Nem a menetes rész, hanem a külseje, ahogy probálom villás kulcsasl kitekerni átfordul és inkább már nem próbálkoztam, mert teljesen elkopik. A 4 kis csasvarbol kettő teljesen kopott. Nem tudom, hogyan szedem igy ki a kereket.
a menetes szár a kopott?
azt lehet cserélni
kitekered, megméred, aztán vágsz egyet egy csavarból, beragasztod és kész.
ha a telóban kopott a menet akkor vagy felfúrás 8asra vagy menetjavítót betekerni ahhoz csak kb 7,5ös lyuk kell
nem emlékszem mennyi a hely a hondánál, cagivába belement a 8as csavar ott volt hely elég
Sziasztok
Tegnap lettem boldog XL 600 as tulaj de sajnos a motort úgy vettem hogy nagyon füstöl és elég gyengus de olcsón hozzájutottam. Ma le is szereltem a hengerfejet és az egyik kipufogószelepből hiányzik egy kis darabka. A kérdésem a következők lennének:
Honnan lehetne szerezni újan és használtan kipufogószelepeket meg szelepszárszimeringeket?
A hengert nem szedtem le de felülről nagyon jó állapotúnak tűnik, még a dugó is, Akkor valószínű hogy nem is a henger dugómiatt füstőlt és volt gyenge?
Várom a válaszotok főként alkatrész beszerzés ügyben
Üdv Tamás
Szevasztok! Lenne egy kérdésem, ha nem birok kitekerni egy csavart, mert annyira be lett húzva mi a tehendő (már elkezdte faragni)? A választ előre is köszönöm!
3as a lánckerék a hajtókarnál és az egyik szar
amúgy hajtókarral együtt lehet már csak venni aztán az már nem az igazi
azért kérdeztem mert ha van valami kis darab vékonyabb anyagod akkor megérné vele szarolni, mert betenni sem egyszerű mutatvány
nézegetem a parillánál a szemüveg kínálatot, van igen sokféle
ez sem lesz egyszerű döntés
csak olyan fasz eladók vannak hogy nem szeretek ott sokat tartózkodni
szokott lenni
abba dugj egy acélosabb tüskét és tekerd kétoldalról
vagy krova
amit előbb írtam azokat a 6-os csavarokról írtam
azt lehet cserélni
kitekered, megméred, aztán vágsz egyet egy csavarból, beragasztod és kész.
ha a telóban kopott a menet akkor vagy felfúrás 8asra vagy menetjavítót betekerni ahhoz csak kb 7,5ös lyuk kell
nem emlékszem mennyi a hely a hondánál, cagivába belement a 8as csavar ott volt hely elég
Tegnap lettem boldog XL 600 as tulaj de sajnos a motort úgy vettem hogy nagyon füstöl és elég gyengus de olcsón hozzájutottam. Ma le is szereltem a hengerfejet és az egyik kipufogószelepből hiányzik egy kis darabka. A kérdésem a következők lennének:
Honnan lehetne szerezni újan és használtan kipufogószelepeket meg szelepszárszimeringeket?
A hengert nem szedtem le de felülről nagyon jó állapotúnak tűnik, még a dugó is, Akkor valószínű hogy nem is a henger dugómiatt füstőlt és volt gyenge?
Várom a válaszotok főként alkatrész beszerzés ügyben
Üdv Tamás
és csak egy picit húzd meg mert úgy is megfogja a többi
tényleg, azt a 4 anyát meglazítottad?
sokféle megoldás van de egyik sem egyszerű
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ígértek egy másik (ugyanolyan szar) hajtórészt, ha az megjött szétfurkálom a mostanit aztán írok
köszi!
amúgy hajtókarral együtt lehet már csak venni aztán az már nem az igazi
azért kérdeztem mert ha van valami kis darab vékonyabb anyagod akkor megérné vele szarolni, mert betenni sem egyszerű mutatvány
kb 20as átmérőben mennyi lenne?
ez sem lesz egyszerű döntés
csak olyan fasz eladók vannak hogy nem szeretek ott sokat tartózkodni