HelloCheechoo!
Nem tudod véletlenül hogy az XR600R-emre jó-e az XL600 baloldali deklije amin az alaplap van? Mert Xl-ből van alaplapom belemegy a lendkerékbe de szélesebb mint az xr-é és nem megy fel 1.5 centi híján a hejére. Hátha az XL-é szélesebb a dekli kb 1.5 centivel.
hát remélem h az lesz de találkoztam már olyannal is aki azt mondta hogy szedessem szét egy szerelővel és az majd megmondja... erre mondtam én h én is szerelő vok de ha nem tom mihez hozzámérni a cuccot akk mit basszak...
hali, az xr 400 himbám kivan de csak 1 helyen szar a tűgörgő....cserélni kellene de nem olyan a berendezés mint a teso KX ján hanem valami fémházba voltak a tőgörgők.....a csapak is annyi benne, valakinek valami ötlet? vagy valaki foglalkozik ezeknek a felújításával?
ez a cross szemüveg mind szar
a 3 ezres is meg a 20ezres is
nyomja mind az orrom
végül hoztam egyet talán ennek a legpuhább a szivacsa aztán rátettem egy kilós vasdarabot hogy nyomja össze....
végülis nem úgy nyomja hogy akadályozna a légzésben de nyomja
De szerintem a KYMCO People-n , KYMCO Movie-n is ugyanaz. Rá lehet dugni, haver szerelő azt mondta hogy biztosan jó csak nekem sajnos alaplapom szart be :(:(:(.
Szia itt tuti van. Kérdeztem.
GERECSE MOTOR
H-2831 Tarján
Szegfű u. 62.
Tel.: 0036 34/372-828
Fax: 0036 34/572 032
E-mail: info@gerecsemotor.hu
Web: www.gerecsemotor.hu
Szatyina Géza
Mobil: +36 20/427 1314
Szatyina Balázs
Mobil: +36 20/311 7614
Szatyina Csaba
Mobil: +36 20/971 0699
Kérdésem ez volt:
Helló! Érdekelne hogy van-e honda xr600-hoz gyújtás elektronika és ha van mennyi az ára? köszi
Válaszuk:Tisztelt Címzett!
Van, 18.000.-Ft
Amennyiben érdekli ajánlatunk, postai csomagküldés megoldható!
Elég húzós az ára de szerintem először próbálj meg rádobni egy KYMCO robogó elektronikát, honda blokkosak, elvileg full ugyanaz még a csatlakozás is 4+2. És ha jó bele az egyből csak kb. 4-5ezer bontottan. Remélem tudtam segíteni! Üdv
Üdv. Valaki meg tudná mondani hogy ezek a szelepek jók lennének e egy 600lm hez? sajna nem vágom hanyas évjáratú a gép. a blokk az ugyan az lenne mint a 600 R?
Jó napot! Lenne egy kérdésem, Honda Xr600-asom van és rossz az alaplapja, csk berugós akku nélküli. A haver hozott hozzá Xl600-ból alaplapot de azé szélesebb és nem ment fel a bal oldalo deklivel a helyére. Most olaszból elhozza hozzá a deklit is érdekelne hogy vajon jó lessz-e hozzá? Elvileg meg lesz csinálva öniditósra is. Képeken hasonló a dekli de érdekelne a véleményetek!
Válaszotokat elöre is köszönöm!
Sajnos ezt nem tudom, de megpróbálok utánna érdeklődni:)))