Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az xl-be 2,6L ment bele
Nekem van egy , de a " cső " része , ahol a bilincs van , le van vágva .
XR 250 gyári kipufogót keresek!(1996)
nem lett szar!még a szinterezést mondják jonak nagyon..bár nem tudom mototorn hogy müködne!kocsin jo is szép is meg idötállo
Por festve lett , mert az eloxálás nem jött össze . Levittem a motorboltba ( mondták hogy le tudják eloxáltatni ) , és 30 nap alatt nem történt semmi a felnivel .
Így már jobb , lehet ez lesz a megfejtés
zsir lett!én egyenlöre letakaritottam az enyém és tisztán se rossz
hát igen nem árt ez tény!nem kotyog benne semmi de azt a furatot tehette volna közelebb is és kkor nem kéne ilyen szimering bele mondjuk mind1 mostmár csak a Laca válaszára várok telefonszám ügyében hogy honnan és mennyiért lehet hozzájutni
alumíniumot mivel kezelted?
vagy az is lehet hogy hülye vagyok és a 2. flakon alján van az a 3 deci
aztán az xl-te toltam 3at?

most már tényleg nem tudom....... alzheimer doki már néha bekopogtat
Sziasztok!
Honda nx 650 dominátor hengerfej és blokk olcsón eladó.tel:06203498275
És ilyen lett .
Na lelkészűt a kerék . Ilyen volt :
Mivel szivattyús az olajozás , nem árt ha a lánckerékcsapágyon is átfolyik az olaj , hiszen ettől hosszú élettartamú a blokk .
A 250-es be meg két liter olaj is sok .
Először is melegítsd meg,és utána nézd meg,mert még az is lehet,hogy jó a szint. Mindenféle olajakat nem célszerű keverni, esetleg habosodhat.
Az lehet ,de sima olajcserénél 1,8l megy bele. Ha több van benne,majd elcsipegeti,rosszabb esetben kinyomja valahol
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
És ha ráöntök neki olajat lehet valami baj belőle ?Mert holnap kéne motorozni
3 deci ha lehet a flakonban
felső szinten van a nívónak
lehet kitágult a váz

aztán meg inkább több legyen mint kevesebb
Akkor sincs benne jó esetben 3 liter. Ha szét van húzva a blokk,akkor is csak 2,2l megy bele. Szerintem neked túl van töltve rendesen,ha belecsúszott a 3 lityi
akkor nekem hová a fenébe megy az a sok nafta?
alig maradt a 3. flakonban.....
mondjuk én rugdalom egy csomószor hogy jöjjön ki mindenhonnan, de akkor is fél literrel több van benne mint kellene
10W-40 vagy 20W-50 -es olaj kell bele. Én a kettő közötti
Motul15W-50-est használok.A mennyiséget a táblázatban láthatod.
Ha nem lehet megtudni,hogy milyen van benne,akkor a legjobb cserélni.
beindítod ketyeg kb10 percig alapjáraton, utána vársz egy kicsit és megnézed
cseréhez majd 3 liter kell
olajbol eddig mindenki a 20W50 es Castrol Actevot ajánlják..érdemes nem utána önteni hanem lecserélni olajszüröstöl! nivot nem betekert állapotban kell nézni hanem csak bele ejtve!a mennyiséget nem tudom pontosan nekem XL-em van
Sziasztok .
Egy pár kezdő kérdésem lenne xr400-ról . Milyen olajat kel rakni bele , gondolom a nívópálca ugyan úgy mint az autóknál megnéztem az öcsém gépét és száraz utána kéne töltenem de mivel ,mert nem tudom mi volt benne ?És egy teljes olajcseréhez menyi olaj kel és olajszűrő csere?Bocs a tudatlanságomért de mindig 2t volt ezért inkább kérdezek .