Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap végre felltem a mocimra...az olajfolyást megszüntettem erre jött a másik problem hirtelen alacsny lett a motorom.. Elhagytam a hátso telo és a himba közti csavart...lecsuszott a telo a himbárol és megtámaszkodott a lengövillán.. csak az tünt fel hogy hirtelen nagypn alacsony lett és komfort mentes....
Hali!Köszönöm szépen!
hali.tegnap végre volt időm kiszerelni az XR ből a blockot,mert valamiért megakadt,a probléma oka: eltört 1 szelepszár szimeringnek a rugója,és megakaztotta a vezérlést hallottatok már ilyet? szval kell 1 új szimering és mehet össze,amugy télen cseréltem benne a szimeringeket,nemtom hogy tudott eltörni
kézvédő fém betétes UFO 11000.-Ft
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
külön hengerfej tömítés csak gyáriban kapható, de lehet hogy drágább, mint a komplett utángyártott tömítés szett, ami még a szelepszárszimeringeket is tartalmazza.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Valaki nem tudja hogy xl600 hoz hol lehet hengerfej tömítést kapni?
Sziasztok!Kézvédöt szeretnék a motoromra vásárolni honda xl 600.Ha valaki tud segiteni hol lehetne be szerezni azt meg köszöném.Elöere is köszönöm!
Sziasztok. Azt tudja valaki h az xl 600-ba a szelepfészek ragasztva van vagy csak sajtolva? és ha meg van repedve a hengerfej akk azt megéri e meghegesztetni?
Szia! Hogy állsz a bontással?:))
no
összekészülődtünk lassan feltépünk a tett színhelyére
a nagy tavaszi karbantartás megvolt mindkét hondánál: kitakarítottam a légszűrőket
nekem lehet nem ártott volna szelepet állítani mert kicsit zörög, na de majd meghallgatom milyen ha úgy igazándiból bemelegszik
Nemrég értem haza
Nem kell ahoz 10 év
mikor érsz haza Bazsi ?
Vagy most jön ki hogy 10+ évv tán nem ártana valamit költeni is rá nem csak nyüstölni :)
sok gondos gazda és tudós szerelő...........
Mostanában elég sok 600 -as döglik meg , csak nem értem miért . Lehet hogy már túl sokat láttak , és nem bírták a " gondos " gazdákat ?
Valakinek nincs eladó xl 600lm hengerfeje?
Cheechoo! Na sikerült a KYMCO elektronikával a technika? Várom válaszod! Kíváncsi vagyok rá. Üdv
Sziasztok! Valaki legyen szíves mondja meg nekem hogy XL 600 lmf nek mekkorák a csapágyai a veztengelynélkl és a kuplungnál a kosárban(kicsike)

Előre is köszike
Helló Valakit Nem Érdekel Xl Be Való Tárcsafék Betét Előre Ferodo Platinum Zsír Újak Csak Ki Bontva Vannak De Motorba Nem Voltak 5 Be Oda Adom Ha Érdekel Valakit
Helló!

Első kereked meg van még s mennyi az annyi?
Szia Zoli! Az xr ből maradt még alkatrészed? Engem az első futómű érdekelne cakk-pakk:)) Jelezz! Köszi! :) K
Kormánycsapágyat cserélt már valaki XR600ban? Cirka mennyibe kerülhet...? HELLO
A tűgörgő nincs kosárban , egy görgőt kiveszel a többi már szinte kiesik , csapágyboltba elviszed mintának és rendelsz amennyit akarsz . A csapot meg normálisabb gépműhely legyártja . Edzeni meg köszörülni szokták .
Megköszönném! De igyis ugyis kész lessz mert ha nem lessz rá jó rendelek rá újat a gerecsemotor-tól. Csak azért 34ezerért inkább várok pár hetet még megjön a haver. :)