Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj most nezem mar valaszolt colt
csak fektesd el a gepet es ugy vedd le a deklit.....ugy nem csurog ki az olaj....en igy csinaltam es mind ket oldalon
Eldöntöd a motort valamelyik oldalra és kész
Uj indexek eladók a képen látható választékban.Postai úton is 1500 Ft/db.Debrecen
Bar nekem 500asom van de annak olyan az egesz alja mint egy nagy olajtekno!olajban uszik minden!meg a gyujtasresz is!szoval az elkerulhetetlen ugy gondolom!
XL600R 1983 bocsi pont a legfontossabbat hagytam ki
milyen motorrol van szo?
Heló.
A kérdésem az lenne hogy melyik oldalon lehet leszedni a deknit úgy hogy ne keljen leengednem az olajat,mert nemsokára azt is lecserélem addig nem akarom leengedni.

Jobboldalt a berúgókar rugóját akarom kicserélni mert néha lent marad a berúgókar,baloldalt pedig a szimeringet mert mikor forró a blokk alul csepeg az olaj.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ezt a videot a Trial Bringás kolegának ajánlom!
http://youtu.be/6xV3FEDHkZ0
hát ezt már már nem megfontoltságnak hivják no majd meglátjuk..alszok rá még párat..addig ideér!
azért mert fiatalka vagyol aztán nagyon heves
én már több hete teszem fel a szerszámtartót a motorra és még hozzá sem kezdtem
vagy pl van egy grillrács amit olyan 4 éve kezdtem el hegeszteni de félbemaradt

elméletben minden megvan csak nagyon megfontolt vagyok
Sziasztok !

Keresnék olyan leírást ami alapján össze tudom rakni egy Honda XL 125 (1983) vezérlését. Mit hova kell állítani, mik a jelek ? Mennyi legyen a szelephézag ? Hova kell állítani a gyújtását.
Próbáltam túrni a netet angolul is, magyarul is, de nem akadtam jó leírásra.
Azt a bizonyos Clymer könyvet nem lehet letölteni valahonnan ?

Válszokat előre is köszönöm !

Ágoston
velem az a baj hogy mindent akarok és azonnal..és addig nem áll le az agyam amig kész nincs..még akkor is jár(mint most is) amikor nincs meg hozzá semmi gondoltam arra is hogy nem huzom szét hanem be olajozom a perselyt ahova be kell rakni meg a szimeringet is és ovatosan belekoccolom egy akkora krovafejjel vagy valamivel..mert a perem maga nem sokkal nagyobb mint a szimering külsö átméröje!szoval nem tudom!az lesz amit mondtál..leülök sörözgetek kicsit!ugyis nagyon rákaptam most hogy kocsim is szét esett..Anyós is pálinkáztatott söröztetett szoval el vagyok
ha megjön a cucc akkor ülj le a motor elé kézben a szimmeringel aztán nézegesd (nekem van ehhez a művelethez egy óvodai mini támlás székem)
utána igyál meg pár sört és folytasd másnap
ekkor már akár hozzá is érintheted a blokkhoz
egy hét sem kell aztán benne lesz a cucc stresszmentesen
hát igen ez igaz!csak itt a blokk széthuzásos résszel nem vagyok kibékülve sajnos:Snem tudom mi mit tart mi mitöl esik szét mi mit fog stb stb..és nagyon nem akarom szétszedni
szerintem meg úgy gondolkodok a ravasz japó hogy 50 ft-os szimmering 3 évet bír 500ft os meg 25 évet akkor 500 forintosra tervezte meg
az hogy itt 5000ft az a szimmering már nem a japó bűne

alkatrészügyileg kész káosz van itt......
na jönnek itt a jobbnál jobb hirek! Kész a kocsim is!vezszijat darálta be! Nem vert össze semmit a blokk se aszelepeket se semmi!az oka a vizpumpám félcentis lógása volt..tudott a szijj rugozni és még örüljek hogy nem ugrott át és folytatta utját!Szoval készen van relative olcson!
Na megrendeltem én is a szimeringet!Most nézegettem a blokkot hát közel sincs a simsonhoz...ennek nem jobb és baloldala van ha szétszedem hanem also felsö része!már csak azt kell kibugásznom a könyvéböl hogy mekkora macera kiszedni,szétszedni és mik azok a dolgok amik közben szétesnek..ugyanis a szimeringet ez a 2 fél fogja közre.. szoval jo játék lesz ez jövö hétvégén!még mindig idiótának tartom a japánokat!
Miért vágtad le?Amúgy eladó?
Ma nagyon facát motoroztunk,tettem fel egypár képet a fotogalériákhoz,lessétek meg!
Szívesen
ja és kösz még egyszer !
Tök mindegy,nem egy nagy tétel.Ajánlom a HifloFiltro márkát,nagyon jó minőségű,és olcsó, 700-900ft között van az ára. HF112 kell az XR-be. Itt pl.kapható,de szerintem bármelyik motorosboltban van.
Szia

Úgy tetem ahogy írtad ,és igazad volt ! Melegítés után jó az olajszint hát lesz még mit tanulni a 4t ről olajszűrőt hol érdemes venni ?
Hali mindenkinek itt a tavasz mindenki a szabadba jönnek az akciók én is AKCIÓ san adom féktárcsáim rendelés esetén ajándékot mellékelek a dobozban ami meg lepetés de biztos örömet fog okozni ilyen még talán sehol sem volt boltban ilyet biztos nem kapsz szóval a MEGLEPETÉSES AKCIÓS FÉKTÁRCSÁT KERESD legyen az hullámos vagy gyári akár milyen egyedi nálam biztos meg találod (msn elérhetőség az adatlapomon)