cs, ha a leeresztön kifolyik, kiveszed a szüröt ott is jön ki,
és én még a blokk elelyén lévö két csövet is levettem ott is sok kifolyt még! igy kellett bele kb ugy 2,6 saccra,
vagy összement a te mocid váza a télen
Vettem bele Castrol Actevo-X 10W-40et 3litert, a szerelőm belerakta meg az új szűrőt is és 2L ment bele a harmadikat meg sem kellett bontani..érdekes.... a szaktudásában nem kételkedem, minden nap ezt csinálja, de akkor hogy a picsbe?
csak holnap jutok hozzá a lánckerékhez és holnap után reggel adom postára nagykörösön!A párom nevével küldöm mert ott az utánvétet át tudja venni anyósom!De hivlak ha elküldtem
csá enyémbe 3 litert vettem , abbol kicsi maradt .
én 20w 50 tettem bele de aztmondják nyárra jó a 10w 40 is,
olajszürö a hilfrofitro 112 azthiszem, a többit tudod
Vidd magadal a bukót és azzal próbáld fel,van egykét szemüvegmárka amiból nem lehet annyira jól kilátni(ne úgy értsd,hogy nem látsz ki ,csak nincs olyan széles a látóköre,),van ami nyomja az ember orrát stb,stb,nekem volt pro grip is nem annyira rossz de az oakley klasszisokkal jobb ,és olcsóbban vettem mint a pro grip et!
most a legolcsobb pro grip 6500 körűl van!
Oakley, tudok 2 lencsével 11900 körül!
Az oakley szivacsa simán kibir 3 évet!
ami a képen van pro grip az 10 000 pénz volt!
Nekem progrip szemuvegem van eddig minden bukora passzolt ugy hogy frankon a szememen maradt!Talan ugy lenne a legjobb ha rogton bukostol probalnad sztem!akkor rogton latod,erzed hogy jo e!
nekem R van de szerintem ugyan az.....elol leveszed a vedot es az alatt lesz meg egy csavar a vazon azt kicsavarod....van meg egy csavar a blokk jobb oldalan azt is kicsavarod miutan leengedted a vazbol az olajat....uzemmeleg motornal csereld az olajat....ha ez megvan akkor a vazba ontesz 1L-ert es a szelepdeklin ahol van az a 4 csavar ahol a szelepeket allitod egyiket leveszed es oda is ontesz 1L-ert...utanna beinditod es varsz kicsit majd leallitod....utanna megint a vazba ontesz amig nem lesz joo a palcan....nekem 2.6L ment bele
De az első nem hiszem