Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ilyen van!amugy mi a baja?
Sziasztok!Van egy xl 500 -asom ami valoszínüleg bontásra kerül a blokkja,ha valakit érdekel alkatrész vagy tud vmi hasonló blokkott.jelezzen.köszi
na ht igen!az ilyen sportokra nem adnék 5000nél többet...én nem érzem át az ilyet!inább a technika minden ami extrémebb!Enduro Cross,Rally Rally Cross az ilyenek!a Forma 1en is elalszom
áhhhhhhhh

olyan fos labdák hogy el sem lehet őket adni, 50ből ha 1 a normális minőség
kutyás ismerősöknek szoktam osztogatni

ütőt azért nem dobálják.
valami igen gagyi ütőt vettem aztán 7 pénz volt darabja volt nem egy típus amiért már motort is lehetett volna venni
labda biznisz ütöket nem dobálnak ki?
ahol felszállok a vonatra ott mellette van egy tenisz centrum
szóval van otthon minimum 50 labda
volt több is de a kutyám széjjel rágja őket 2 nap alatt
szerintem az elmúlt években összeszedtem vagy 300 labdát
Futód is van meg Teniszezni is tudsz?Hát nem szégyenled te magad?
Egyébként szeretek én is gyüjtögetni de félévente elgurul a gyogyszer és ki..szok mindent amit nem használok!sose férek el a garázsomba mert mindig van valami lom meg rohadt nagy kupi..na olyankor csak annyit lehet látni hogy repkednek kifele a cuccok amik nem kellenek akkor!Aztán van hogy néha szidom magam utána hogy épp most kellett volna..
Ja és ment a Válasz a mailra
Fehérvárra is eljöhetsz érte ha gondolod!De a posta még mindig olcsobb
ha lesz műszaki a futón akkor ismét lesz egy lomizás
teli van a padlás kacatokkal
eddig mindent csak raktároztam
de teniszezni akarok a padláson
nagykörös elég messze van innen, fehérvár közelebb lenne , de a postának is megkell élni xd
irtam e-mailt!
ha következöre lomtalanitassz szolj elötte
Köszönöm szépen, sikerült a letöltés !

Ágoston
bedobáltam a kukába minden vackot
régi gépemhez volt fékcső, gázbowden kuplungbowden meg mittudomén mi még, elég használt de még működött
kínálgattam a márkatársaknak ingyenbe de nem kellett senkinek sem
Vagy látom Paksi vagy ha gondolod jelenleg nagykörösön melozok át is jöhetsz érte!csütörtökön le tudom vinni magammal!Anyósnál van és oda csak szerdán este megyek!csütörtökön meg megtalálsz nagykörösön reggel 7töl délután 4ig!akkor még postaköltsg sincsen
nem hogy leadtad volna vasba..1-2sör ára meglett vna
nézd..ez egy használt lánckerék ami használható!Látatlanba nem adom oda lefényképezni nem tudom!Nekem nincs szükségem rá mert a 40es bevállt nekem!szoval éppen elég nekem ha a postaköltséget állod és használod egészséggel!sztem ilyen körülmények között ez a korrekt megoldás!Vagy ha gondolod állapodjunk meg abban hogy ha nekem kell majd valami töled jutányosabban adod!Ha igy megfelel irj egy mailt cimmel névvel az adatlapomon lévö cimre!
igy van ezzel az ember , ha nincs akkor nagy kincs!
hónapokig/évekig őrizgettem a sok hátsó lánckereket
aztán kidobtam a kukába mindet
sosem kellett senkinek sem
pedig még apróba is feltettem hogy egy kóláért vihető
most meg mindenki keresi

egyedül az alu xr lóg a falon dísznek
csá , nekem is 40-es volt fenn de az kicsi az 53 sok szerintem , mond meg az árát légyszi , nem fogadhatom el ingyen!
nekem 50fogas van ha kell!Ingyen elviheted,nekem 40es van fennt az 500ason!
sziasztok! van egy honda xl 600-hoz 53 fogú hátsó lánckerekem
(uj állapotú)kissebre cserélném v vennék olyan 46-48 körölit. ha van valakinek kérem jelezze, elöre is köszi
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Innét letöltheted, a nyitott könyv alatt dovnload és letöltödik,
remélem segit a könyv!
http://www.manualedereparatie....