most van egy ezer éves roncs, bár aluváz meg csak 12 kiló szóval azért annyira nem ratyi..
csak azok a részei amik forognak meg mozognak
xr-ért meg azért igen faszát kellene választani, aminek nemigen látnám értelmét
nem tudom mennyivel jobb egy 500ezres bicikli mint egy 150 ezres....
sziasztok, ismét kellene egy kis segitség!
azt szeretném megtudni hogy honda xl600-nak menyi a kipufogó ill szivószelephézag értéke?,kicsit zajos , és megkellene néznem hogy jó e?mert szerintembekell állitani. elöre is thx , bb
Axz a baj hogy nalam se reg van a gep es ezek meg akkor jonnek ki ha hasznalom..de egyebkent azon kivul hogy oreg volt a muanyag a kegyelemdofest az a sar ata meg neki ami majkrem szeruen jott kifele a lanckereknel!meg ez mar kopte mindenhol az olajat,de eddig mindenhol elallt!dekompresszornal szelepdekninel valtokarnal hengerfejnel!de aztan abbahagyta!mondjuk regen is ment mielott hozzam kerult a masina!remelem ez volt a legnagyobb baja eleg sokaig!
Próbálgatni én is próbáltma hóban a gépet, de bevallom őszintén mivel tavaly szeptember óta van nálam a moci elég "parás" volt a hóban motorozás. A másik fele a dolognak, hogy nem vagyok egy termetes ember szal nem igazán volt súly ami miatt foghatott volna akár kicsit is a gumma szóval annyira nem volt fun de azért nem volt rossz. A port, sarat egyebet jobban szeretem őszintén megmondom
ezért kell télen is motorozni
idén akartam tépni a hóba, aztán behúztam az elsőfékem és úgy maradt.... nem is engedett
szóval megvolt a generál, szerencsére nem tavasszal kellett
többi meg csak bírja őszig, idén nem hinném hogy sokat mennék
Mondjuk ilyen idézőjeles beszólás volt laca tudja, hogy értem
Amúgy meg szinte törvényszerű, hogy mikor elkezdene az ember valamit csinálni tuti beüt valami legyen az most épp túrázgatás vagy bármi más.... Rohadt mörfi meg a hülye törvényei ...
igen én is így gondoltam de én mindenképpen kiveszem a blokkot mivel hengerfejtömítés csere lesz meg megnézem milyen a henger dugó állapota mivel nem régóta van nálam a gép és nem akarom hogy nyáron még egyszer szét keljen szednem mert megadta valami magát. Ha meg már nincs rajt henger akkor meg nem tart sokáig kettévenni a blokkot remélem
Nem voltam gépnél pár napig. Én a robogótuningtól rendeltem visszaolvastam de látom már te is megrendelted!
a cserééről még én is gondolkodok de mivel tömítéskészletet is rendeltem lehet szét lesz szedve
aztán még kiderül milyen kemény az új szimering be lehet e rakni a blokk szétszedése nélkül! Van az a pereme ha azt berakáskor leszakítom róla akkor kidobtam az árát az ablakon elgondolkodtató!
Lecseréltem az első telóban az olajat , rá is fért , mert igen fekete volt a belseje , elmostam , 10-es olaj ment bele , igen fasza lett , nagyon határozottan csillapít most .
hát ebbe az 500asba blokkot szerezni vagy alkatrészt szerezni nem egyszerü!De képesmotoron van fent 2-3db söt van egy olyan hirdetés ahol 2dbot kinálnak egyben!csak 145re tartja asrác a kettöt!
csak azok a részei amik forognak meg mozognak
xr-ért meg azért igen faszát kellene választani, aminek nemigen látnám értelmét
nem tudom mennyivel jobb egy 500ezres bicikli mint egy 150 ezres....
azt szeretném megtudni hogy honda xl600-nak menyi a kipufogó ill szivószelephézag értéke?,kicsit zajos , és megkellene néznem hogy jó e?mert szerintembekell állitani. elöre is thx , bb
de ennyi elég volt ahhoz hogy széttúrjam a kertet
mostanában a biciklizésre kattantam be
ma is túrtam egy 30as terepet
csak hullik szét a gép alattam.....
Ár:15.000ft
idén akartam tépni a hóba, aztán behúztam az elsőfékem és úgy maradt.... nem is engedett
szóval megvolt a generál, szerencsére nem tavasszal kellett
többi meg csak bírja őszig, idén nem hinném hogy sokat mennék
Mondjuk ilyen idézőjeles beszólás volt laca tudja, hogy értem
Amúgy meg szinte törvényszerű, hogy mikor elkezdene az ember valamit csinálni tuti beüt valami legyen az most épp túrázgatás vagy bármi más.... Rohadt mörfi meg a hülye törvényei ...
a cserééről még én is gondolkodok de mivel tömítéskészletet is rendeltem lehet szét lesz szedve
aztán még kiderül milyen kemény az új szimering be lehet e rakni a blokk szétszedése nélkül! Van az a pereme ha azt berakáskor leszakítom róla akkor kidobtam az árát az ablakon elgondolkodtató!