Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
tudja valaki,hogy mekkora méretű szimering van a lánckerékél xr 600ba? bonyolult kicserélni?
múlt évben szétvált a banda elöl volt a "kemény" mag hátul meg a nagyobb és/vagy lassabb gépek
amikor mentünk mentünk rendesen, átlagban lehetett 40 felé
volt pár lassító tényező látszik is a videón, pl az etz-s srác jött sima gumikkal......
meg volt pár kisebb berregő is de kiszóródtak műszakilag
takit simán tudtam követni a 82es 20 lovas cagivával kicsit bordásabb endúró gumikkal
innen megyünk: xl600, ktm lc4, xr4, ha összeáll a mátészalkai csávó gépe akkor lesz egy ténéré is. így szállásoljuk el magunkat
ha sokan megyünk és kb mind egyforma vezető akkor jó dolog, de úgy vettem eddig észre hogy 6-8 fő felett már elég nagy különbségek vannak
főleg ha az egyik egy crossgép a másik meg egy túraendúró

mondjuk ha szar akkor én is kiállok félúton. onnan nekem 20km sincs a hazamenet, ha meg egész napos eső lesz el sem indulok. utálok egész nap ázni, főleg ha birkózni is kell itt-ott
Akkor jó,lehet hogy találkozunk. Most éppen kedvem van ilyen könnyedebb túrához,de ha nem tetszik,akkor lépünk
Mondjuk a sok motor az megadja a hangulatát a dolognak,viszont ha sokat kell várni,az már nem tetszik annyira. Milyen tempót szoktak menni? Hányan jöttök?
Ezekhez hasonló matricákat tudok csináltatni (körvonalas, egyszínű). Ezek is eladók:
ha nem lesz nagy eső akkor megyünk
pénteken feltépünk földúton aztán megalszunk varsánynál valami munkás szállón
itt pont a táv ami kihívásnak számít, mert útközben nemigen van nagy birkózás, legalábbis ezeknek a könnyebb gépeknek nem kihívás
ilyen transalp, gs stb azért tud küzdeni
bár a múlt évi rekordom nem múlja felül az majd 600km volt a cagivával reggel 5-től este 10-ig kb 1 órás pihenővel ami több részben volt.......
itt az szokott a gáz lenni hogy összejön 30 emberke és várni várni várni...........
Én nem estem,csak a motor csinált 180 fokos fordulót a levegőben ......semmi baja nem lett.
Ha nem esik az eső elvileg négyen megyünk,de nem szándékozunk végig menni.........nem érünk haza soha Te jössz?
ősszel estem arrafelé annyit mint amúgy átlagban 2 év alatt
azóta félek a domboktól
látom feliratkoztál a bp-szeged offroadra, végigjöttök?
kíváncsi leszek mennyi nép jön össze
Köszi! Volt egy -két bukfenc,de jó volt. A Penc és Rád közötti dombnál dolgozott az adrenalin rendesen
Ez nagyon ott van
0,5mm? az bazi nagy
általában minden gépem úgy állítottam be hogy a szívó 0,1 kipuff 0,15
xr kicsit kevesebb a kipuff mert a 10es lötyögött a 15 ös nem ment alá
szia, hát nemtudom?!?!mindenki mást mond, szerintem nem jó de azért thx, szia
szívó 0.5
kipu 0.1
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Nem lisztes vagyok hanem molnar hat mondjuk semmi erdekesseg nincs nagykoroson...
kecskemétig még elmerészkedek néha..
nagykőrös nem esik bele a mozgási körzetbe

szóval akkor lisztes vagy
Ebben a mondatodban az a poén INI hogy a Vezetéknevem Molnár... Átvitt értelemben bolondokháza nem ám azt hiszi mindenki hogy bezárnak a gyogyosok közé Nagykörösön leszek ott melozok és ottalvós lesz az egész...lakik valaki közel?
vigyázz mert olyan ez is mint a molnár meg a liszt....
sokat vagy bolondokházában akkor nem úszod meg némi stikkesedés nélkül
Hát a bolondok háza 1 honapig tart ha minden igaz de remélem elöbb szabadulok....de hétfön mindenképpen feladom nem fogom elfelejteni!
szia kolega !a bolondokháza nem mindig rossz,csak ne légy benn sokáig!
nincs semmi gond ugysem érek rá a hétvégén , melózok
jó lessz az jövöhéten is , addig is thx jó hétvégét ,
szia
Oké , várlak .
KEREKES Kolegának!
Ne haragudj de bolondokháza kellös közepette nem sikerült feladni a lánckereket (tegnap kimentem érte anyóshoz de kint felejtettem) Hétfün kerül postára ahogy emlitettem nagykörösröl onnan még hamarabb oda is ér!Ha csak holnap nincs posta a környékemen!Mégegyszer elnézést..
Takinak igaza van!az elnyalt anyákra én 1 megoldást javasolnék ami nem más mint a patentfogoval valo összeszoritás!és azzal tekerd le ha lent van akkor csere!ez a 4 csavar ami a fedelet fogja!én ugy szedné le..az fog mint a satu akkorára még tudod is állitani a pofáját!
OK!Kb. 10-11 között ott leszek!