Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki lakik Balassagyarmat felé? :))))
Tetszeni biztosan tetszene,de mióta jobb idők vannak nem volt időm motorozni egy értelmeset,a bihar meg annyira hiányzik,hogy már fáj
Szóval ha sikerül akkor is csak vasárnap lesz belőle valami(talán).
Hasonló okok miatt Én is vacilláltam rajta,de végül úgy döntöttem,hogy meglesem,aztán ha nem jön be a tüttyögés,akkor lelépünk...........mondjuk amúgy sem szándékozunk végig menni
gyere pénteken varsányra, aztán szombaton szeged.
onnan meg nem laksz messze
nekem kifejeztettem tetszett a múlt évi. legfőképp amikor a nagy dögökkel vért izzadtak
Én is agyaltam rajta,ráadásul ismerem is Takit.
De ha végre úgy ülhetek motorra,hogy nem kell néznem az órát akkor azt az időt tuti nem Szeged és Pest között akarom eltölteni.
Főleg,hogy én is alföldi vagyok és ráadásul nekem mindkettő 220 km
múlt évben elkaptunk egy hevesebb záport
kb 3 métert láttunk úgy esett, aki 5 perccel jött utánunk a nyomunkat sem látta pedig túrtuk rendesen
Ha nem esik,akkor szombaton megnézzük ezt a Budapest-Szeged enduró túrát,elméletben jön Diravi is
sosem kellett még szerelnem útközben
de volt úgy hogy haver bekapott egy szöget és lépésben mentünk haza mert semmi szerszám nem volt kéznél
bár most idén defekmentesítő lötty van minden gumiban

na mindegy kész van, aztán ha kell egyszer akkor felteszem
Kár,szívesen megnéztem volna
hát igen, kicsi a világ!

remélem hétvégére jól alakulnak a dolgaim és akkor jelentkezem!
videóm az nincs róla sajna!magyon meredek,hosszú,van bent egy lépcsö ahol jót lehet ugratni,nem teljesithetetlen de sokan elsöre neki se mernek futni!viszont esö után nagyon kegyetlen!(mikor lefelé jön rajt az ember akkor olyan mintha egy ház falán jönnél le!),van mifelénk nagyon sok jó kis felfelé,ha lenne kamerám csinálnék pár felvételt ezekröl!
néha a praktikusság fontosabb mint a kinézet...ha sokszor kell szerelned menet közben sztem mindenképp hagyd fent..ha annyira nem akkor meg szedd le!szoval én tartozkodom
Nem igazán tudom eldönteni
De az is igaz,hogy a szépség és a funkció nem mindig jár kéz a kézben
Döntsd el mit akarsz,szépet vagy nézni a defektes kereket kétségbe esve? , , ,
ugyanmár......nem haragszom.......
nekem sem jön be igazán azért szavaztatok ilyen bőszen akkor már 2-0 a nem javára
esetleg olyan túrára mint a múlt évi sátras erély akkor felteszem ott minden kis hely sokat számít

be van az alja brutál mód ragasztva nem tudtam lefeszegetni a dugót hogy kisebbre vegyem a méretét, így is majd hozzáér a vázhoz bent
Nincs róla videó, vagy kép? Milyen az emelkedő? Lépcsőzetes,dobálós,hosszú,kanyar van-e benne? Meredeknek biztos meredek
Ha nem haragszol meg,akkor nekem annyira nem jön be. Akkor jobb lenne,ha eltakarná az oldalidom.
a hátizsákba nem fér bele a szerszám?
szavazzunk emberek
eddig 1 a nemteccik......
utálom ha van rajtam övtáska
ami van nagyobb övtáskám az is a kormányon van feltekerve
az a kajás/piás táska
hátizsákot meg inkább felkötözöm hátra ezért van a csomagtartó hegesztve
túrásított xr4
Ha egyszer meggazdagszom akkor biztos rábeszéllek,hogy vigyél el ehhez a "domb"_hoz.Nagyon birom az ilyen feladatokat!
ha netán erre járnátok akkor elviszlek gálosfára ott van az erdöben az a jó kis felfelé amiről irtam!
Nekem van egy ACERBIS övtáskám ,abba belefér az összes szerszám,telefon,kulacs,egy kis zseton,pzs,gyorskötöző,stb!
ezen kivül van a kormányhoz feltéve egy autó biztonsági öv összetekerve 3,5 méter,ezzel vontatunk,ha valami gáz van,hihetetlen mit kibir,(fiat ducatóval húztam vele egy 6tonnás ivecot 80 km en keresztül és egyszer sem szakadt el).
Akkor ez tetszene neked! Tavaly 3 szor felmentem csont nélkül erre a dombra,csak más nyomon. Akkor azt mondtam,hogy ezen a nyomon meg sem fogom próbálni soha.........végül csak megpróbáltam,és harmadszorra sikerült is,még ha a vége kicsit érdekesre is sikerült
Köszönöm szépen a segítséget
Ruházz be rendes szerkóra,azzal nagyobb esélyed van hogy megúszod az ilyeneket. És még így érhet meglepetés........Én tavaly ráestem a bordámra,úgyhogy 3 hónapig tüsszentés nyista.....pedig protektoring volt rajtam
Bármikor szivesen,csak nekem ez messze van,de erre felénk is van egy hasonló kaliberü felfelé(mikor itt voltak az osztrák sógorok csont új gépekkel és meglátták a feladatot akkor keresztet vetettek),én imádom a húzós felfeléket!