Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Érdeklődnék hogy xl600lm hez hol tudnék venni új szelepeket?
előre is köszi
Hallottam,hogy ismeritek egymást Diravi-val Egyszer majd összefuthatnánk.
Köszi!
A tükrök szárnyként funkcionálnak,ezért k... jól repül
Egyszer próbáld meg ezt a dombot ha van lehetőséged,és akkor meglátjuk hogy megy a falmászás
igazándiból a gumiszerelő készlet lenne benne meg a karbi leeresztő kulcs, csavarhúzó, egy pót kuplungbowden belső és egy darab spanifer.

én is bizonytalan vagyok..... más gépeken nagyon tetszett, de ezen nem......
Ha a kjol =fogyasztás,akkor a legjobb amit mértem 2 személlyel kirándulótempóban(5 ik alapjárat),kb 4 liter,terepen rendesen hajtva 100km/ tank
van rajt kormányzár!
kecses mint egy godzilla! !
mintha két kipus lenne a gép !
én leveném a helyedbe!
Hondád van ahhó nem kell szerszám! !

amúgy lehet,hogy praktikus!?
itt jön az xr
felvétel olyan amilyen..... ez volt az első evvel a géppel fele felvételen a pillanat állj-t keresem, de nincs ilyen rajta megvágni meg azóta is lusta voltam
10.16.-án volt
népszavazás! véleményeket gyűjtök
feltettem a szerszámost, de nekem nem tetszik igazán.
olyan őstermelős kinézető lett
ősszel voltunk majd megkeresem mikor
enyém gép is ott van az jött fel utolsónak végén már 1 keréken
de nem én voltam vele mert estem akkorát hogy pihennem kellett kicsit, alig kaptam levegőt
melegítőfelső nem igen véd a fák ellen.......
ez nem az én albumom, megkeresem merre van a többi videót
Hello!

jó a video! az egy perc körüli domb környékén voltunk ma, aztán lementünk a mellette lévö patakmederbe,ami ismét jó volt. holnap lesz végre rendes gumim...

hello Diravi, csak összefutottunk ma!
25x45x7
Szeva Colt!

Jó a vidi! teccccett!
De azért úgy láttam,hogy a tükörrel felszerelt gépeknek sokkal rosszabb a dombmászó képességük! ,biztos a megnövekedett légellenállás miatt! !

ma qrva nagyot mentünk,sajnos kép nincs mivel csak öten voltunk és végig tempót mentünk ,megállás nem volt,de annyira jó volt a föld,hogy a jó xr még a "függöleges " falon is felment!
hali!
olyan kérdésem lnne hozzátok hogy xr400,mennyit kjol?mocivásárlás elött vagyok és ő az egyik kieszemeltem,már naggyábol tudok ról amindent amit ilyenkor tudni illek csak ezzel még nem vagyok tisztába,főként utcán használnám,és néha amikor időm engedné mennék vele terepre...ja..meg olyan kérdésem lenne hogy,valamilyen kormányzár van rajta mert panelpatkány vagyok és nem igazán van hova raknom.
Nos,minden ember a saját kárán tanul szól a mondás!Ennek megfelelöen a szimering szétbaszva 6800ft a kukába motor müködésképtelen ahogy eddig!LACÁ-nak üzenem hogy szét kell huzni a blokkot!Szoval a motorom pihen még vagy 2 hónapot...le szarom mostmár!jövöhonapban ujra megrendelem azt a kurva szimeringet amit a büdös japán igy talált ki és blokkostol mindenestöl elviszem szerelöhöz mert ha mégegyszer elcseszem vagy akármi mást elcseszek miközben szedem szét és rakom össze akkor az egészet ki..szom a kukába!Szoval ennyi volt a motor szerelgetés jobbra balra..!Ki idegelt rendesen nem vagyok hajlando vele többet törödni!
Eladó remus kipufogódob.Ár:15.000 ft tel:06203498275
Ha valaki tudja, hogy pontosan hol van, melyik ez a domb, kérem ossza meg, köszi.
Megtaláltam a Ti felfutásotokat,ez az ugye? Téged nem látlak rajta. Tényleg ugyan az a domb! Ez a Te Picasa albumod? Mikor voltatok erre? Az albumban 2004 12.31. van,de az biztos nem jó
Köszi!
jó a vidi !
Ilyen szempontból Én is a kényelmesebbek táborát erősítem,jobban szeretek a saját ágyamban aludni,mint egy sátorban
A második képen lévő emelkedővel nincs gond,1000-el mentünk fel, viszont ajánlom figyelmedbe a negyedik képen részben látható Somlyót,Rád és Penc között.........na az már valami,bent van a sportszelet a gatyóban felfelé
a 2. képen lévő emelkedőn én is megforgattam a motort 180fokba
ott tört össze a fejidom, meg a kmóra........
40es átlag szerintem földúton teljesen jó
nem azt mondom hogy max 40el megyünk.....
bár én inkább olyan nézelődős tempót szeretem, egy-egy kisebb vadulással egybekötve
legjobban az jönne be hogy megfogni a hátizsákot, sátort aztán bele a vakvilágba, este egy kis tábortűz, sütögetés, alvás aztán másnap visszatérni
iskolás koromban is rengeteget csavarogtunk így legfőképp pecázásnak álcázva, aztán volt hogy 2x is tankoltunk egy nap a szimóba aztán a 2 szimó közé kihúztunk egy fóliát és az volt a sátor éjszakai pecázáskor

lehet ezek hiányoznak igazán mostanában, mert vagy fanatikus motoros vagy túl kényelmes motoros ismerőseim vannak.......
Hááááát az nem valami nagy tempó,legalább is száraz földúton,de sebaj lesz idő nézelődni

Az esőt Én sem szeretem,akkor el sem indulunk.........eső után viszont annál érdekesebb

A képeken lévő tájakat mondjuk jobban kedvelem,mint a szántóföldek mellett nyargalászni,de meglessük
ghost szerintem 0.05 re gondolt es xl600r PD03 mas blokkra az a joo ertek