Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia tuareg 125etx rol hallott valaki valamit?oninditos 6sebesseges es osztrak blokkos!ilyet ajanlottak most az enyemert
láttam igen Én is bátor vagyok relative,csak ne dölnék el vele néha Nehéz feállitani a joszágot de eég jol megy már az elsökhöz képest
tenerém olyan volt hogy ráültem a 130 kilóval és majdnem beleéer a kerék a sárvédőbe
aztán a rugó alá tettem egy 2 centis karikát és utána 2-3 centit ment csak le
visszább is kellett tekerni.......

amúgy amit linkeltem láttad a cimbit a 600ason? alig ér le a lába de hasít bátran
lehet az lesz mert sokat a meneten már nem tudok tekerni!de egyébként mi a jo rugozás?mert amikor én rá ülök lemegy vagy7-8centit is!60kilo alatt sztem az sok
akkor kiveszed a rugót és keresel valamit alá
műanyag a legjobb
keményiteni akarok rajta mert igen puhácska szerintem!mondjuk csillapitani nem tudom mennyire kellene csillapitania!nincs viszonyitási alapom
hátsóval mit akarnál?
a csillapítással semmit sem tudsz
ha a rugó van elfáradva azt lehet kicsit keményíteni, aláteszel a rugó alá egy műanyag vagy fém karikát (ténérémen volt egy 2 centis műanyag gyűrű, kemény is volt mint a beton)

fz nem egy terepgép de az alján egy ujjnyi kemény retek volt, abban nem volt sok alkatrész, max 10........
ebben is sok bizbasz van...néztem az ábrát rola!na majd elöször meglesem hogy mennyi olaj van benne!kicsit mintha darabosan csillapitana!hátsoval lehet valamit csinálni házilag?
van direkt teleszkópolaj
ha meg akarod tartani szedd szét aztán takarítsd ki, ha el akarod adni akkor meg kár hozzányúlni
fz telókat fél óra alatt szétszedtem
enyémet meg sem próbáltam annyi kis biszbasz van benne, inkább elküldtem csikához
ini! teloba mennyi és milyen olaj kell?és ha leengedem és benyával átmosom és feltöltöm az ugy jo eljárás?szétszedni nem akarom
van egy ténérés ismerősöm, az sem több mint 60, aztán 5x jobban megy a ténérével mint én a hondával
aztán a ténéré lehet vagy 180kg
majd meglátjuk...nekem a paramétereimmel vannak bajok...165magas 60kilo..
Hát nekem Yamaha TDr 125-ös volt több is...
Mind beállt alattam, legtovább kb 2 hétig motorztam az egyikkel mire beállt.
én biztos nem vennék 80ccm-is motort!
De még 125-öst sem!
Kis fordulaton szart sem ér, nagyon meg szét pörgi az agyát, és nem is bírja...
Az amúgy könnyű volt, meg ment is ahhoz képest elég jól, szerettem a határba adni neki! De aszfalton egyből vége volt mindnek...
És egyébként ezek is olyan 30 lóerő körül vannak gyárilag.
Az XL-nél én is érzem hogy marha nehéz, meg nagyon magas is azokhoz képest, de majd megszokom, először az is nagynak tünt :D
ez most csak kiváncsiság éppen ezért csak mail cimet adtam meg!Kiváncsi voltam mit ajánlanak érte!nem akarom minden áron eladni!Bár ha ennyiért elvinnék 300%os haszonnal zárnám ezt a motor vásárlást Egy kawa KX fogott meg de sztem az kamu lehet
80ccm 30loerö?hátul 14"os elöl 17"os kerék! nem tom az milyen lehet!arra lecserélném de nem akarok töle minden áron megválni!ha ez marad akkor gyurunk tovább
mindegy, szerintem ne vedd lentebb az árat, mert akárki felhív, azonnal abból is alkudni akar!
Legyél türelmes, el fogják vanni
83'as évjárat!Tény hogy nem sok alkatrész van hozzá bontva...csak külföldön!Németeknél pl..de ott aztán minden!
voltunk kicsit sarazni a réten
picasa töltődik

majdnem hazaértünk mire eszembe jutott hogy nekem van fotomasinám is
hát én nem vennék meg 500-ast.
De egyrészt azért, mert ha jól sejtem, akkor azok öregebbek, meg teljesen más az egész mint a 600-as... Főként hogy nekem most már van 2 600-as :D
Így van alkatrészem...
De amúgy szerintem nem feltétlen sok az...
El fogják vinni, csak idő kérdése.
Nekem is van fent egy aprilia leonardo 150-es robogó...
Mindenki csak cserélni akarna, minden féle szarra.
Nagyon kevés az aki pénzért vinné, de ők is leginkább érdeklődnek.
aztán az is lehet hogy a 145 kicsit sok..láttam más xl500asokat 120ér hirdetve
hát senkinek nincs pénze.
Nekem volt hogy nem is tudom, talán valami 100 fenyőfát ajánlottak egy robogóért :D De ez az ajtólapos is megtalált...
Vannak ilyen érdekességek
Gyerekek hogy mennyire nincs senkinek pénze..feldobtam a motorom 145ös irányáron vagy cserére bármit meghallgatok cimszoval de jönnek olyan mailok hogy 7-8darab mdf ajtolap,szétszedett suzuki sm200r szar hengerfejjel meg dugattyuval hátso kerék nélkül meg kormány nélkül! A másik tvt ajánl meg alufelnit meg autohifit kondigépet stb stb...szoval hihetetlen
Na ezért nem kel nekem Contour,már letettem róla. Az a furcsa,hogy drágább mint a GoPro Az ár nem tükrözi a minőséget ez esetben

Ha valaki tud jó áron GoPro-t,akkor szóljon
Contour kameráknál még sokan panaszkodtak arra is hogy egy idő után elszabadul valami benne és elkezd zörögni és frankón belehallatszik a videóba. GoPro HD tényleg jó választás de elég húzós az ára.
Köszi