tegnap itthon voltam de egy kicsit maszatoltam a bringám, meg éjszakás után nyűgös vagyok, meg eléggé figyelmetlen, ma van egy kis maszek amit ismét nem tudok elkerülni holnap meló........
vasárnap szülinapi zsúr anyáméknál hétfőn a 600ast rakjuk össze úgy néz ki
aztán lassan elfognak az ünnepek, meg a szerelni valók utána talán jut idő a hobbira is
Sziasztok!
Végre indul az XR, gyertya baja volt, de kétszer nekiálltam kiszedni, és kudarc mind2szer....még a szerelőmnek is úgy kellett otthon kulcsot faragia hozzá.
Egyébként annyit szeretnék még kérdezgetni hogy, ugye amikor hozzám került a gép fel lett újítva. De amikor indítani próbáltam akkor mindig amikor meglett a holtpont, szégyen nemszégyen rá kellett ugranom mert nem bírtam akkorát rá rúgni hogy a lábam se verje szét ha lecsúszik róla és be is induljon, szóval ugráltam rajta.
Most a télen ahogy gyilkoltuk volna szerencsétlent hogy pöccenjen már be, így feltűnt hogy nem kell már akkorákat ráugrani, elég volt már csak megrúgni mindenféle ugrándozás nélkül, akár sokszor is egymás után, azelőtt ez felejtős volt és most hogy jólett ( új gyertya + átszellőztetés ) csak ráülök aztán egy rúgás, megfelelő erősség és technika, és szépen ketyeg. Erő ugyanolyan van benne, mert 3. ba kicsit hátrébb ülök és gázra emeli az elejét nem kell cibálni.
én azért nem tudok irni mert már dörzsölöm a tenyerem a hétvégére Várom már a szombatot megyek ki baromkodni a pályára ujra!ha ismerös kijön akkor lesz szerintem 1-2 video is illetve kép!remélem pontosabban hogy mostmár sikerül!
Sziasztok!
Rendkívül sürgősen eladó a bukóm!22ezer fix áron!Nagyon szép állapotban van supermoton használtam 1 évet aztán csak a polcon porosodik most!Ha valakit érdekel adatlapomon lévő mail címre üzenjen telefonszámmal és felhívom mert munkám miatt én nem mindig tudom felvenni!
épp ma délután beszéltük egyik ismerőssel hogy meg kellene venni....
neki csak a blokk kellett volna
szétbontva jól járt volna mindenki
ha az a volna nem lett volna................
Basszátok meg,amit mtxeszoli belinkelt Xr,120-ért még meg volt
Kíváncsiságból felhívtam a srácot és azt mondta,hogy most vannak ott a vevők
Május óta vigyorog a neten csak a srác állandóan külföldön van.
Szóval aki megvette és olvassa,annak üzenem,hogy a kerekek érdekelnek
Én meg szoktam. Ált elzárom mikor leteszem a gépet
DE nem "szakszerű" használat közben történt az eset hanem "szerelés" közben. Nem akart lejönni róla benzincső. Hát én leszedtem. csak a kis kiálló csővel együtt amire rá volt húzva...
Hat ez teny...de amit muz mond az jo..a fentmarado reszt levagni a francba es hajtogatni egy masik konzolt!es azt felhegeszteni,ugy hogy a konzol a terhet konnyen a vazra haritsa!majd megnezem mi hogy fer el!az elso lanckereknel a szimeringet sem halogathatom sokaig sajnos...eleg szepen ereszti az olajat!nna mindegy most alszom egyet aztan meglatjuk mit hogyan!jo ejt sracok es koszi az otleteket
Lehet megprobalom majd azzal!biztos hogy nem ontveny mert hajtogathato!a passz darabot meg szinten 5milis laposvasbol gyartottam le,ossze dolgoztam a kettet meg is gyokoltem hogy faszan ossze hegedjen..de avaznal mindig eltorik!nagy valoszinuseggel az van amit mondtal hogy nincs mar szentartalom!majd vasarnap kitalalom hogy legyen!szombaton hasznalom lehet az is hogy a maradekot ami meg a vazon van azt is levagom es csinalok egy uj felfogatasi pontot neki talan ugy jobban birja!
hegesztés........ egyszer hegesztettem öntöttvas kályhát. előtte felfűtöttük pirosra aztán adj neki...... égett a kesztyű a kezemen
de kibírta egész telet. hidegen hegesztve meg mindig leesett a varrat
esetleg még saválló pálcával próbáld meg, az nem törik olyan könnyen
beszakadt csavarokat szoktunk olyannal hegeszgetni
egyébként a gyári biztosan sokáig birta is..de nem tudom mit csinált vele az elötte levö tulaj..hegesztve már volt ez látszott csak a darab sem volt meg..azt is ugy kellett másikat csinálni hozzá!igy meg már..azért 150kilot meg kell tartania
vasárnap szülinapi zsúr anyáméknál hétfőn a 600ast rakjuk össze úgy néz ki
aztán lassan elfognak az ünnepek, meg a szerelni valók utána talán jut idő a hobbira is