Gratula!szép sapka!és jó is!öcsém évek óta használja és semmi gond sincs vele!Mikor megjelentek ezek a sisakok(2000 körül),mi forgalmaztuk a CMS t és soha semmi gond nem volt velük!
arra figyelj hogy szemüvegböl jót vegyél !én rengeteg tipust próbáltam de szerintem a legjobb az OAKLEY!
nekem majd 20 évig szemüvegem volt
tökre örültem amikor már nem kellett.........
majd meglátom milyen lesz, azért biztos más érzés mit a rendes optikai cucc
eleinte ezeken a plexis kiviteleken gondolkoztam de annak nemigen láttam értelmét, meg nem is volt felénk ilyen bolt
ezt meg lehetett próbálgatni nézegetni a színeket stb végül ez lett
ebben van piros kék szóval mindkét kedvenc motorszínem
Az biztos hogy mas kategoria a ket buko!nem fogsz benne izzadni annyira de a szemuveg megszokasa sztem neked is nehezkes lesz!en is azt hittem hogy ugyan minek a szemuveg es abban a percben bekaptam 2 bogarat,egyioet jobb masikat bal szembe
hosszas agyalás után beszereztem egy cms cross bukót
karbon-kevlár 1300gramm a 2xl kivitel
egész kényelmesnek mondható, bár viszonyítási alapom nincs
az agv zárt bukónál alakítani kellett a fül részénél mert nagyon lelapította, pedig nincs is igazán radar fülem
na majd meglátom hogy muzsikál....... biztos több trutyi kerül az arcomra mint a zártnál, de csak nem izzadok annyira benne
bukón 2xl van a belső "hungarocelen" meg xl
A blokk:20.000ft
A hengerfej szelepekkel és egy tuning vezérműtengellyel:15.000ft
Ha adsz telefon számot felhivlak és megbeszéljük a részleteket.
Az enyém:0620 3498275
Sziasztok! :) 81-es Honda XR500r em van (dobfék. elől-hátul), ehhez esetleg van valakinél a következő évből való tárcsafékes komplett elsőrész?:)) előre is thx :))
Kerékpár üzletbe csak kamillázni szoktam , hogy milyen árak vannak , van is ott minden amit akar a bicajhoz az ember . De azt is látom hogy az egy éves ( igen drága ) bicajon elkopott a lánckerék , meg hasonlók .
arra figyelj hogy szemüvegböl jót vegyél !én rengeteg tipust próbáltam de szerintem a legjobb az OAKLEY!
tökre örültem amikor már nem kellett.........
majd meglátom milyen lesz, azért biztos más érzés mit a rendes optikai cucc
eleinte ezeken a plexis kiviteleken gondolkoztam de annak nemigen láttam értelmét, meg nem is volt felénk ilyen bolt
ezt meg lehetett próbálgatni nézegetni a színeket stb
végül ez lett
ebben van piros kék szóval mindkét kedvenc motorszínem
karbon-kevlár 1300gramm a 2xl kivitel
egész kényelmesnek mondható, bár viszonyítási alapom nincs
az agv zárt bukónál alakítani kellett a fül részénél mert nagyon lelapította, pedig nincs is igazán radar fülem
na majd meglátom hogy muzsikál....... biztos több trutyi kerül az arcomra mint a zártnál, de csak nem izzadok annyira benne
bukón 2xl van a belső "hungarocelen" meg xl
route66usa@citromail.hu ( jó sok kép legyen minden oldalról )
A hengerfej szelepekkel és egy tuning vezérműtengellyel:15.000ft
Ha adsz telefon számot felhivlak és megbeszéljük a részleteket.
Az enyém:0620 3498275
az e-mail elküldtem