg valaki vett-e a gerecsemotortól és mennyiért? Köszönöm
Csak azért kérdeztem mert vastagon az vagyok
Amúgy érdekes mert nagyon jól lehet a testsúlyt helyezgetni.
Sokkal jobban mint egy endurón,hiszen itt nincs ülés.
Meg az egész sokkal kisebb.
Az már lejött,hogy erőnlét az kell hozzá
kezdetnek elég az
én 45 foknál is a fejidomot harapom, de mégis hanyatt vág ez a dög
pedig ennél előrébb már nem tudok lenni

holnap meglesz a nagy tankom legalább több súly jut előre
80 fokos?
Kezdőnek nézel?
Hali
Nincs valakinek xr250 vagy xlr 250 92-es évjárat körüli-hez elektromos kapcsolási rajz
bízom benne pár 80fokos emelkedőn felmentél már vele
Na kinek állt össze a jácccósbringája?
hagymás májról még nem hallottál?
örökösök jót kajálhatnak
Hat az igaz h sosem hozza vissza ha megno a majam azzal mit csinalok?de egyebkent a motorom se hozza vissza a belefektetett penzt!szoval igazabol mindegy... minden esetre a gumit sztem megveszem a honapban!annyit koltok ra
na vazzeg..... egyre rosszabb
asszonyra nem szabad költeni semmit, sosem hozza vissza a befektetett összeget
akkor inkább idd el, legalább lesz szép nagy májad
tény hogy én nagyon másképp gondolkodom mint az emberek java!nem sajnálo magamtol semmit viszont mégis vannak olyan dolgok amiket megtagadok azért pl állandoan uj ruha stb stb!de ugy vagyok vele hogy a sok nélkülözés miatt ennyi belefér a mindennapokba!nem drogozom nem iszok nem kurvázok nem költök ruhára csak amire ténylegesen szükség van,valami kell!ez a dohányzás!természetesen 3-4év mulva amikor jön az elsö poronty akkor leteszem,vagyis elötte!a motor is olyan hogy ha megáll a joisten tudja mikor lesz ujra müködö képes mert probálom elöször megoldani máshogy!én ilyen vagyok!kifele adakozok általában asszonynak is amit csak megkiván de magamnak soha!nem is nézi jo szemmel!
Plusz sztem azt észrevettétek hogy mindent átrágok vagy 450szer mire lépek,vagy visszalépek!
hát ha dohányzol ,akkor gazdag ember vagy, szóval nem rinyálni
10 évente elfüstölsz egy igen fasza motort........ szóval ha nem üt el a villamos fiatalon akkor 4-5 motort kifújsz magadból
cimbi igy gyözködött.:

Martin's üzenete:
vegyél egy tuareget jó az
volt haveromnak
ráköltött megállt
ráköltött 120-at
2hét megint megállt
eladta egy másik ismerősömnek
ment vlee ráköltött 50-et megint megállt
Andrushh üzenete:
eddig jo

Martin's üzenete:
elektromos poweres túraendúró
nagy a tankja
ülés pozicíó szar
nem is erős
szóval semmi..
csúnya
is
szar is
sokat eszik
Meg gyöztek többen is hogy nem lesz az jo...félek az 500astol is hogy valami baja elöjön valami komolyabb!de remélem hogy nem!Rátok hallgatok megtartom ezt amig megy..ha már nem megy a kerekekböl csinálok kordélyt a telokbol csinálok bogrács tartot
keresd meg a [9528] szamu hozzaszolast.....ott leirtam a tehendoket
van pár rossz hirem....1,dohányzom tehát tényleg elfüstölöm 2,nem ér annyit a motorom ha a reál értékét nézzük..ha a vétel árát nézzük akkor még annyit se mert a fent emlitett összeg 3ada volt..
legyünk optimisták és ér a motorod 150 pénzt
használod mondjuk 2 évig, és ekkor lesz valami kimondhatatlan baja és nem lehet megjavítani
ekkor vagy belefaragsz egy másik blokkot vagy szétbontod és eladod gombokért
2 év alatt buktál 150 pénzt...... az ló@...... ennek én dupláját elbukom, ha nem teszem tönkre
vagy ha elfüstölnél 1 doboz cigit naponta akkor meg 2 év alatt elbuknál 350-et........
szóval izmozz és szaggasd, ne gondolkozz mindenféle füstös 125ös 2t-re
utoljára mondom vazzeg