Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon sokáig becsületesen bevártam az utánam lévőt,aztán rohadtul meguntam,hogy más miatt maradok le mindig. Aztán az sem olyan jó,ha nem a saját tempódban mész a homokban.........az előttem tüttyögőtől állandóan lesüllyedt a mély homokban az első kerék,és tök szar volt így menni. Aztán odacsaptam a lovaknak,és minden rendbe jött,utolértem takit,és jó tempóban tudtunk haladni. Amúgy bevárás szempontjából nem volt korrekt a brigád,a haverék is emiatt maradtak le.........megvárták a lemaradót,de őket nem várta be senki,így ezután azt sem tudták merre kell menni.............csak magadra számíthattál!
amúgy meg leesett a tankomról az a jó***** matrica
mipicsával lehetne visszaragasztani?
7 pénzért ilyen szarokat adnak............
nekem csak az orgovány előtti rész nem jött be
akkorra már elszabadultak az indulatok,kapartatás hegyek, mindenki előzgetett össze-vissza, hátra nem figyelt senki

aztán lehet, hogy csak öregszem?

amúgy a múlt évi jobb volt, lehetett trükközni az iszapban
Ha esetleg valaki még nem látta,itt megnézheti a szombati Budapest-Szeged túrát, a mopedrally nyomvonalán. Jómagam is részt vettem rajta,és egész jó volt,kivéve a hatalmas port http://youtu.be/5JHdFG6L47k
Hát ez jó pedig én sem úgy találtam ki hanem itt láttam.
KEREKES kolegának!
Lánckerék becsomagolva,megcimezve holnap reggel posta nyitáskor feladom! Mégegyszer bocsánat a késésért csak voltak gondjaim a melo terén és igy eléggé kiesett minden a fejeböl!De remélem azért még nem késö!
Mindjárt kapsz egy mail-t!
Bocs.hot cams tengelyt akartam írni.
üdvalakinek volt már tapasztalata hot csma veztengellyel?minőség,teljesítmény növekedés stb..megéri szerintetek beruházni?most tudnék egy 4 hónapos tengelyt nagyon baráti áron 20ért.
hallod, ilyen típusú gyertya nincs is
még az ngk honlapján sem találni
faca
ilyen gyertya meg sehol nincs
japóknál találtam már 2000jen
Az xr 400-hoz tartozó irídiumos gyertya DPR8ZIX a normál DPR8Z. Katalógus.
Én is most cseréltem ki irídiumosra DPR9EIX-9 elötte sima NGK volt benne,de azzal sem volt semmi bajom nekem a 9-es hőérték jött be a 8-cas nagyon fehérre égett ki. Talán egy csöppet jobban is megy az irídiumossal.
az biztos hogy én tipusra vettem méghozzá a Bárdi autónál!
Oda mentem hogy egy Honda XL500Rbe kéne nekem gyertya,belevalo...megnézte a katalogust a gépen és már rendelte is nekem!nem csak kocsihoz tudnak cuccot
ez is ngk feliratos de olyan hitvány kinézete van szerintem hamis cucc
azért gondoltam irídiumosra hátha az nem hamis, volt leírásom az x4 ről de mint mindent ezt sem találom, mostanában nagyon trehány lettem

az a furcsa hogy ez az ngk hajdanán isten volt a többi között pl isolator
simsonban simán kibírt 10 évet is
faternak volt háti permetezője, abban "elkopott" úgy hogy szinte semmi test elekrtódája nem volt de akkor is szikrázott mint a fene
mostaniak meg már tiszta kínai jellegűek, pedig a magyar ngk forgalmazójától rendelték ismerősék egy autó szervizben
haver xl600-ban is irídiumos van az legalább tetszetős kinézettel bír
nekem NGK van benne indul szépen mindig
nekem az a legnagyobb bajom hogy nincs kivel menni motorozni!egyedül meg unalmas
valaki képben van hogy milyen típusú irídiumos gyertya jó az xr4-be?

betettem az idei új gyertyát aztán 200km és szarul indul
mi ma voltunk egy kisebb csatornparti kerülőn
és megmásztuk a közelünkben lévő egyetlen dombocskát is párszor
Holnap elmegyek egy kicsit durvulni szerintem Csak még azt nem tudom merre!de azért megyek!muszály mert megbolondulok itthon..szabadság van ráérek
Király köszi:D
nekem is az van rajt
azt vki tudja hogy az xl600r hengerfej rámegy e az xl600lm re?
van valakinek kawasaki kx 85 sel tapasztalata?....sogor jelolt akarna venni
megvolt a hétvégén a teszt a vasutas "olajjal"
kb 350 km java része homokban pár km vízben/sárban
a lánc teljesen száraznak tűnt de a kezem végighúzva a gyűrűknél bőven volt még krém, a spray nem tart ki eddig
szóval teljesen jó anyag, aki tud szerezzen