Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó jó! ép ma szereztem be én is hátra fékbetéteket.
De az első nem hiszem
hellósztok lenne egy kérdésem xl600 r em van és akarok venni fék betétet előre hátra az xl öninditós és berúgós-é jó e hozzá?
Ilyen volt mikor még rajta volt .
Fotót tudsz küldeni róla?forestpeter@citromail.hu
Meg lehetett volna , bocs de nem olvasom minden nap a fórumot .
Taakii!Holnap meg lehetne nézni a kipufogót?
nekem is 2,6L ment bele.....majd nezd meg az olajszintet hogy joo e
Köszönöm!
cs, ha a leeresztön kifolyik, kiveszed a szüröt ott is jön ki,
és én még a blokk elelyén lévö két csövet is levettem ott is sok kifolyt még! igy kellett bele kb ugy 2,6 saccra,
vagy összement a te mocid váza a télen
hétvégén kecskeméten körbenézek mik vannak.....
akkor viszem a bukót és úgy próbálok
köszi!
Szia!

Vettem bele Castrol Actevo-X 10W-40et 3litert, a szerelőm belerakta meg az új szűrőt is és 2L ment bele a harmadikat meg sem kellett bontani..érdekes.... a szaktudásában nem kételkedem, minden nap ezt csinálja, de akkor hogy a picsbe?
Szia! oké, várom a csomagot, előre is köszi! csáo
csak holnap jutok hozzá a lánckerékhez és holnap után reggel adom postára nagykörösön!A párom nevével küldöm mert ott az utánvétet át tudja venni anyósom!De hivlak ha elküldtem
csá enyémbe 3 litert vettem , abbol kicsi maradt .
én 20w 50 tettem bele de aztmondják nyárra jó a 10w 40 is,
olajszürö a hilfrofitro 112 azthiszem, a többit tudod
Vidd magadal a bukót és azzal próbáld fel,van egykét szemüvegmárka amiból nem lehet annyira jól kilátni(ne úgy értsd,hogy nem látsz ki ,csak nincs olyan széles a látóköre,),van ami nyomja az ember orrát stb,stb,nekem volt pro grip is nem annyira rossz de az oakley klasszisokkal jobb ,és olcsóbban vettem mint a pro grip et!
most a legolcsobb pro grip 6500 körűl van!
Oakley, tudok 2 lencsével 11900 körül!

Az oakley szivacsa simán kibir 3 évet!
ami a képen van pro grip az 10 000 pénz volt!
Sziasztok! Oil cserénél nektek mennyi olaj megy az Xr 650 be, ha olajszűrőt is cserélek? ÜDV!
Nekem progrip szemuvegem van eddig minden bukora passzolt ugy hogy frankon a szememen maradt!Talan ugy lenne a legjobb ha rogton bukostol probalnad sztem!akkor rogton latod,erzed hogy jo e!
nekem tok mind1.....ki igy ki ugy csereli.....azt nem szoszerint ertettem
szárazon..........
olajcsere után kimosod/kitörölgeted minden csapágyból?
van abba annyi amennyi kell addig a fél percig amíg körbeér az új anyag
nekem meg regen igy mondta valaki.....blokkba allitolag azert joo onteni mer ha beinditod akkor egy kis idejig szarazon jar
mi nem kínlódtunk ennyit
csak a vázba locsoltuk az olajat
nekem R van de szerintem ugyan az.....elol leveszed a vedot es az alatt lesz meg egy csavar a vazon azt kicsavarod....van meg egy csavar a blokk jobb oldalan azt is kicsavarod miutan leengedted a vazbol az olajat....uzemmeleg motornal csereld az olajat....ha ez megvan akkor a vazba ontesz 1L-ert es a szelepdeklin ahol van az a 4 csavar ahol a szelepeket allitod egyiket leveszed es oda is ontesz 1L-ert...utanna beinditod es varsz kicsit majd leallitod....utanna megint a vazba ontesz amig nem lesz joo a palcan....nekem 2.6L ment bele
Üdv.
Honda xl600lm-ben hogyan kell olajat cserélni, és mennyi olaj való bele?
hogy kell szemüveget venni?
vigyem a bukót is és ahhoz?
azért 10 ezer alatti kategóriában gondolkozom